גם אני קניתי אותה ומרוצה.מתחברת-עריסה לתינוק עם תו תקן - יבוא שווק והפצה-לכל המשפחה
עריסה מתחברת למיטה כולל תו תקןwww.kolbosima.co.il
אני קניתי את זו מרוצה ממש
אפשר לחבר את הדופן הרביעית כשזה מחובר למיטת הורים?אני קניתי כזו, ממש מרוצה, כבר בשימוש אצל 2 ילדים. איכות חיים ובטיחותי הרבה יותר.
אני אישית לא חיברתי את זה למיטה אלא זה נמצא בין המיטה לקיר בלחץ ככה שהעריסה לא זזה. אני חושבת שאפשר לחבר את הדופן הרביעית תוך כדי שהילד ישן, אם עושים את זה בשקט... זה לחבר את הדופן עם ברגים, אבל אם זה מחובר למיטת הורים אז צריך להוציא את החיבור ואז אפשר להוסיף את הדופן.אפשר לחבר את הדופן הרביעית כשזה מחובר למיטת הורים?
אפשר לעשות זאת כשהילד ישן שם בלי שיתעורר?
יש ביד 2יש משהוא מעונין למכור ביד 2 מיטה כזאת.
יכולה לתת קישור?יש ביד 2
את יכולה לשים כרית הנקה בינכםאני דווקא ניסיתי ולא הייתי מרוצה
הייתי לחוצה כל הזמן שמה השמיכה/ כרית שלי תיפול למיטת התינוק
רק צריך מקום בין המיטה לקיר.....אני קניתי כזו, ממש מרוצה, כבר בשימוש אצל 2 ילדים. איכות חיים ובטיחותי הרבה יותר.
ודאי. אני לא מחברת את זה למיטה עם החיבורים, אלא הפשוט מצמידה את זה בין שתי המיטות ואז זה לא זז.רק צריך מקום בין המיטה לקיר.....
ניתן לחבר בין 2 המיטות?
יש עוד הרבהיכולה לתת קישור?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: