נכון, זה באמת כואב, רפואה שלמה.
יש אכן הרבה יחסית בתקופה האחרונה שחלו אחרי שתי חיסונים.דווקא אני שמעתי מרופא שההפך.
כיום מחלימים יש להם חסינות יותר ממחוסן. אלא מה ככל שעובר הזמן זה יורד לאט לאט.
ולכן מחלימים שעבר להם מספיק זמן מההחלמה המלאה ממליצים להתחסן פעם אחת.
ואגב-
אם כבר מדברים על מצב קשה, אני מכירה יותר מאדם אחד שחלה במצב לא קל לאחר 2 חיסונים. (זה מה שהיה עד אז)
אין היום ערבות לכלום, ושום דבר לא אומר כלום. הכל יכול להיות והכל צריך לקחת בערבון מוגבל ממש.
כן.שאלה!!!
יש כבר אנשים שנדבקו פעם שלישית???
מחוסנים?כן.
מכיר.
בפעם הראשונה והשניה זה היה לפני החיסונים, בפעם השלישית זה כבר היה בגל הנוכחי אבל אני לא יודע אם התחסן בחיסון אחד או לא.מחוסנים?
מאה אחוז שנדבק עם "קבלות"?...בפעם הראשונה והשניה זה היה לפני החיסונים, בפעם השלישית זה כבר היה בגל הנוכחי אבל אני לא יודע אם התחסן בחיסון אחד או לא.
השאלה היא,משרד הבריאות אמר שמי שהתחסן פעמיים ועבר חצי שנה מהפעם השניה ולא התחסן שוב בחיסון השלישי דינו כאילו לא התחסן כלל.
זאת אומרת שרמת המוגדנים יורדת בצורה כזו משמעותית כך שחיבים לקבל חיסון נוסף.
אני מכירה עובדת בית חולים שנמצאת במחקר שצ החיסון ומבצעת כל שבועיים בדיקה סרולוגית שראו בודאות כיצד אחרי חצי שנה מהחיסון השני נותרה כמעט ללא נוגדנים.
לתשומת לב
לא יודעת, אבל אם אני הייתי מחלימה הייתי מתחסנת בהתאם להוראות משרד הבריאות ולא מתחכמתהשאלה היא,
אם גם למחלימים שיש להם נוגדים,
גם להם אחרי חצי שנה לא נותר נוגדים???
והטענה שהפעם השניה יותר קלה מהראשונה לא הוכיחה את עצמה. יש רבים שהפעם השניה היתה חמורה בהרבהלא יודעת, אבל אם אני הייתי מחלימה הייתי מתחסנת בהתאם להוראות משרד הבריאות ולא מתחכמת
מכירה כמה בני משפחה שנבדקו פעם שנייה (צעירים, בשנות ה-20 וה-30), אנשים בריאים שהגיעו לבית חולים בפעם השניה וממש הצטערו שלא התחסנו. אמרו שאין דמיון בכלל בין הפעם הראשונה לשנייה.
השאלה היא,
לא. בנתוני משרד הבריאות מופיע שמחלימים מחוסנים מוגנים יותר.לפי הנכתב כאן הרבה מהמחלימים שגם חוסנו אח"כ חלו שוב בקורונה, האם יכול להיות שמחלים שלא חוסן מוגן יותר, ולמחלימים החיסון אולי מזיק??
השאלה היא,
יש סוג אחר של נוגדנים, שיש אותם רק למחלימים, שלא נבדק. ויכול להיות שהוא כן עדיין מגן לאחר זמן.מניסיון אישי, כמות הנוגדנים יורדת בהתמדה ולאחר חצי שנה מההחלמה היא עשויה לרדת מתחת לרף שנקבע.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: