במבה נוגט:)
משתמש פעיל
האם יש למישהו מידע על ההגרלה של עזר מציון? מתי היא נערכת, איפה יפורסמו הזוכים וכו
לא מוצאת מידע בשום מקום..
האם יש למישהו מידע על ההגרלה של עזר מציון? מתי היא נערכת, איפה יפורסמו הזוכים וכו
100 %גם אותי מעצבן כל שנה את ההגרלה מפרסמים בקול רעש גדול
אבל אחכ" מתי ההגרלה? מי הזוכים?
אה זה עזבו בקטנה לא מענין..
אין כאן שום מידע קונקרטיהיום: מוקדי הגרלת 'עזר מציון' נסגרים באופן סופי!!!
השעון מתקתק לאחור והמוני תורמים אשר רכשו כרטיסים, ממתינים במתח לתוצאות ההגרלה השנתית של עזר מציון • ביום חמישי הקרוב, המוקדים נסגרים באופן סופי וזו ההזדמנות האחרונה להיות שותפים להצלת חיים ולזכות בפרסיםwww.prog.co.il
יש תאריך מדויק?ההגרלה נדחתה ביום יומיים.
לא יודעת כרגע,יש תאריך מדויק?
גם היום.אתמול נאמנים עוד יכלו לרכוש כרטיסים..
שאלתי נאמנת היא אמרה השבוע ההגרלהאין כאן שום מידע קונקרטי
זה אומר שההגרלה נדחית ביום נוסף?היה אתמול עומס באתר והרבה נאמנות לא הצליחו להכנס לרכוש עם הצק נאמנת.
ולכן האריכו להן עד להיות בלילה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: