את שואלת או אומרת?יש מידע על ההגרלה
כי המטרה העיקרית היא התרומה ולא ההגרלה...לי מרגיש ממש זלזול בצבור
מתי ההגרלה נגמרת היו בלי סוף הודעות והקפצות ושעון חול עד המועד המדויק
מאח"כ הכל לוט בערפל
אבל יש אנשים שתורמים בשביל ההגרלה.כי המטרה העיקרית היא התרומה ולא ההגרלה...
מה זה קשור?כי המטרה העיקרית היא התרומה ולא ההגרלה...
ואז מה?כי המטרה העיקרית היא התרומה ולא ההגרלה...
נכון, אבל עבר כבר יותר משבוע מאז שנסגרה ההרשמה ותאריך ההגרלה היה אמור להיות אתמול. דוחים? אין בעיה. לגיטימי לגמרי. אבל תעדכנו עם זה, יש כאן אנשים סקרנים וחסרי סבלנותכל שנה לוקח לעשות את ההרגלה כשבוע ומשהו אחרי שנסגרת האפשרות לקנות כרטיסים, זה לא משהו חדש, ומי שבלחץ זה רק בגלל שהזכרון שלו קצר כנראה.
והתוצאות תמיד מפורסמות מיד אחרי ההגרלה בעיתונות ובאתר, וכן פה בפרוג תמיד מעלים את שמות הזוכים.
איפה ראיתם שההגרלה היתה אמורה להיות אתמול?? לא שמעתי על זה בשום מקום, חוץ ממישהו שכתב פה באשכול על דעתו האישית.נכון, אבל עבר כבר יותר משבוע מאז שנסגרה ההרשמה ותאריך ההגרלה היה אמור להיות אתמול. דוחים? אין בעיה. לגיטימי לגמרי. אבל תעדכנו עם זה, יש כאן אנשים סקרנים וחסרי סבלנות
מה שמפריע בכל הסיפור הזה שפתאום אחרי כל הפרסום האינטנסיבי הם נעלמים ולא מיידעים מה קורה עם ההגרלה
היה כתוב באתר שההגרלה תהיה ב17.03.איפה ראיתם שההגרלה היתה אמורה להיות אתמול?? לא שמעתי על זה בשום מקום, חוץ ממישהו שכתב פה באשכול על דעתו האישית.
בעת ההרשמה להגרלה. בנוסף, התקשרנו אתמול למוקד ואמרו שזה יהיה אתמול מקסימום היום בבוקר.איפה ראיתם שההגרלה היתה אמורה להיות אתמול?? לא שמעתי על זה בשום מקום, חוץ ממישהו שכתב פה באשכול על דעתו האישית.
ולא לדאוג זה יהיה בימים הקרובים אני מאמין אפי' עד מחר.
גם אני ראיתי באתר.איפה ראיתם שההגרלה היתה אמורה להיות אתמול?? לא שמעתי על זה בשום מקום, חוץ ממישהו שכתב פה באשכול על דעתו האישית.
ולא לדאוג זה יהיה בימים הקרובים אני מאמין אפי' עד מחר.
השערה או ידיעה?ההגרלה מחר בעז"ה ותיערך כמו בכל שנה בתוך שבועיים מסגירת הקופות.
התוצאות יפורסמו בעיתונים ובאתר עזר מציון,
אל דאגה!
היה כתוב באתר שההגרלה תערך ב17.3על מה התלונות?
היה כתוב בקטלוג ובאתר שההגרלה תתקיים בחודש אדר ב'.
אפילו לא הגענו לחצי החודש עדיין.
לערוך הגרלה כנראה דורש לוגיסטיקה מורכבת, וא"א לסגור מוקדים ולערוך הגרלה מיד. אז יקח כמה שמן עד שהכל יבוצע בצורה הנכונה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: