אני עדיין לא יודעת אם זה היה בסדר לענות לה ככה..הלוואי ואני הייתי מסוגלת לומר ככה...
זה היה קרוב לחלוקת ספרי תהילים, בהחלט
מקווה שהיא לא לקחה את זה בתור ביקורת/משהו מכוון..ממש מקווה
אני עדיין לא יודעת אם זה היה בסדר לענות לה ככה..הלוואי ואני הייתי מסוגלת לומר ככה...
זה היה קרוב לחלוקת ספרי תהילים, בהחלט
לא נשמע. זה נראה כאילו היא עד עכשיו לא שמה לב שככה זה אצלם, ובגלל שבדיוק דברת אז היא שמה לב לאחד הילדים והשתיקה אותו... ככה שכנראה זה לא נתפס בכלל כביקורתאני עדיין לא יודעת אם זה היה בסדר לענות לה ככה..
מקווה שהיא לא לקחה את זה בתור ביקורת/משהו מכוון..ממש מקווה
אגב, למרבה הבושה אני יושבת בבית הכנסת בימים נוראים עם אטמים!!!מנסיון מיזופוניה זה סבל ממש מרעשים מסוימים [ אינבדואלי מאדם לאדם ], לפעמים זה ממש גורם לויברציות בכל הגוף
ובסיטואציות שאין אפשרות אחרת חוץ מלסבול אותם, נדרשת משמעת עצמית גבוהה כדי לא לצאת מהכלים ( :
אני אתן דוגמא, אני מכירה משהי באופן אישי שממש לא יכולה לסבול אנשים שמתפללים בשקט-בקול, קשה לי להסביר את זה בכתב, בגדול זה כל הלוחשים והלוחשות בתפילה שמקפידים שישמעו את כל הש'-ס'-צ' ואת כל שאר האותיות השיניות, אם אתרע מזלה לשבת ליד אחת כזאתי בימים הנוראים, התפילה שלה תראה אחרת לגמרי.
לא קראתי מאמר מקצועי על זה - רק מתארת תופעה שאני חווה מקרוב.
זאת לא בושה. וזה וודאי עדיף מלברוח החוצה כל שניה או כמו מה שעשיתי בשנה שעברה-התפללתי בחדר צדדי שיוצא מהמסדרון של עשרת נשים. וסגרו לי את הדלת כדי שלא יברח המזגן. ולא שמעתי כמעט כלום ואז חזרתי למקום הרגיל ועדיף שלא אתאר איך היה. השנה בעזרת השם אני אהיה חכמה ואקנה גם אטמים נורמליים!!!אגב, למרבה הבושה אני יושבת בבית הכנסת בימים נוראים עם אטמים!!!
כמה שזה נראה גרוע- לא יכולה בלי זה.... ועוד זה האטמים הגדולים כי את האלה שהם כמו פלסטלינה אסור בשבת
ככה שד' יודע מה חושבים עלי...אבל בלי האטמים אני פשוט לא מתרכזת
(כלומר מתרכזת ממש אבל רק בליחשושים של השניה ובבליעות רוק שלה..)
אחרי ששנה אחת הבנתי שזה מה שמוציא אותי משלוותי ופשוט בשנה אח"כ שמתי אטמים- רווחה!!
מומלץ ממש!!
אני חשבתי על אי בודד כבר מזמן אבל רק המחשבה על הצעקות של התוכים שם...רגע , אז בפועל אין טיפול לזה ??
לא קראתי את כל התגובות..הרוב תגובות השתתפות
אני לא מסוגלת לשים גם אטמים
כי אז אני שומעת את הדפיקות לב שלי וזה מ-ח-ר-פ-ן !!
לא יכולה לשמוע צפירות של אוטו , ולא צעקות וצפצופים , ואכילה בפה פתוח זה אסוןןן
מה הפיתרון ?? אי בודד??
חחחאני חשבתי על אי בודד כבר מזמן אבל רק המחשבה על הצעקות של התוכים שם...
ברור שישחחח
אולי גם להם יש מיזופוניה ?
האמת שרעשי טבע פחות מפריעים לי (מעניין אם יש לזה הסבר למה..)
נסעתי אתמול גם נסיעה בין עירונית והגברת שמאחורי לא הפסיקה לק-נ-ח- ח-ח-ח-ח את האף (סורי..) ולהשתעל מוזר כזהאני נסעתי עם בעלי השבוע באוטובוס וישבנו באמצע האוטובוס מישו שישב בחמישיה מאחורה(תבינו תמרחק) אכל סוכריה ושמעתי את זה תקשיבו!!!! התחלתי להזיע מהעצבים של הרעש ישר הוצאתי אוזניות ושמתי שירים בשיא הווליום ועדיין שמעתי אותו כמעט הרבצתי לעצמי.
גם במושב יש אנשים שאוכלים בקול ומכחכחים בגרן….לגור במושב שקט יכול להיות פתרון אידיאלי.. חשבתם על זה?
וואייי,כמה שאני מבינה אותך!אכילה בפה פתוח זה אסוןןן
זה לא עוזר..לגור במושב שקט יכול להיות פתרון אידיאלי.. חשבתם על זה?
מעניין..גם במושב יש אנשים שאוכלים בקול ומכחכחים בגרן….
מיזופוניה זה בעיקר רעשים מסויימים שיכולים להיות הכי שקטים בעולם... לרוב..מכירה ילד בן 10 עם קושי בויסות חושי- רגשי,
שג"כ סובל מרעשים- לא יודעת אם מיזופוניה,
אבל ממש מאבד עשתונות בסביבה רועשת,
והוא מטופל כעת.
פגשתי אותו בחתונה- רגוע למרות מה שקורה מסביב, ושאלתי אותו איך זה,
הוא אמר שהוא עם סוכריית מנטה שעוזרת לו.
ועוד 2 טכניקות שמסייעות לו במצבים כאלו-
*להכניס את האגודל לתוך כף היד ב2 הידיים ולסגור לאגרוף חזק.
*ללעוס מסטיק
אגב לעיסות מסטיק, בעיקר אגרסיביות עוזרות לי להתמודד עם רעשים מחליאים (אותי)
לא הכי נימוסי, אבל עדיף מהתמודדות בדרכים הרבה פחות נעימות...
אני כל כך מקנאה בך שהמשפחה שלך גם מיזופונית. אני בודדה במערכה...מעניין..
אני מכחכחת המון כשאני אוכלת מאכלים מסויימים שיש לי רגישות אליהם
ולא מתעצבנת מעצמי?! איך יכול להיות!?
אגב,
אני מקפידה בד"כ לא לצרוך את אותם מאכלים.
בעיקר כמה ימים לפני מפגש עם המשפחה שלי,
אחרת כמעט כל המשפחה המיזופונית שלי מתחרפנים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: