צפוני אבוד
משתמש מקצוען
עומד לצאת מחירון של ועדת הדיור בחתימת כל רבני השכונה, כדאי לחכות כמה ימים לדעת את התשובה.
נדבורנה ירושלים עם 30 אברכים. סערט ויזניץ לא ידוע עליהם שום דבר אולי היה איזה התענינות מהעסקנים שם אבל לא סגרו כלוםהאם מלבד בעלז, תולדות, דושינסקי, צרנוביל, ערלוי, סאטמר, סערט ויזניץ, ברסלב, קהילת ירושליים,
יש עוד קהילות שגרים או שיש להם כוונה להתגורר בהר יונה?
לכל הריכוזים החרדיים מלבד בני ברק אין קווים ישירים, לא רק לבית שמש.כאחד שקנה דירה בהר יונה, רציתי להציע שכל אחד שקנה דירה או מתכוון לקנות דירה יועיל נא בטובו לשלוח פניה למשרד התחבורה בנושא הוספת קוים /פעילות קוים מהר יונה לעיר בו הוא מתגורר, הקושי העיקרי הוא לתושבי בית שמש שאין להם קו ישיר כלל להר יונה, שמעתי שממספר מסוים של פניות הם חייבים לשבת על זה ולדון,
בתוכן הפניה יש לצין את הקושי לגור בפריפריה כשאין תחבורה מסודרת
וכל השולח תבוא עליו ברכה!
אני שם פה את הקישור טופס
לירושלים יש קו ישיר 5 פעמים ביום.לכל הריכוזים החרדיים מלבד בני ברק אין קווים ישירים, לא רק לבית שמש.
לכולם קשה מסורבל ומסובך להגיע להר יונה.
נכון.לירושלים יש קו ישיר 5 פעמים ביום.
ויש קו ישיר לעפולה, צפת, חיפה
רשמת שלכל הריכוזים החרדים מלבד בני ברק אין קוים ישירים.נכון.
אבל רוב הציבור החרדי גר במרכז ובדרום.
לא התכוונתי להיכנס לפרטים, יכול להיות שיש עוד הרבה שקשה להם להגיע להר יונה בה לעינייןלכל הריכוזים החרדיים מלבד בני ברק אין קווים ישירים, לא רק לבית שמש.
לכולם קשה מסורבל ומסובך להגיע להר יונה.
ירושלים לא עיר חרדית לכן לא כתבתי אותה.רשמת שלכל הריכוזים החרדים מלבד בני ברק אין קוים ישירים.
עניתי לך שלירושלים יש 5 פעמים ביום...
רשמת ריכוזים חרדים לא ערים...ירושלים לא עיר חרדית.
לכן לא כתבתי עותה.
הכניסו אותה לתוך השכונה ושינו את מספר ושעות הנסיעה ביום.ירושלים לא עיר חרדית לכן לא כתבתי אותה.
האוטובוס לירושלים היה כבר לפני שהגיעו חרדים לנוף הגליל,
רק הכניסו אותו להר יונה.
כן, כתבתי את זה.הכניסו אותה לתוך השכונה ושינו את מספר ושעות הנסיעה ביום.
לא צריך להעלות קבצים, רק למי שרוצהלא מצליח לשלוח את הטופס למשרד התחבורה
ואיזה קבצים צריך להעלות בסוף התהליך ?
אני ממלא את כל הפרטים ובשלב האחרון אני מנסה לשלוח את הטופס וזה כותב לי שאין אפשרות לשלוח את הטופסלא צריך להעלות קבצים, רק למי שרוצה
איפה נתקע לך?
2 נקודות
- בנושא הפניה צריך להכניס אוטובוס
- סוג הפניה(נדמה לי) הוספת קו
מעניין כי הרגע שלחתי פניה על שם אשתי והטופס נשלח בהצלחהאני ממלא את כל הפרטים ובשלב האחרון אני מנסה לשלוח את הטופס וזה כותב לי שאין אפשרות לשלוח את הטופס
תראה איזה מניעות סימן שזה דבר טוב !מעניין כי הרגע שלחתי פניה על שם אשתי והטופס נשלח בהצלחה
אולי חסרים פרטים?
בכל מצב אפשר לנסות שוב אין יאוש בעולם!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: