שרית מושקוביץ
משתמש צעיר
אשמח לכל מידע בנושא - טיפים, דרכי טיפול וכדו' מנסיון
תודה, אבל אני מחפשת משהו מנסיון. יש אכן הרבה מידע על התופעה, אבל לא דרכי טיפול.יש על זה מאמרים שלמים וארוכים..
חפשי באינטרנט
תפני אלי באישי
רגישות לרעשים מסוימים שממש גורמים לבנ"א ובמקרה זה גם לי לצאת מהכלים ולפעמים אפילו ברמת תוקפנות מילולית או פיזית. מדובר בעיקר בקולות שבאים מהפה כמו לעיסה, נחירות, נשימות, בכיות וכו' המעניין הוא שהקולות מפריעים בעיקר כשזה אנשים קרובים אל האדם ויש לזה הסבר ארוך...בסיעתא דשמיא
מה זה בדיוק?
אפשר הסבר?
רגישות לרעשים מסוימים שממש גורמים לבנ"א ובמקרה זה גם לי לצאת מהכלים ולפעמים אפילו ברמת תוקפנות מילולית או פיזית. מדובר בעיקר בקולות שבאים מהפה כמו לעיסה, נחירות, נשימות, בכיות וכו' המעניין הוא שהקולות מפריעים בעיקר כשזה אנשים קרובים אל האדם ויש לזה הסבר ארוך...
קיצר, נושא מורכב...
עוקבת ג"כוואו, לא מאמינה שיש עוד מישהו שמתעניין בנושא שאני כ"כ סובלת ממנו, @טל ומטר @שרית מושקוביץ אשמח לשמוע מה הצלחתם לגלות...
יואו זה קשה@עוגיות צרת רבים חצי נחמה, כשאני רואה שיש עוד שסובלים מזה עולה לי הרעיון לפתוח קבוצת תמיכה, אם אנשים לא מבינים את הקושי שלנו לפחות נבין ונקבל את עצמנו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: