שורה תחתונה האם שווה להגיע
אני כל הזמן שכלם פה מקללים את השכונה
כמעט כל אחד שגר בפריפריה היה רוצה לחזור לגור בירושלים ובבני ברקקהילות חרדיות ברחבי הארץ - ולא בריכוזים החרדיים
אתחיל עם הנתון החשוב שמכיון שזכיתי לחתן כמה מילדי, ולא רציתי להניח את מעותי על קרן הצבי. נסעתי בביה"ז להר יונה ולחריש, בכל אחד מהם 'ביליתי' כמה שעות. נכנסתי לבית הכנסת של הקהילה/ות, פטפטתי עם אברכים שהיו בישיבת ביה"ז (רק עם מי שלא למד), קשקשתי עם אנשים בתור במכולת / סופר. הרבנית שלי הלכה לגינה...tora-forum.co.il
קהילות חרדיות ברחבי הארץ - ולא בריכוזים החרדיים
@חייל של הרבי לא בטוח שאני הכתובת לשאלתו. אם שואלים אותי, יש בקרית מלאכי קהילה חרדית מפוארת משנת תשכ"ט, עם בתי כנסת, כולל, מערכת כשרות מקומית מחמירה (תלוי במה ועד כמה), מקוואות לגברים ונשים, מוסדות חינוך לתפארת, ישי"ק וכו' וכו'. אבל כמדומה שהרב @איש מזרע אהרן מחפש מידע מליטאי מקומי... מה אני...tora-forum.co.il
הר יונה זה המקום שמעשית הכי קרוב להגדרה שלךכמובן שירושלים הרבה יותר טוב
אבל אני מוכן להגיע למקום ואפילו מאוד אוהב להגיע למקום שבדרך להיות עיר ולא שישאר כמו אחיסמך שמה שיש עכשיו זה מה שהולך להשיאר לנצח נצחים
כמה שנים אתה מוכן לחכות בשביל ה"בדרך להיות עיר"?אבל אני מוכן להגיע למקום ואפילו מאוד אוהב להגיע למקום שבדרך להיות עיר
תיווך הר יונהואם יש מספרים של מתוכים במקום
מה המחירים היום (קניה) לדירות 3/4 בהר יונה?תיווך הר יונה
050-413-9997
מתחיל ב950 (למרות שיגידו לך מחירים גבוהים יותר, צ'מע מני אומר)מה המחירים היום (קניה) לדירות 3/4 בהר יונה?
מה זאות אומרת?מתחיל ב950 (למרות שיגידו לך מחירים גבוהים יותר, צ'מע מני אומר)
איך אומרים אצלנו: מי שרוצה לעבוד, מוצא עבודה!!!לפי בירור שלי,
מי שבאמת רוצה,
בנסיעה של רבע שעה,
יכולה למצוא עבודה.
אבל גם לפי מה שהבנתי,
הרבה נשים שם הם יותר : אשרי יושבי ביתך...
תכתוב באיזה תחום אולי מישהו מכירזאת אומרת שיש
אם משהו יכול לכתוב במייל איזה הצאה של עבודה לאשה שכהיום היא עבודת על 6000 בחודש שיש גם בר יונה כזה במייל לAA0556727323........
שמה סליחה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: