מה לעשות מה שנותנים לך תקח כרגע אנחנו בגלות בין יהודיםבקיצור שולחים את החרדים שיהיו בשר תותחים מה שנקרא?
כלומר שיגנו עליהם מפני הערבים?
אפשר לשלוח פניות בנושא למשרד התחבורהלמה הנסיעה בתוך נצרת- נוף הגליל כ''כ קשה?
מה לעשות מה שנותנים לך תקח כרגע אנחנו בגלות בין יהודיםבקיצור שולחים את החרדים שיהיו בשר תותחים מה שנקרא?
כלומר שיגנו עליהם מפני הערבים?
אפשר לשלוח פניות בנושא למשרד התחבורהלמה הנסיעה בתוך נצרת- נוף הגליל כ''כ קשה?
באמת????????בקרוב בעז"ה אמורים לשנות קצת את המסלול כך שייקח פחות זמן,
על איזה קו אתה מדבר?למה הנסיעה בתוך נצרת- נוף הגליל כ''כ קשה? זה לפחות 20 דקות ששקולות כמו כל הנסיעה שלפני כן,
סיבובים קשים שגורמים לבחילות גם לילדים,ולמה? אף אחד לא יורד שם, למה אי אפשר להגיע ישר להר יונה ג' בלי לעבור את כל העיר החילונית??
955 זה באמת מזעזע (תרתי משמע)על איזה קו אתה מדבר?
אני דיברתי דווקא על קו 828על איזה קו אתה מדבר?
קו 828 עושה מסלול ממש קצר בתוך העיר.אני דיברתי דווקא על קו 828
אבל יכול להיות שבכל הקוים זה כך בגלל שזה משמשתלם לחברת אוטובוסים מטעמיה שלה- ליסוע יותר קילומטרים או לא יודעת מה.
לא זכור לי שהוא עובר את כל העיר הישנה.ובשביל התחנה האחת הזאת - הוא עובר את ככככככל העיר הישנה? והסיבובים החדים בהר יונה מזעזעים!
קו 828 יש לו תחנה אחת בלבד בתוך העיראני דיברתי דווקא על קו 828
אבל יכול להיות שבכל הקוים זה כך בגלל שזה משמשתלם לחברת אוטובוסים מטעמיה שלה- ליסוע יותר קילומטרים או לא יודעת מה.
העיר עצמה היא על הר כך שאיפה שלא נוסעים הסיבובים הם חדים...ובשביל התחנה האחת הזאת - הוא עובר את ככככככל העיר הישנה? והסיבובים החדים בהר יונה מזעזעים!
אם היום אתם קוראים לזה מזעזע, מה הייתם אומרים על המסלול שהיה עד לא מזמן, שהיה נוסע גם דרך הדרומית, וגם סיבוב ארוך יותר בתוך נצרת? כשהאריכו את הקו שיכנס להר יונה ג' ויתחיל מבעלזא, במקום מה שהיה עד אז שהיינו צריכים ללכת עד רחוב דליה בהר יונה ב, אז גם קיצרו את המסלול בתוך העיר בהרבה.955 זה באמת מזעזע (תרתי משמע)
הבנתי מתושבים שזו תחנה שמעולם לא עלו וירדו בה אנשים (אולי כי אין להם מה לחפש בב''ב) והיא מאריכה את הדרך בהרבה למרות שכמו שאמרת הסיבובים הם בהר יונהלא זכור לי שהוא עובר את כל העיר הישנה.
ונראה לי צריך קצת התחשבות גם באנשים שגרים בעיר עצמה.
הסיבובים בהר יונה זה לא קשור לעיר עצמה ששם נראה לי זה בלי הרבה סיבובים
ואני הבנתי מתושבים שעולים ויורדים שם אנשים, יש שם קהילה חרדית, דתי, חב"דהבנתי מתושבים שזו תחנה שמעולם לא עלו וירדו בה אנשים (אולי כי אין להם מה לחפש בב''ב) והיא מאריכה את הדרך בהרבה למרות שכמו שאמרת הסיבובים הם בהר יונה
איך מעולם לא עלו בה אנשים?הבנתי מתושבים שזו תחנה שמעולם לא עלו וירדו בה אנשים (אולי כי אין להם מה לחפש בב''ב) והיא מאריכה את הדרך בהרבה למרות שכמו שאמרת הסיבובים הם בהר יונה
אני זוכר את המסלול ואני לא יכול להבין את מי שפעל לקצר את המסלול למה לא הוריד גם את עיר נצרת מהמסלולאם היום אתם קוראים לזה מזעזע, מה הייתם אומרים על המסלול שהיה עד לא מזמן, שהיה נוסע גם דרך הדרומית, וגם סיבוב ארוך יותר בתוך נצרת? כשהאריכו את הקו שיכנס להר יונה ג' ויתחיל מבעלזא, במקום מה שהיה עד אז שהיינו צריכים ללכת עד רחוב דליה בהר יונה ב, אז גם קיצרו את המסלול בתוך העיר בהרבה.
כי זה המסלול של האוטובוס הזה, שגם תושבי נצרת יוכלו להגיע לירושלים.אני זוכר את המסלול ואני לא יכול להבין את מי שפעל לקצר את המסלול למה לא הוריד גם את עיר נצרת מהמסלול
דרך ארוכה = לא קשה
דרך מפותלת ומסובכת עם המון ברקסים (בגלל ערבים שהולכים בלי להסתכל על הכביש) =מאוד מאוד קשה
זה הורס את חוויית הנסיעה
היה דיבור שמסלול הקו ישתנה וייסע דרך כביש 6 ולא וואדי ערה. מה קורה אם זה?עכשיו עובדים שיהיה קו חדש לירושלים ואז הוא לא יצטרך להכנס לנצרת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: