בכל מקום יש ?
אז למשל בביתר יש מעון עד 4 ומ 4 יש מטפלות (יש גם מעון אח"כ אבל לילדי רווחה)
ואותו דבר בעמנואל יש מעון עד 4 ויש גם מטפלת ואם אתה רוצה יש לי גם פרטים שלה
בהצלחה
אני מכיר זוג מאוד מרוצה שהאשה עובדת מהבית ומרויחה טוב ומאוד מרוצה
והבעל עובד בבני ברק העיקר לא ליד הבית ומאוד מרוצה
נקודה למחשבה למה כשבן הזוג עובד מחוץ לעיר בני הזוג נהנים
אף אחד לא בא להשוות את ביתר לעמנואל רק שיש בעיה קטנה שההבדל בין ביתר לעמנואל הוא בערך מליון שקל ולרוב האנשים פה יש מחסור במוצר הזה ולכן אנשים הולכים לעמנואל או לכל מקום אחר כדוגמת עפולה הר יונה וכדו' כבררת מחדל וממילא התנאים הם לא כמו ביתר וירושלים , וכן גם ביתר היתה פעם לא מפותחת והיה חסר שם דברים בסיסיים וההורים שלנו הלכו לשם בתור בררת מחדל ועל אותו יחס עמנואל פעם היתה הרבה פחות מפותחת וכמובן יש לה עוד מלא להיכן להתפתח ,כגון לפני שנתיים זוג שרצה להגיע מעמנואל לביתר היה צריך לנסוע דרך ירושלים והיום יש ישיר וכן מבית שמש נתניה וכדו' וכן בתדירות הנסיעות פעם בקושי היה נסיעות לבני ברק וזה השתפר לאין ערוך וכמובן אפשר עוד להשתפר .אתם באים להשוות את המעון שיש בעמנואל למעונות המפנקים שיש בביתר?
לדעתי מי שרוצה להרים את העיר שיפתח מעון עם תנאים שפויים לאוכלוסיה השפויה שגרה בעיר והמפה תשתנה לחלוטין...
שפע של עבודות???? אה, כן, מחוץ למודיעין עילית... מוזמן לראות את הרכבות העמוסות בדמות רכבים פרטיים שמלאים בנוסעים/ות שיוצאים לירושלים ותל אביב ושאר איזור המרכז.ומודיעין עילית כן יש שפע של עבודות
כן במודיעין עילית יש יחסית לערים אחרות שפע של עבודות. אגב גם מבני ברק יוצאים מדי יום אלפי אנשים לכיוון רמת גן ותל אביבשפע של עבודות???? אה, כן, מחוץ למודיעין עילית... מוזמן לראות את הרכבות העמוסות בדמות רכבים פרטיים שמלאים בנוסעים/ות שיוצאים לירושלים ותל אביב ושאר איזור המרכז.
אני דווקא חושב שעיקר הסיבה שזה לא מתרומם מספיק מ2016 שאז התחילו לבנות את הפרויקטים החדשים. אף פעם לא לקחו משרד פרסום מסודר לשווק ולבנות תוכנית נורמלית. כל פעם הם יוצאים למבול של פרסומים לתקופה קצרה פרסום שלרוב לא ממוקדת בכלל. בהתחלה למשל הלכו על כיוון ציורי ולא קלטו שלחרדים הדבר החשוב זה לא נוף אלא לפני נוף מחפשים מחיר זול ואחרי זה שכנים טובים ואחרי זה קרבה להורים ואחרי זה תעסוקה ורק אחרי זה מחפשים את הנוף.
גם היום עד שלא ייקחו משרד פרסום מסודר אין מצב לדעתי שהם יצליחו לשנות את הסטיגמה.
תראו מה שתוצאות אפקטיביות הצליחו לעושת עם סטיגמה דורות עילית כולם שואלים על זה ואין בית חרדי כמעט שלא מכיר את השם הזה, על אף שאין שם שום סיכוי להרוויח כסף אלא זה חלקת קבורה טובה לכסף שלכם.
[/QUOTE]מה יעשה אדם בדירה זולה ככל שתהיה אם אין לו איך להתפרנס?
אתה מדבר מידיעה או או מהשערה כי אני לא מכיר אישה שחפשה עבודה ולא
מצאה ואם יש לך תפנה אלי באישי וננסה לעזור לה.
לעניות דעתי עמנואל מתאימה לעשירים.
אם יש לך רכב, עבודה טובה והורים בבני ברק, זה סבבה לגמרי.
אם אין לך כסף- אל תבוא להגדיל את חובותיך....
והמציאות מוכיחה..........
אין לי עניין להתווכח.
כל מטרתי בהעלאת הדברים היתה כדי שאנשים ששוקלים את הצעד ברצינות יבדקו היטב את הנתונים שהעליתי, ולא יעברו ואח"כ יאכלו את הקש. והדברים לא נאמרים סתם.
ותזכרו תמיד שמשווק הוא אינטרסנטי ובצדק כי זו פרנסתו וחובתכם לבדוק את דבריו לאשורם.
הצלחות רבות לכולם.
מה אתה חושב על מעלה עמוס?מעניין מה אתה ממליץ לחברים שלך? לגור בטבריה או הר יונה? לגור בכרמיאל או בעפולה? לגור באופקים או ירוחם? לגור בערד או בחצור? לגור בצפת או מעלה עמוס? בכל הישובים האלה יש לך את המצבים שהזכרת למעלה. ואתה יכול להחליט האם להיות מאלה שמתלוננים ולא מערימים כפפה או מהיחידים שכן מקדמים את העיר.
כשאני מסתובב ברחבי הארץ המקום היחידי שאני מוצא אנשים שידברו רע על המקום שלהם ורע להם שאנשים חדשים מגיעים לעיר זה רק בעמנואל לצערי.
תפסיקו ללכלך ותיהנו ממה שיש לכם. עמנואל זה מוצר טוב ועם שיווק נכון היה אפשר בוודאי היה לקדם את העיר
אם יש לשני בני הזוג רכב זה מקום מהמם. וגם חשוב לזכור שזה מתאים למי שעובד בירושלים בעיקרמה אתה חושב על מעלה עמוס?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: