משהו מוכח?הבנתי שCBT עוזר לזה
אחד הילדים שלי סובל מזה ואנחנו יחד אתו
מכירה מישהו שזה עזר לו?
משהו מוכח?הבנתי שCBT עוזר לזה
אחד הילדים שלי סובל מזה ואנחנו יחד אתו
זה לא דיבורים שנשמעים חזקים מידי. זה רעשים שכל אחד שומע אותם, אבל רוב האנשים בכלל לא שמים לב אליהם, כלומר, לא לכולם זה מפריע.האם רגישות יתר לדבורים שנשמעים אצל השומע חזקים מדי מצביעים על התופעה? אולי זה רגישות תחושתית?
זה!לשבת באוטובוס ליד מישהו שהחליט למלמל מזמורי תהילים כל הדרך... לרוב האנשים זה לא יפריע, לאנשים שסובלים מהתופעה זה עלול להיות בלתי נסבל.
דווקא זה פחות, מדובר בתופעה שיותר קשורה לאנשים הקרובים אלינו, אצלי ספציפית ככל שהאדם יותר קרוב כך יהיה לי יותר קשה עם זה... זה לא רק שאני לא מסוגלת לשמוע אלא פשוט אני מרגישה שזה מגרד לי במוח- הרגשה שאי אפשר להסביר אותה...לשבת באוטובוס ליד מישהו שהחליט למלמל מזמורי תהילים כל הדרך... לרוב האנשים זה לא יפריע, לאנשים שסובלים מהתופעה זה עלול להיות בלתי נסבל.
שלחי אלי מיילתודה @שרינה, אמורים לצרף אותי בימים הקרובים לחכמת נשים
תסכימי להכניס אותי עוד לפני שברישמית אני שם? פליז!!!
זה כ"כ כ"כ נכון...זה!
וגם:
נקישות עדינות באובססביות על שולחן...
הדגשה של הברות גרוניות מסוימות כמו ח' ו- כ' - זה הכי!
לעיסה או יצירת קולות עם הפה , אפילו שזה בשקט ממש (זה עוד יותר מעצבן)
מדגישה: אצלי זה קולות הקשורים לבני אדם בלבד וככל שיותר קרובים זה מרגיז ברמות בלתי נתספות עד כדי חוסר יכולת להישאר שאננה מול דבר כזה.
זה לא דיבורים שנשמעים חזקים מידי. זה רעשים שכל אחד שומע אותם, אבל רוב האנשים בכלל לא שמים לב אליהם, כלומר, לא לכולם זה מפריע.
לדוג':
לשבת באוטובוס ליד מישהו שהחליט למלמל מזמורי תהילים כל הדרך... לרוב האנשים זה לא יפריע, לאנשים שסובלים מהתופעה זה עלול להיות בלתי נסבל.
בגדול עד כמה שחקרתי אין פתרונות קסם...ואוו כמה סבלל זה
אני מרגישה שהר געש בתוכי מתפרץ וממש קשה לי להחזיק מעמד כשאני נקלעת לסיטואציות כאלו(וזה ברמה היומיומית)
והכי קשה זה שהילדים גדלו קצת והתחלתי לשגע גם אותם (כשהין קטנים זה עוד היה נסבל)
הלואי ותמליצו לנו על פיתרון
הסחות דעת יש גם יש
דווקא זה לא מפריע לי!הדגשה של הברות גרוניות מסוימות כמו ח' ו- כ' - זה הכי!
יותר גרוע אלו שמתפללים שמונה עשרה חצי בשקט מאחוריך וכל מה ששומעים זה:מזדהה
ואלו שאומרים לך ברכת המזון בקול בו בזמן שאת מנסה לומר בשקט(בשולחן שבת)
תקתוק של משהו: עט, שעון וכו'
לדעתי אלו דברים שרוב מוחלט של העוילם סובל מהם...מעניין, מישהו שנגעל מקולות של אכילה כשיש שקט ורק אחד אוכל, ובעיקר ביסלי או קורנפלקס וכדו' וכן נגעל ממשיכות אף וכדו' זה גם קשור למיזופרניה או לא?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: