כדאי רק לדעת שמדובר באנשים שקיבלו דירה במחיר זול מאודאכן משונה.
למה לבנות כל כך צפוף?
חסר שטחים בגליל ?
כדאי רק לדעת שמדובר באנשים שקיבלו דירה במחיר זול מאודאכן משונה.
למה לבנות כל כך צפוף?
חסר שטחים בגליל ?
לא דירה אחת. הם קיבלו 2 דירות, את שלהם ואת זו שממול...כדאי רק לדעת שמדובר באנשים שקיבלו דירה במחיר זול מאוד
זול מאוד? כמו מחיר דירה בשכונה, וכן כדאי רק לדעת שמדובר בשטח זול מאוד...כדאי רק לדעת שמדובר באנשים שקיבלו דירה במחיר זול מאוד
יש נציג חרדי בעיריה ?
יש את מנחם גנדל , משתייך לחב"דעדיין לא,
לא מכיר את המחירים המדוייקיםזול מאוד? כמו מחיר דירה בשכונה, וכן כדאי רק לדעת שמדובר בשטח זול מאוד...
ברור שחייבים לדרוש מהקבלן, השאלה מה יעשו זוג צעיר שרוצים לרכוש דירה בהר יונה ואין קבלנים נוספים שבונים בשכונה מלבד החברה הנ"ל,פשוט להזדעזע מהצפיפות המטורפת אפשר כבר לגור בב"ב או בירושלים בצפיפות כזאת
אולי עוד מעט עם כל היחידות שמוסיפים בביתר גם שם יגיעו למצב הזה
בפרויקט הזה מובטח משהו אחד שלא יעשו יחידות כי אין איפה
האם לא מגיע לציבור החרדי מגורים נורמליים כמו שבנו בביתר עילית ? (עד הטירוף של היחידות)
האם לא חייבים לדרוש מקבלן שרוצה שירכשו אצלו דירות, מינימום אנושיות, ? הוא ירויח גם בלי הטירוף הזה
האם לא חייבים לדרוש מועדות תכנון ובניה שיקבעו סטנדרטיים מינימליים עד כמה אפשר להרחיב בנין ?
אני עדיין בהלם מהתמונה של המרפסות הצמודות. זה פשוט זלזול מזעזע ברוכשים האומללים.וזה שמעתי מאנשים מאוד בכירים
שניסו לשווק שם דירות לכל מיני קהילות
הרוכשים האומללים הרוויחו מהעסקה מאות אלפי שקליםאני עדיין בהלם מהתמונה של המרפסות הצמודות. זה פשוט זלזול מזעזע ברוכשים האומללים.
אין לי מושג כמה הם שילמו וכמה הם "הרויחו". יש דברים שהם יותר חשובים מכסף, ואחד מהם זה בריאות הנפש.הרוכשים האומללים הרוויחו מהעסקה מאות אלפי שקלים
כדאי להשתמש עם המילה אומלל להזדמנויות אחרות
אתה מגזיםאין לי מושג כמה הם שילמו וכמה הם "הרויחו". יש דברים שהם יותר חשובים מכסף, ואחד מהם זה בריאות הנפש.
לגור בדירה של המרפסות הצמודות, אפילו בחינם, זו אומללות, גם אם הדירה ממוקמת במרכז הארץ, ועל אחת כמה וכמה כשהיא ממוקמת בקצה העולם...
אני בחיים שלי לא ראיתי דבר כזה לא בירושלים וגם לא בבני ברק.בבני ברק ובירושלים יש המון דירות כאלה וזה לא מאמלל אף אחד ולא פוגע בבריאות הנפש.
כנראה שאתה לא מסתובב בשכונות הוותיקותאני בחיים שלי לא ראיתי דבר כזה לא בירושלים וגם לא בבני ברק.
יש בזה משהו,אגב זה הסיבה העיקרית
שזה לא הצליח בינתיים
כי אי אפשר להביא ציבור לסוף העולם
עם תנאים כאלה
אם היום ישווקו דירות בהר יונה זה ילך יותר בקלות מעכויש בזה משהו,
הרי הר יונה יותר טובה מעכו,
ומאד מוזר שעל עכו לאף אחד אין בעיה
והר יונה נחשב ליותר בעייתי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: