פריפריה מידע על הר יונה

ש.ה.ע.

משתמש פעיל
  • תודה
Reactions: LO

מעצב

משתמש צעיר
בקרוב בעז"ה אמורים לשנות קצת את המסלול כך שייקח פחות זמן,
באמת????????
בשורה טובה מאוד!!!!!!!!!!!
אפשר יותר פרטים ממתי? ואיזה מסלול?
(אני רק מקוה שכבר השכילו להוריד מהמסלול את העיר נצרת המחוספס באבנים כמו בשער שכם...)

ש.ה.ע.

משתמש פעיל
WhatsApp-Image-2022-07-12-at-10.14.37.jpeg

יציבות כלכלית לשכונה החרדית: ראש עיריית נוף הגליל מסר טופס 4 למרכז המרכזי המסחרי​

ראש עיריית נוף הגליל רונן פלוט מסר טופס 4 למרכז המרכזי המסחרי החדש בשכונה החרדית הר יונה ג' • במרכז צפוי לפעול סופרמרקט גדול מרשת נתיב חסד ברכל וכן לשכן את 4 קופות החולים כולל בתי מרקחת. כמו כן נבדקת אפשרות לפתיחת סניף טיפת חלב

במפגש חגיגי שהתקיים הבוקר בלשכת ראש העיר רונן פלוט נמסר טופס האכלוס ליצחק שמואלי, הבעלים של חברת שמואלי נכסים והשקעות שהקימה את הפרויקט בהשקעה של כ – 45 מיליון שקלים.

המרכז המסחרי ממוקם במרכז שכונה הר יונה ג' ומתפרס על שטח של 2500 מ"ר. המבנה כולל 3 קומות ושטחי חנייה מרווחים.

במרכז צפוי לפעול סופרמרקט גדול מרשת נתיב חסד ברכל וכן לשכן את 4 קופות החולים כולל בתי מרקחת. כמו כן נבדקת אפשרות לפתיחת סניף טיפת חלב ובתי עסק נוספים המותאמים למגזר החרדי.

בטקס הענקת טופס האכלוס השתתפו לצד ראש העיר רונן פלוט גם מ"מ אלכס גדלקין, מנכ"ל העירייה עדי מלכה ומהנדסת העיר אתי בוצ'ין. ראש העיר פלוט ברך ואמר כי הוא מצפה לטקס קביעת המזוזה במרכז החדש ופתיחתו לציבור הרחב.

המרכז המסחרי צפוי להיפתח בסביבות חג החנוכה הקרוב.

שני כהן 100

משתמש מקצוען
למה הנסיעה בתוך נצרת- נוף הגליל כ''כ קשה? זה לפחות 20 דקות ששקולות כמו כל הנסיעה שלפני כן,
סיבובים קשים שגורמים לבחילות גם לילדים,ולמה? אף אחד לא יורד שם, למה אי אפשר להגיע ישר להר יונה ג' בלי לעבור את כל העיר החילונית??
על איזה קו אתה מדבר?

יהודיה מהצפון

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אני דיברתי דווקא על קו 828
אבל יכול להיות שבכל הקוים זה כך בגלל שזה משמשתלם לחברת אוטובוסים מטעמיה שלה- ליסוע יותר קילומטרים או לא יודעת מה.
קו 828 עושה מסלול ממש קצר בתוך העיר.
בעיר עצמה יש לו תחנה אחת.
והם עשו את התחנה האחת לטובת האנשים שגרים בעיר עצמה, שגם להם היה תחבורה.

LO

משתמש פעיל
ובשביל התחנה האחת הזאת - הוא עובר את ככככככל העיר הישנה? והסיבובים החדים בהר יונה מזעזעים!

יהודיה מהצפון

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
ובשביל התחנה האחת הזאת - הוא עובר את ככככככל העיר הישנה? והסיבובים החדים בהר יונה מזעזעים!
לא זכור לי שהוא עובר את כל העיר הישנה.
ונראה לי צריך קצת התחשבות גם באנשים שגרים בעיר עצמה.
הסיבובים בהר יונה זה לא קשור לעיר עצמה ששם נראה לי זה בלי הרבה סיבובים

שני כהן 100

משתמש מקצוען
אני דיברתי דווקא על קו 828
אבל יכול להיות שבכל הקוים זה כך בגלל שזה משמשתלם לחברת אוטובוסים מטעמיה שלה- ליסוע יותר קילומטרים או לא יודעת מה.
קו 828 יש לו תחנה אחת בלבד בתוך העיר
יש גם קהילה חרדית ודתית בתוך העיר שמשתמשת בקו הזה

חשמל

אמנות העימוד
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
עריכה תורנית
955 זה באמת מזעזע (תרתי משמע)
אם היום אתם קוראים לזה מזעזע, מה הייתם אומרים על המסלול שהיה עד לא מזמן, שהיה נוסע גם דרך הדרומית, וגם סיבוב ארוך יותר בתוך נצרת? כשהאריכו את הקו שיכנס להר יונה ג' ויתחיל מבעלזא, במקום מה שהיה עד אז שהיינו צריכים ללכת עד רחוב דליה בהר יונה ב, אז גם קיצרו את המסלול בתוך העיר בהרבה.

LO

משתמש פעיל
לא זכור לי שהוא עובר את כל העיר הישנה.
ונראה לי צריך קצת התחשבות גם באנשים שגרים בעיר עצמה.
הסיבובים בהר יונה זה לא קשור לעיר עצמה ששם נראה לי זה בלי הרבה סיבובים
הבנתי מתושבים שזו תחנה שמעולם לא עלו וירדו בה אנשים (אולי כי אין להם מה לחפש בב''ב) והיא מאריכה את הדרך בהרבה למרות שכמו שאמרת הסיבובים הם בהר יונה

יהודיה מהצפון

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הבנתי מתושבים שזו תחנה שמעולם לא עלו וירדו בה אנשים (אולי כי אין להם מה לחפש בב''ב) והיא מאריכה את הדרך בהרבה למרות שכמו שאמרת הסיבובים הם בהר יונה
ואני הבנתי מתושבים שעולים ויורדים שם אנשים, יש שם קהילה חרדית, דתי, חב"ד

שני כהן 100

משתמש מקצוען
איך מעולם לא עלו בה אנשים?
מכירה אנשים שזאת הדרך היחידה שלהם לנסוע למרכז, אפילו אם הם לא צריכים לבני ברק, הם יורדים שם ולוקחים עוד אוטובוס.

ש.ה.ע.

משתמש פעיל
ישראל כהן: כולם נוהרים לביידן? לא בטוח. ראש עיריית נוף הגליל רונן פלוט המכהן גם כסגן יו"ר יד ושם ביטל את השתתפותו בטקס, כדי להשתתף במעמד חנוכת הבית לאשכול הגנים של בעלזא המתקיים בשעה זו בנוף הגליל. בנאומו הסביר פלוט מדוע
https://chat.whatsapp.com/GFA78F0taKhCxR3MP7gY8s

ש.ה.ע.

משתמש פעיל
למי שלא רואה את הסרטון רונן פלוט הסביר שהתקשרו אליו מיד ושם שזה לא מכובד שביידן מגיע ויו"ר יד ושם לא יהיה נוכח אז הוא ענה להם שאם מחר הוא ישתתף בטקס במכביה והוא ישאל את ביידן איך קוראים לו והוא ידע לענות סימן שזה היה חשוב שיהיה שם אבל הוא מתערב על 1000 דולר שהוא לא ידע לכן זה לא משנה אם הוא יהיה שם ויותר חשוב לו להיות במעמד חנוכת הבית לאשכול הגנים של בעלזא

מעצב

משתמש צעיר
אם היום אתם קוראים לזה מזעזע, מה הייתם אומרים על המסלול שהיה עד לא מזמן, שהיה נוסע גם דרך הדרומית, וגם סיבוב ארוך יותר בתוך נצרת? כשהאריכו את הקו שיכנס להר יונה ג' ויתחיל מבעלזא, במקום מה שהיה עד אז שהיינו צריכים ללכת עד רחוב דליה בהר יונה ב, אז גם קיצרו את המסלול בתוך העיר בהרבה.
אני זוכר את המסלול ואני לא יכול להבין את מי שפעל לקצר את המסלול למה לא הוריד גם את עיר נצרת מהמסלול
דרך ארוכה = לא קשה
דרך מפותלת ומסובכת עם המון ברקסים (בגלל ערבים שהולכים בלי להסתכל על הכביש) =מאוד מאוד קשה
זה הורס את חוויית הנסיעה

B&B

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אני זוכר את המסלול ואני לא יכול להבין את מי שפעל לקצר את המסלול למה לא הוריד גם את עיר נצרת מהמסלול
דרך ארוכה = לא קשה
דרך מפותלת ומסובכת עם המון ברקסים (בגלל ערבים שהולכים בלי להסתכל על הכביש) =מאוד מאוד קשה
זה הורס את חוויית הנסיעה
כי זה המסלול של האוטובוס הזה, שגם תושבי נצרת יוכלו להגיע לירושלים.
עכשיו עובדים שיהיה קו חדש לירושלים ואז הוא לא יצטרך להכנס לנצרת.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה