מה הזמנים של הנסיעות לי-ם ובני ברק ?הבעיה היא שהזמנים של הנסיעות מוזרים לחלוטין,
(מהר יונה לירושלים יש 5 קוים ביום בשעות לא לענין).
מה הזמנים של הנסיעות לי-ם ובני ברק ?הבעיה היא שהזמנים של הנסיעות מוזרים לחלוטין,
(מהר יונה לירושלים יש 5 קוים ביום בשעות לא לענין).
ב"ה שבתקופה האחרונה התקדם נושא הקמת הקו החדש מאשדוד לקריתינו בנוף הגליל בצורה משמעותית,כרגע הפרויקט הוא לשלוח כמה שיותר פניות בעניין
וכך הם יהיו חייבים להוסיף קו לכיוון אשדוד.
מישהו יודע איפוא אוחז היום דירת 4 חדרים למכירה... מה המחירים למטר ומה יצא עם הגבלת המחירים ע"י ועדת האיכלוס...
המחיר בערך 10 אש"ח למטר, 4 חדרים תלוי איפה, בנתיב זה יותר גדול מאשר בשאר הבניינים.
ועדת המחירים מתפקדת היטיב, ישנם כמה בעלי דירות המעוניינים למכור יותר ביוקר ולא מצליחים ולעומת זאת במחיר הועדה אין בעיה למכור שום דירה.
והאם אפשר לקנות שם דירות ללא קשר לועדה, והאם בכלל יש שם דירות למכירה רק על הנייר או גם בנוי
יש וישאז תכלס' דירה בנויה בהר יונה ג' לא דרך הועדה פשוט אין?
נו באמתובנוסף הילדים לא מתקבלים לרוב מוסדות השכונה
אתה מדבר מידיעה או מתחושת בטן ???יש ויש
בגדול על הועדה -
פחחחחחחחחחחח
יש הרבה קהילות ,
וכל אחד עושה מה שבא לו!!!!
גם אלה שעושים עצמם ככפופים לועדה, חותמים חוזה על מחיר הועדה ותחת השולחן מעבירים את הההפרש...
דוגמא קטנה (אחת מני רבות)
אנשים ממושמעים שרצו לקנות דירה , בעל הדירה רצה יותר ממחיר הועדה והם לא רצו, ירדו מהעסקה
והוא מכר מהר מאד במחיר שרצה מראש.
נו באמת
המוסדות המצומקים צריכים כל ראש
אין מצב שילד יישאר ללא מוסד!
את תחושות הבטן שלי אני משאיר לעצמי, לא פורס ע"ג הפורום.אתה מדבר מידיעה או מתחושת בטן ???
לא המצאתי כלום.אז בבקשה לא לברבר שטויות !...
הר יונה ד' במחיר למשתכן זה זול בשוק החופשי מאוד יקר , בלי קשר כרגע חרדים לא הולכים לשם כי זה לא מיועד לחרדים, יש חרדים שזכו שם במחיר למשתכן אבל יש גם הרבה ערבים וחילונים שזכומה קורה בפרויקטים של הר יונה ד
כמה זה יעלה
והאם קהילות חסידיות הולכים להגיע שמה
מהר יונה לירושלים:מה הזמנים של הנסיעות לי-ם ובני ברק ?
בסייעתא דשמיא החל מיום רביעי כ"א תמוז קו 828 יפעל במתכונת של שלוש נסיעות יומיות הלוך ושוב.מהר יונה לירושלים:
5:00 לפנ"ב !!
7:00
9:00
11:00
מירושלים להר יונה:
15:10
17:05
19:00
23:00
מהר יונה לב"ב:
18:00
מב"ב להר יונה:
23:15
מקווה שדייקתי!
לאברכי קהילתינו הקדושה
באיזה קהילה מדובר ?לעסקני קהילתינו
בעלזא בעיקרבאיזה קהילה מדובר ?
האינטרסים של בעלי הדירות למכירה/השכרה מובנים...יש לנו דירה בשכונה, אנחנו מכירים ויודעים הכל מבפנים.
לא המצאתי כלום.
בקיצור שולחים את החרדים שיהיו בשר תותחים מה שנקרא?מצוקת הדיור - מנכ״ל משרד השיכון אביעד פרידמן ב'קול ברמה': ״בקרוב יחתם הסכם גג ברכסים על למעלה מ-4000 יח״ד, גם בנוף הגליל ובעכו יהיו הפתעות למגזר החרדי. אני מתכנן שבסוף 2023 יחלו שיווקים בכסיף. בהגרלה הקרובה נכפיל את העיר עמנואל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: