בן השנתיים שלי עדיין ישן בעריסהמאד תלוי בגודל של התינוק. בגיל שנה עריסה של מטר + לא הספיקה. זה היה נראה לי ממש התעללות. תבדקי את הגובה שלה תוסיפי לפחות 20 ס״מ. הילד לא ישן לאורך כמו מומיה. הוא זז וצריך מרחב מחיה קצת.
איזה?לי יש מיטה 60*120 והיא מצויינת לתינוק בן שנתיים. קניתי דווקא במידה זו כי היה חשוב לי שיעבור בדלתות הצרות שיש לי בבית ואוכל לנייד אותה מחדר לחדר בקלות.
סופר בייבי בחיפה. לא זוכרת של איזו חברה. עלתה 600 ש"ח.איזה?
מאיפה?
כמה עולה?
כמו שאמרתי צריך לבדוק את גודל התינוק ולא לקחת גיל כפרמטר מדויק.בן השנתיים שלי עדיין ישן בעריסה
מספיק לו לגמרי
כשיתחיל להיות לו קטן יעבור למיטת נוער
הילדים שלי בגיל שנתיים האורך שלהם יותר מ-90 ס"מ...כמו שאמרתי צריך לבדוק את גודל התינוק ולא לקחת גיל כפרמטר מדויק.
כמו שקונים נעלים לפי מידה ולא לפי גיל.
יצא לך פעם להשכיב בלול קמפינג?מכמה פעמים שהשתמשתי הם מזעזעים מבחינת נוחותמקפיצה
אומנם זה כבר אשכול ישן, שעבר מבצעים ומלחמות,
אני רוצה להעביר את הבת שלי לחדר ילדים (בת שנה)
היא ספציפית גבוהה, אני מאוד מתלבטת בין מיטת מטר לבין לול קמפינג + מזרן איכותי,
יש לי בבית מיטת תינוק 1.2*70 תופס לי כ"כ הרבה מקום בחדר(ים)
אני רוצה גם מיטה שקל להעביר בין חדר לחדר (אני רוצה למקם בממ"ד אז אני צריכה משהו שמתקפל)
מה ההמלצות שלכן מניסיון????
תודה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: