נכתב ע"י קורס;n3380417:אפשר לקבל שמות של מומחים שאליהם ניתן לפנות בעניין?
משמים הזדמן להיות להיות בבית משפחה המנויה על עיתון "המודיע", ראיתי שכתוב שם במדור "פטנט רשום" הרבה מאד על נושא מיקוד ראיה וכיצד אפשר לדעת למי אולי קיימת הבעיה ע"מ לקבוע תור ולבדוק.
בפטנט רשום כתבו משהו על התאמת עדשות באנגליה שחוסך את כל תרגילי העיניים המעצבנים
לי יש בעית מיקוד ראיה מולדת, ולא נתקלתי באף מקרה כזה אצלימשמים הזדמן להיות להיות בבית משפחה המנויה על עיתון "המודיע", ראיתי שכתוב שם במדור "פטנט רשום" הרבה מאד על נושא מיקוד ראיה וכיצד אפשר לדעת למי אולי קיימת הבעיה ע"מ לקבוע תור ולבדוק.
הענין עורר אותי לחשוב על ביתי שכמה מהנתונים קיימים אצלה, אכן בדקנו והיא צריכה עדשות חדשות בהזמנה מיוחדת שבעז"ה יפתרו את הבעיות.
שמעתי על ילד שלא קרא טוב כתב רש"י ולא אהב לקרוא ועוד... שלאחר שהתחיל להרכיב את המשקפיים שהותאמו לו פתאום התחיל לקרוא מצוין, אוהב לקרוא ועוד כמה ניסים....
באתי כאן לעורר את ההורים לבדוק בילדיהם כמה דברים עיקריים:
- ילד שמעתיק מהלוח עם טעויות.
- ילד שמדלג על הברות כשקורא - לדוגמא: אברהם הוא קורא אבהם וכו'.
- ילד שלא קורא מספיק טוב למרות שיודע מצוין את הקריאה.
- ילד שלא אוהב לקרוא.
- במיקרים מסוימים ילד שיש לו הרבה טעויות בכתיבה זה יכול להצביע על הבעיה.
אולי יש עוד כמה דברים שאינני זוכרת.
למי שאין כלל מהתופעות הנ"ל בכ"ז כדאי לשים לו אצבע מול עיניו במרחק של כ - 20 ס"מ ולראות אם רואה את האצבע פעמיים או פעם אחת, אם רואה פעמיים יש לחשוש שיש לו בעית מיקוד.
בתקווה שעזרתי ורב בריאות ונחת.
האם שווה לקחת לאבחון מקצועי שעלותו 400 ש"ח או לחכות עם זה ולראות האם ואיך זה מתפתח??
הפיתרון המוצלח ביותר זה משקפיים מולטי פוקל - היינו אצל עשרות!!! רופאים ואף אחד לא מצא את הבעיה, עד שהגענו לאופטמטריסט מומחה שמצא את הבעיה כמו גם את הפיתרון..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: