@נוף הגליל תודה על הפרטים כמה זה במספרים כל החרדים וכמה הקהילה הליטאית כרגע ומה עומד להיות בזמן הקרוב והאם זה הכל שכונה אחת או כמה שכונות ובכלל הכל חרדי בשכונות הללו או שיש עוד סוגים גם
נערך לאחרונה ב:
אני אענה למרות שלא שאלתם אותיכמה זה במספרים כל החרדים
כולם באזור אחד או כמה אזוריםאני אענה למרות שלא שאלתם אותי
לצורך פרסום מסוים עברנו דלת דלת בשכונה וספרנו לפחות 420 משפחות.
כל אחד יודע כל מה שמתכונן סביב השכונה שלו?בקיצור אין אף אחד שיודע מה קורא עם מקום תורה בהר יונה
אפי' לא התושבים...
אז הכל בלוף?
המרחק בין נתיב לבעלזא זה בערך 10 דקות הליכהכולם באזור אחד או כמה אזורים
חיידר בעלזא זה יותר החיידר ככל חסידי מהחיידר של תולדות או של ברסלב?כרגע זה לא ראיה כי קהילות אלה נמצאות בבניה והתפתחות {לדוגמא דושינסקי באמצע בניית פרוייקט של 100 דירות ולאט לאט כבר מתחילים לגור בשכירות} אך כרגע הסגנון שהזכרת שולח לבעלזא אך כנראה כשהקהילות יתבססו הם יפתחו לבד
הבנייה החלה במקום תורה . פרסמתי לפני איזה חודשייםבקיצור אין אף אחד שיודע מה קורא עם מקום תורה בהר יונה
אפי' לא התושבים...
אז הכל בלוף?
אני אעלה בקרובקודם כל תודה לאדיר נוף הגליל על כל התמונות היפות האם יש גם לכם או למשהו אחר תמונות מהאזור נתיב?
גם הייתי מעוניינת לדעת מה הם המוסדות לימוד הקיימים בעיר בנים ובנות
יש גם קהילה ליטאית בעיר הוותיקה של כ30 משפחות שלאחרונה קבלו את בית הכנסת הגדול והמפואר של נוף הגלילאז כך
מבחינת הקהילות זה כך יש 2 קהילות ליטאיות אחת בשם בני הישיבות בנשיאות הרב פישר והשניה בשם אוהל יעקב בנשיאות הרב ליפשיץ וכן יש את חסידות בעלזא חסידות תולדות אברהם יצחק קהילת ברסלב קהילת טשערנאביל קהילת דושינסקי קהילת כלל חסידי ירושלים
כמה עולה דירת 3,4,5 חדרים מוכנה?
@אדיר נוף הגליל
ודירה בנויה?תלוי איזה חברה
בגדול 3 חדרים 700 אלף
4 חדרים 800 אלף
5 חדרים 900 אלף
המחירים דומים בכל הפרויקטים שנבנים כרגע. בברסלב . בעלזה. ערלוי וכו
מקום תורה בבניה גם אותם מחירים
בספק אם יש. כי עכשיו הולך להיות איכלוס גדול אז כל הדירות תפוסות .ודירה בנויה?
גם בנים וגם בנות?כרגע זה לא ראיה כי קהילות אלה נמצאות בבניה והתפתחות {לדוגמא דושינסקי באמצע בניית פרוייקט של 100 דירות ולאט לאט כבר מתחילים לגור בשכירות} אך כרגע הסגנון שהזכרת שולח לבעלזא אך כנראה כשהקהילות יתבססו הם יפתחו לבד
לא, יש בית יעקב כלל חסידי על טהרת הקודשגם בנים וגם בנות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: