מה קורה אם סאטמאר מהר"זל הם ירדו מהר יונה ?יש מלא שלוטשים עינים אין מידע ספציפי על קהילה מסוימת
מה קורה אם סאטמאר מהר"זל הם ירדו מהר יונה ?יש מלא שלוטשים עינים אין מידע ספציפי על קהילה מסוימת
לפי מה ששמעתי הם קנו או אמורים לקנות את הדירות שנותרו בפרויקט של דושינסקי אבל אני לא יכול לאמת את המידע ב100%מה קורה אם סאטמאר מהר"זל הם ירדו מהר יונה ?
כמה דירות יש לדושינסקילפי מה ששמעתי הם קנו או אמורים לקנות את הדירות שנותרו בפרויקט של דושינסקי אבל אני לא יכול לאמת את המידע ב100%
ולקהל חסידיםכרגע 120, 3 בנינים 40 דירות בבנין
הם מעורבים עם כולם בעלזא טשרנוביל תוא"י אין להם איזה פרויקט שזה שלהםולקהל חסידים
ולדושינסקי יש כן פרויקט משלהםהם מעורבים עם כולם בעלזא טשרנוביל תוא"י אין להם איזה פרויקט שזה שלהם
כן בעבר זה היה נקרא ברסלב אבל לא היה ביקוש אז זה עבר לדושינסקיא זה בעצם ההמשך של הפרויקט של ברסלבולדושינסקי יש כן פרויקט משלהם
למה דושינסקי קבלו את זה אני יודע שבקהל חסידים מחפשים עוד דירותכן בעבר זה היה נקרא ברסלב אבל לא היה ביקוש אז זה עבר לדושינסקיא זה בעצם ההמשך של הפרויקט של ברסלב
נכון,אני מכיר קהילה שבדקה את כל הפריפריה כולל עמנואל טבריה חריש עפולה ועוד והגיע למסקנה שהמקום שנותנים בו הכי הרבה שטחי מבני ציבור לנפש זה הר יונה
המקום היחיד בארץ שהם צריכים אותך יותר ממה שאתה צריך אותם..אני מכיר קהילה שבדקה את כל הפריפריה כולל עמנואל טבריה חריש עפולה ועוד והגיע למסקנה שהמקום שנותנים בו הכי הרבה שטחי מבני ציבור לנפש זה הר יונה
הם רצו כמות מסוימת של דירות ולא היה לתת להם לכן הם כרגע מחכים לשיווקים הבאים..מה קורה אם סאטמאר מהר"זל הם ירדו מהר יונה ?
כבר דשו בנושא הזה של מי צריך את מי אבל זה לא משנה את המציאות שהמקום שנותנים בו הכי הרבה שטחי מבני ציבור לנפש זה הר יונה ולמי איכפת מה האינטרס של הנותן העיקר שיתן ויחזור ויתן...המקום היחיד בארץ שהם צריכים אותך יותר ממה שאתה צריך אותם..
וד"ל
היו אוטובוס וטנדרהיה אוטבסים מהר יונה ללוית מרן הגאב"ד או שזה עוד לא בני ישוב הישן
ממתי הכתבה?וַיַּסַּע אֶת יִשְׂרָאֵל | הפרויקטים: כמה אורכת הנסיעה בזמן אמת?
לפעמים, ערים מסויימות שנחשבות נידחות קרובות יותר מאשר הזמן שיארך לכם לעלות מבני ברק לירושלים • רגע לפני שאתם יוצאים לביקורי משפחה בחול המועד או רוכשים דירה על סמך פרסומות שמבטיחות לכם נסיעה קצרה במיוחד וקרבה עצומה למרכזים החרדיים – ‘ביזנעס’ בדק חמישה פרויקטים בשלש נקודות זמן ביממה • ריזל – במסע מיוחד – בדרכים
הר יונה
המרחק מהר יונה שבנצרת עילית לרחוב רבי עקיבא 51 בבני ברק הוא 116.5 ק”מ. ההגעה הכי מהירה היא כאשר תצאו ב-7:00 בבוקר. דרך כביש 6 תגיעו בתוך שעה ו-14 דקות. ואילו דרך כביש 2 זה ייקח לכם שעה ו-21 דקות. הפרש זמן זעום למדי ולא בטוח ששווה לשלם אותו בכביש אגרה.
ר”ע נצרת עילית רונן פלוט
קרדיט: ידיעון נוף ההר – הר יונה
אם תצאו מהר יונה לכתובת הנ”ל בבני ברק ב-15:00, זמן קצר לפני תחילת הפקקים, תגיעו בתוך שעה ו-35 דקות באמצעות כביש 6, או שעה ו-49 דקות באמצעות כביש 2. בערב, ב-20:00 מאותה נקודת מוצא לאותו היעד תגיעו בתוך שעה ו-22 דקות דרך כביש 6, או שעה ו-32 דקות דרך כביש 2. כאמור, ההפרשים אינם גדולים.
המרחק מהר יונה לרחוב עזרא הסופר 30 באשדוד עומד על 154.2 ק”מ. אם תצאו ב-7:00 בבוקר דרך כביש 6, תגיעו בתוך שעה ו-35 ואם תבחרו בכביש 2 תוסיפו עוד 8 דקות. בשעה 15:00 מאותו יעד לאותו יעד, כביש 6 יחסוך לכם דקות יקרות: שעתיים ו-7 דקות נסיעה לעומת 2 שעות ו-41 דקות באמצעות כביש 2. בשעה 20:00 ההפרש עומד על 10 דקות: שעה ו-42 דקות מהר יונה לאשדוד באמצעות כביש 6 ושעה ו-52 דקות שלא באמצעות כביש האגרה.
ומה המרחק מהר יונה לירושלים? מדובר על מרחק של 158.7 ק”מ עד לרחוב שטראוס שאליו תגיעו, אם תצאו ב-7:00, בתוך שעה ו-39 דקות דרך כביש 6. דרך כביש 2 ו-1 עומדות יהיו רגליכם בשערי ירושלים בתוך שעה ו-57 דקות. בשעה 15:00 זמן הנסיעה יעמוד על שעתיים ו-9 דקות בכביש האגרה ובאמצעות כביש 2 ו-1 תוסיפו עוד 26 דקות. ב-20:00 ההפרש יעמוד על שעה ו-46 דרך כביש 6 ושעתיים ו-9 דקות באמצעות כבישים 1 ו-2.
בדקנו גם את המרחק מהר יונה לרחוב רש”י 1 באלעד. המרחק הוא 127 ק”מ והדרך המהירה ביותר ב-7:00 בבוקר עומדת על שעה ו-11 דקות באמצעות כביש האגרה, לעומת שעה ו-29 דקות דרך כביש 2 העמוס בבקרים. ב-15:00 זמן ההגעה יעלה בעוד 11 דקות דרך כביש 6 ובעוד 23 באמצעות כביש 2; ב-20:00 הוא יהיה כמעט זהה לבוקר: שעה ו-13 בכביש 6 ושעה ו-36 דקות בכביש 2.
ואם כבר גרים בהר יונה, בטח תרצו לנסוע לפעמים לצפת. המרחק למקווה האריז”ל עומד על 58.3 ק”מ שאותם תגמאו ב-7:00 בבוקר בתוך 53 דקות, שעה בדיוק אם תצאו ב-15:00 בצהריים ו-53 דקות ב-20:00 בערב.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: