מידע שימושי מידות בנקסט לתינוק שנולד

• פותח הנושא cyp
  • פורסם בתאריך

לאה מש

משתמש חדש
מישהי יודעת איך אני יודעת מה צריך להיות הרכב הבד אם אני רוצה בד מחמם לתינוק שיוולד בתחילת כסלו בע"ה, כי לפי התמונה אי אפשר כל כך להבדיל מה מחמם ומה בד רגיל,
תודה ושבוע טוב.

קנגה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
מישהי יודעת איך אני יודעת מה צריך להיות הרכב הבד אם אני רוצה בד מחמם לתינוק שיוולד בתחילת כסלו בע"ה, כי לפי התמונה אי אפשר כל כך להבדיל מה מחמם ומה בד רגיל,
תודה ושבוע טוב.
אני לא יודעת לאיזה פריט את מתכוונת,
אוברולים שלמים רוב המארזים הם כותנה דקה. את צריכה לחפש פליז/בטנת פליז/קטיפה.
בגדי גוף עד כמה שידוע לי יש רק דקים.

לאה מש

משתמש חדש
יש דברים שרואים בבירור שזה חורפי אבל אני לא אוהבת בד פליז, אני מחפשת אוברולים יותר בכיוון של פוטרים.

קנגה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
יש דברים שרואים בבירור שזה חורפי אבל אני לא אוהבת בד פליז, אני מחפשת אוברולים יותר בכיוון של פוטרים.
אז תחפשי ביטנת פליז. הם מעולים לדעתי.
כאלה:

קנגה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
מצוין, בדיוק מה שחיפשתי, לדעתכם בתחילת כסלו יהיה חורף?
אין לי מושג.. אבל זה תלוי גם באזור מגורים. אני בירושלים כבר עכשיו התחלתי להלביש את הילדים בפיג'מות חורפיות...

יראת גאולה

משתמש מקצוען
תודה ושבוע טוב.
צריך לחפש את המילים פליז או קטיפה, הרכב הבד לא מלמד על העובי. מניסיון עבר, אין להם הרבה פריטים כאלו.

לגבי העונה, אני מציעה להסתכל על התאריך הלועזי, תחילת כסלו כנראה כבר יהיה חורף, כי הייתה שנה מעוברת.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  63  פעמים

לוח מודעות

למעלה