העניין שעדיין לא זמנו לראיון...יש כאלו שמתקבלים מיד בראיון ולכן יכול להיות שהם מחכים לראות כמה חסר להם ואז לקרוא לשאר שהיו כנראה פחות טובים בראיון...
העניין שעדיין לא זמנו לראיון...יש כאלו שמתקבלים מיד בראיון ולכן יכול להיות שהם מחכים לראות כמה חסר להם ואז לקרוא לשאר שהיו כנראה פחות טובים בראיון...
מחזירים למזכיר.איך תחזיר את המצלמה אם אתה לא הולך להחזיר את הקלפי
אני מבין שעברתה הדרכה אז אולי תוכל לכתוב לתועלת שאלות מהמבחן שאחרי ההדרכהמחזירים למזכיר.
וגם מקבלים ממנו בבוקר...
אני ממחוז יהודהמאיזה מחוז אתה?
יש מבחן בהדרכה? אתה בטוח? הם לא אמרואני מבין שעברתה הדרכה אז אולי תוכל לכתוב לתועלת שאלות מהמבחן שאחרי ההדרכה
ככה אמרו לי בסוף הראיון שיש הדרכה ואחריה מבחןיש מבחן בהדרכה? אתה בטוח? הם לא אמרו
יש מלא חוקים של הבחירות.מה יש ללמוד 3 שעות, איך מדליקים מצלמה?
יש.יש מבחן בהדרכה? אתה בטוח? הם לא אמרו
זה לא באמת שלש שעות. פחות. ורוב החומר באמת לא קשור ישירות לתפקיד, לומדים על ספירת הקולות וסימון הבוחרים במהלך יום הבחירות.יש מלא חוקים של הבחירות.
אבל זה חומר ממש לא קשה. כמעט כמו ללמוד תיאוריה לנהיגה
קשה לציין משהו מסוים. לא שאלות שמצריכות גאונות בכלל.אני מבין שעברת הדרכה אז אולי תוכל לכתוב לתועלת שאלות מהמבחן שאחרי ההדרכה
ברור שחייבים. השאלה היא אם לא יספקו למי שאין.הייתי היום בהדרכה והבהירו שם שחייב סמארטפון למרות שבראיון אמרו שלא יצטרכו.
ידוע לכם משהו?
גם אותי שאלו בראיון אם יש לי ואם לא אז יספקו ליברור שחייבים. השאלה היא אם לא יספקו למי שאין.
אמרו שהוועדה לא תספק מכשירים?
כבר ברישום היה צריך לציין אם יש או לא למטרת היערכות הוועדה
למה צריך סמארטפון??הייתי היום בהדרכה והבהירו שם שחייב סמארטפון למרות שבראיון אמרו שלא יצטרכו.
ידוע לכם משהו?
כי יש אפליקציה שעובדים איתהלמה צריך סמארטפון??
בטוח שחייבים?? הם אמרו שיספקו??? אם הם לא מביאים אין להם מפקחים(כל הבחורי ישיבות... ).גם אותי שאלו בראיון אם יש לי ואם לא אז יספקו לי
בתכל'ס בהדרכה אמרו שצריך להשיג לבד...
זה מה שנאמר ליבטוח שחייבים?? הם אמרו שיספקו??? אם הם לא מביאים אין להם מפקחים(כל הבחורי ישיבות... ).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: