מטבח, בקשת עזרה!!

פירקוד!!

משתמש פעיל
אנחנו בדרך למטבח חדש נשמח מאד אם תוכלו להחכים אותנו מנסיונכם. אנו מסתפקים בעיקר האם המטבח עמוס מדי, מבחינה עיצובית מה עדיף אי או שולחן? וכן לגבי מגירת ירקות מה עדיף- לשים אותה במזווה או לחלק את המגירות החלביות לשניים או מקום אחר.., כל הערה והכוונה נוספים יחכימו אותנו מאד!!

קבצים מצורפים

• מטבח1.PNG
    מטבח1.PNG
    2.3 MB · צפיות: 87
  • מטבח2.PNG
    מטבח2.PNG
    1.3 MB · צפיות: 80
  • מטבח3.PNG
    מטבח3.PNG
    1.7 MB · צפיות: 83

תמר בר חנין

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
כרגע הוא נראה עמוס בעקבות הכיתוב וסגנון השרטוט
בפועל הוא יכול להראות יותר טוב
לגבי אי או שולחן -יותר יפה כאן אי.
לא הייתי מכניסה מגירת ירקות לארון מזווה.

דוד הצדיק

משתמש רשום
אנחנו בדרך למטבח חדש נשמח מאד אם תוכלו להחכים אותנו מנסיונכם. אנו מסתפקים בעיקר האם המטבח עמוס מדי, מבחינה עיצובית מה עדיף אי או שולחן? וכן לגבי מגירת ירקות מה עדיף- לשים אותה במזווה או לחלק את המגירות החלביות לשניים או מקום אחר.., כל הערה והכוונה נוספים יחכימו אותנו מאד!!
התכנון נראה ממש טוב ויפה.
אם אתם עושים 2 תנורים ומעל HL למיקרוגל זה יוצא גבוה..ולא נוח לשימוש במיוחד אם מחממים מרק וכו' או ילד שצריך להשתמש לכן מומלץ לא לעשות בנוסף מגירה של ה 15 ס"מ אלא להתחיל מלמטה את התנורים.כך דעתי.
נ.ב. כמה יש במעבר כניסה למטבח בין העמוד למקרר? שימו לב שלא יהיה מעבר צפוף.
בהצלחה רבה.

בדיחה

יצירות שוקולד
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
גם אני עשיתי מטבח אצל ״מטבחי הרהיט״ ומלי עיצבה לי את המטבח
ויש לי 2 תנורים ועליו ארון למיקרוגל כמו שיש אצלך מעל מגירה של 15 ס״מ וזה בסדר גמור מבחינת הגובה

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
גם אני עשיתי מטבח אצל ״מטבחי הרהיט״ ומלי עיצבה לי את המטבח
ויש לי 2 תנורים ועליו ארון למיקרוגל כמו שיש אצלך מעל מגירה של 15 ס״מ וזה בסדר גמור מבחינת הגובה
מרוצים מ"מטבחי הרהיט"?
רוצה לבקש מהם הצעת מחיר למטבח.

עיצוב מטבחים

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
מה שעושה את המטבח הזה עמוס, זה עומס הארונות בקיר של הכיוריים. (הפינה נראית ממש לא נעימה)
אז אם אתם לא חייבים את כל האחסון הגבוה הזה (שהוא לא נועד לשימוש תכוף)..

תעשו ארון עליון בעומק 30 מעל הכיורים וגם קצת מהצדדים, אבל תשאירו רווח בינו לבין הקירות/תקרה.
זה ייתן הרגשה נעימה, ולא של מחסן.

אל תשכחו את האינטרס של החנות.

נערך לאחרונה ב:

אלי888

משתמש צעיר
עצה טובה שלי לכל מי שעושה מטבח, לבדוק האם החברת מטבחים/נגר הוא יצרן מורשה.
למשל אם אתם הולכים על פרזול של בלום, להיכנס לאתר של בלורן ולבדוק שם מי הוא יצרן מורשה שלהם. הדבר חשוב מאוד לצורך האחריות. כי במידה ויש תקלה והיצרן לא יצרן מורשה מטעם בלורן אז אין לכם אחריות על הפרזול.
אנחנו עשינו מטבח גדול ויקר באיזה מקום, הבטיחו לנו אחריות של בלורן וכו', ולבסוף נודע לי שהם בכלל לא יצרנים מורשים של בלורן, ובעצם אין לנו אחריות.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה