דיון מטרת השיתופים שלי כאן בפורום היא....

מטרת השיתופים שלי כאן בפורום היא....

• לייקים.

הצבעות: 22 25.6%
  • פרסום.

הצבעות: 11 12.8%
  • לשפר את רמת הכתיבה שלי

הצבעות: 47 54.7%
  • האם לייקים מעניינים אותי?

הצבעות: 6 7.0%

• סה"כ מצביעים
    86

כותב השורות

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הצבעתי ל - האם לייקים מעניינים אותי?
כי זו באמת השאלה שאני שואל את עצמי מיום הגעתי לפרוג לפני שנה וחצי בערך ועד היום.

הייתי עונה על 3 התשובות אם זה היה אפשרי
באתי ללמוד, לשתף, לקבל ביקורת, לפרסם, שזה במילים אחרות - להתפרסם, וכן גם כדי לקבל לייקים.

הלייקים הם לא מטרה! הם תוספת נחמדה לעיקר.
אני מעדיף לעורר דיון וחושים מקצועיים מאשר לקבל לייקים שמתפקעים מצחוק אבל שותקים...

בתחילת דרכי פה חשבתי שאלמד מהלייקים על ה'טעם' של הציבור בקריאה
אני מוכרח להודות, שהקהל הפתיע אותי אכזב אותי בלבל אותי ועצבן אותי
אז התנתקתי מהלייקים כמורי דרך למה כדאי להעלות ואת מה הקהל אוהב.

אני עושה את הבחירות שלי
והקהל עושה את הבחירות שלו
אני מקווה שאתם בוחרים נכון... ללייק, למי שעדיין לא הבין;).

Talya kadosh

משתמש מקצוען
אני מעלה לכאן את הכתיבה שלי כי אני מעוניינת בביקורת.
אומנם לאחרונה לא העלתי ולא הגבתי, אף שבעבר השתדלתי מאוד, מחוסר בזמן, מקווה לחזור לכך בקרוב.
האתגרים השבועיים מעולים בשבילי גם אם אני לא מעלה לאתר.
אגב, אולי זה המקום לשאול, מה עם האתגרים החודשיים? על פי זכרוני היו שתיים בלבד וזהו. הם ננטשו. דווקא נהנתי בהם מאוד וחבל לי שהם נפסקו. @מ. י. פרצמן.

הודיה לוי.

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
לגבי הביקורת - זה לא לגמרי נכון שאי אפשר לקבל כאן ביקורת. פשוט צריך לדעת לבקש אותה ולא להדוף אותה כשהיא מגיעה. (אני אישית ביקשתי כאן כמה פעמים וקיבלתי.)

לגבי פרסום - לרובם זה לא רלוונטי. @כבש צלוי או @בננה צהבהבה לא אומרים לי כלום.

לייקים - אפשר לקבל אותם בכל תת פורום מצוי באיש את רעהו. לא רואה סיבה לקבל אותם דווקא כאן.

יש עוד משהו שלא נכתב לעיל: לפעמים יש איזשהו מסר חזק או תובנה מעניינת שאני מעוניינת לחלוק עם העולם ולא להישאר איתם לבד, אז אני מנסחת אותם באמצעות שיר/סיפור או כל דבר אחר.

RPO

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
אני משתפת כאן-
1. במה.
תובנות ומסרים שברצוני לשתף, בהחלט כאן זה המקום.
גם אם לא יהיו ליקיים אמשיך לשתף, כי כמות הצפיות גדולה.

2. לביקורת- זה פורום מכובד לביקורת. בד''כ בפלטפורמות השונות אני משתפת ומקבלת רק מחמאות,
כאן אני גם מקבלת ביקורת כשיש. וגם המחמאות פה- ממקצוענים.

-חיה-

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
מוסיפה עוד עניין
אני מפרסמת פה לאחרונה סוג של סיפור בהמשכים, ברור לי שבלי האפשרות לפרסם את הסיפור, לא הייתי כותבת יותר משלוש פרקים. הפורום נותן לי הרבה עידוד להמשיך ולכתוב אותו.

הודיה לוי.

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוסיפה עוד עניין
אני מפרסמת פה לאחרונה סוג של סיפור בהמשכים, ברור לי שבלי האפשרות לפרסם את הסיפור, לא הייתי כותבת יותר משלוש פרקים. הפורום נותן לי הרבה עידוד להמשיך ולכתוב אותו.
מסכימה ממש. גם לי היו כמה שיתופים לביקורת שהפכו לסיפורים בהמשכים. לולא הייתי מעלה אותם כאן הם היו נשארים שיתופים לביקורת.

Tamarit

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
לא ששיתפתי כאן אי פעם
אבל במידה וזה יקרה, אני חושבת שזה יהיה בשביל שמישהו חי ונושם ישזוף את הגיגי החביבים ובשביל לקבל קצת ביקורת על הנ"ל
כבר די נמאס לי לכתוב לעצמי ולמחשב...
וכן, גם בשביל הערכה והערצה ולייקים:p

לוטם

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
מוסיפה עוד עניין

מסכימה ממש. גם לי היו כמה שיתופים לביקורת שהפכו לסיפורים בהמשכים. לולא הייתי מעלה אותם כאן הם היו נשארים שיתופים לביקורת.
כנ"ל
מי היה מאמין שמורדי ואלי התחילו כשיתוף - לביקורת... ;)

האמת, שהמטרה שלי פה היא גם לפרסם חומרים לא מושלמים, לא 100% ערוכים, באנונימיות. סוג של מקום לפרוק בלי לחשוב יותר מידי על הניראות.

מ. י. פרצמן

סופרת ועורכת, מנהלת קהילת כתיבה
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
D I G I T A L
אגב, אולי זה המקום לשאול, מה עם האתגרים החודשיים? על פי זכרוני היו שתיים בלבד וזהו. הם ננטשו. דווקא נהנתי בהם מאוד וחבל לי שהם נפסקו. @מ. י. פרצמן.
גם לי חבל, הודיתי בעצב. נהניתי מהם מאוד. אבל הם דרשו כל כך הרבה זמן, הן בניהול שלהם ובעיקר בתכנון, שמכורח המציאות כבר לא יכולתי להמשיך איתם.
עדיין חולמת להמשיך אותם בפנסיה, יום אחד כשיהיה לי המון המון זמן מיותר. אבל אל תעצרו נשימה עד אז, בינתיים אפשר להתאתגר באופן עצמאי בשקט מאחורי הקלעים.

-חיה-

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
למה רק אני לא יודעת על מה מדובר....?:unsure:
אפשר קישור לאחד מהאתגרים האלו?

חני כהן :)

משתמש מקצוען
תודה רבה.

נראה רציני ומעניין במיוחד! אהבתי שכל אחד מהשופטים בוחנים כל יצירה לחוד... חבל באמת שלא המשיך...

-חיה-

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
אפשר לפתוח אשכול חודשי שיהיה אפשר להעלות בו קטעים ספרותיים בהקשר למושגים ספרותיים שונים.
לא אשכול אתגר אלא יותר אימון כזה שאפשר להעלות בו כמה קטעים שרוצים עם אופציה גם לדון עליהם באשכול נפרד, או אפילו בתוך האשכול עצמו.
זה ילך?
אפשר אפילו להוסיף לזה מקדם בשם 'אימון' או משהו בסגנון.
עפתי רחוק?

Tamarit

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
אפשר לפתוח אשכול חודשי שיהיה אפשר להעלות בו קטעים ספרותיים בהקשר למושגים ספרותיים שונים.
לא אשכול אתגר אלא יותר אימון כזה שאפשר להעלות בו כמה קטעים שרוצים עם אופציה גם לדון עליהם באשכול נפרד, או אפילו בתוך האשכול עצמו.
זה ילך?
אפשר אפילו להוסיף לזה מקדם בשם 'אימון' או משהו בסגנון.
עפתי רחוק?
בואי נגיד שלא ממש הבנתי :(

-חיה-

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
בואי נגיד שלא ממש הבנתי :(
באמת לא הייתי מובנת
הכוונה שלי שיהיה אשכול אימון חודשי כל פעם בנושא מסוים.
לדוגמא בנושא אלגוריה- אשכול שבו יסבירו בכללי מה זה אומר ואיך כותבים כתיבה אלגורית בצורה נכונה. יהיה אפשר להעלות שם כמה קטעים שרוצים מתוך מטרה להתאמן וללמוד את זה. בנוסף יתאפשר לבקר את הקטעים שהועלו מתוך מטרה של שיפור ואימון.
ככה יהיה אפשר להשיג 2 מטרות- גם ללמוד כמה שיותר סוגי כתיבה ומושגים שונים שיכולים לשדרג את הכתיבה וגם שיוכלו לתת ביקורת היותר חופשיות.
מובן יותר?

פרפרזה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
גם אם לא יהיו ליקיים אמשיך לשתף, כי כמות הצפיות גדולה.
סליחה על הסטייה מנושא האשכול, אבל איך רואים את כמות הצפיות?

RPO

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
סליחה על הסטייה מנושא האשכול, אבל איך רואים את כמות הצפיות?
1679307153941.png

בעצם צפיות זה כמות הניקים שנכנסו לקרוא את האשכול

פרפרזה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
לדעתי כל התשובות נכונות;)
אלמלא לייקים לא הייתי יודע את דעת הקוראים, ואלמלא ביקורות חיובית לא הייתי משקיע בכתיבה ולא הייתי מתקדם מקצועית...

(מה שכן, קצת התאכזבתי ממיעוט הביקורות)

פרפרזה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי

סמדר אלחנתי

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
קבלתי פה פעם ביקורת סופר קטלנית על קטע שכתבתי. זה גרם לי לחקור ולחקור עד שהבנתי נקודה בכתיבה שלעולם לא הייתי מבינה אותה אחרת. הביקורת הזו הייתה הדבר שהכי קידם אותי בכתיבה!
אבל עדיין אני לא יעז לבקר ככה אחרים.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  60  פעמים

לוח מודעות

למעלה