לטובת הכלל נסעתי במיוחד לספרייה הלאומית וצילמתי את הכתבה בפטנט רשום ומצורף כאן.
תבררו על אברהם בייפוס ממודיעין עילית.האם יש גם מומחים בתחום לאנשים בני 20 / 30
איך מגיעים אליהם?מכללת הדסה בירושלים
מאבחנים ומטפלים במחירים נמוכים
כרגע רק ברחוב הנביאים בקרוב ייפתח גם ברחוב שטראוס מרפאת VT= תרגול למיקוד ראייה
שווה לשלם עבור אבחון מקצועי ומתפקידינו כהורים חייבים לשלם ולא משנה כמה שזה עולה.
לא שווה לחכות. ככל שהגיל צעיר יותר, התוצאות טובות יותר ומהר יותר.
הוזכרה למעלה, גב' ורדה, מקבלת בבית הרופאים ברח' אהרונוביץ בני ברק.יש למישהו נסיון עם אבחון בעיה במיקוד ראיה עם השתתפות של קופ"ח מאוחדת?
הוא מקבל כיום גם במסגרת "מעלה" - מרכז להתפתחות הילד (חושב שזה בבית שמש, או בירושלים.) אפשר לקבוע דרכם תורים אליו.ד"ר נורמן אהרונוביץ מעינית, מומחה בינלאומי לבעיות מיקוד
מגיעים אליו גם מחו"ל...
אנחנו היינו ועדיין אצל רוברט לדרמן שהוא מומחה מאוד בתחום, הוא מעביר השתלמויות ברחבי העולם.מה האפשרויות לטיפול במיקוד?
אנחנו עשינו התאמת משקפים אצל מישהו שהומלץ לנו כמומחה בתחום,
וכחצי שנת טיפול אצל אורטופיסטית (אולי זה לא היה מספיק איכותי. אין לי מושג.)
יש עוד מה לעשות?
איפה משיגים אותו?אנחנו היינו ועדיין אצל רוברט לדרמן שהוא מומחה מאוד בתחום, הוא מעביר השתלמויות ברחבי העולם.
אצלינו הוא לא טיפל בעדשות אלא בתירגול יומיומי שחייב להיות עקבי, אנחנו רואים שיפור עצום!
איפה משיגים אותו?
וכמה משלמים?
לא נראה לי שמגיעים אליו מחו"ל,ד"ר נורמן אהרונוביץ מעינית, מומחה בינלאומי לבעיות מיקוד
מגיעים אליו גם מחו"ל...
בירושלים לילדים (עד גיל 9 או 10) יש את המרפאה של ד"ר אריאלה ליפשיץ בכנפ"שיש למישהו נסיון עם אבחון בעיה במיקוד ראיה עם השתתפות של קופ"ח מאוחדת?
למה?לא נראה לי שמגיעים אליו מחו"ל,
בכל אופן לא מומלץ בכלל!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: