דרוש מידע מח אחד- שלשת המימדים

אסתי ארליך

משתמש רשום
בשנים האחרונות עשיתי הסבת מקצוע ואני מטפלת בשלושת המימדים.

אין לי שום כוונה לשווק את השיטה ואת עצמי אבל קצת כואב שמבטלים ככה משהו שיכול מאוד מאוד לעזור.

מנסיון אישי לפני שלמדתי טיפול, הלכתי לטיפול בשלושת המימדים ששינה לי את החיים ואני לא מגזימה!!

הטיפול הוא בהסכמת גדולי הדור ואדמו"רים חשובים אני עשיתי בירור רציני מאוד לפני שהתחלתי את הלימודים.

זה נכון שיש מטפלות טובות יותר ופחות כן צריך לברר לפני אם המטפלת יראת שמים כי זה בסיס!!

חשוב לדעת יש מטפלות שעובדות עם אנרגיות וזה לגמרי לא השיטה ולא קשור לשלושת המימדים. (אין לי כל כך הבנה בזה אבל בשלושת המימדים זה לגמרי אסור אין לנו רוח הקודש לדעת דברים על הבן אדם בלי מבדק שריר)

בעיקרון בשריר מותר לבדוק אך ורק דברים שקשורים לתת מודע ולטיפול! על העבר וההווה. ואסור לבדוק על העתיד גם ככה זה לא יענה את האמת !!
מטפלת שבודקת סתם דברים אין לזה בסיס וברור שזה לא מועיל!!!

דרך אגב בטיפול שלושת המימדים כמובן שמתבצע עם מישהי מקצועית ואחראית זה טיפול שהוא הכי בטוח כי יש את השריר בשביל לבדוק אם הטיפול הסתיים בצורה בטיחותית ולא משחררים מטופלת בלי שסגרנו הכל מכל הכיוונים!!

כן חשוב שתהיה הבנה על מה מתבססת השיטה לתועלת אלו שלא מכירים ומבינים
השיטה מבוססת על שלוש מימדים רגשות תחושות ומחשבות-אמונות.
האדם חווה חוויות בחיים והרבה פעמים חוויות קשות והמח שלו סופג את התחושות / רגשות/ מחשבות שלילים וזה מגיע למצב שזה מנהל אותו. הוא מתנהג לפעמים בצורה שהוא לא שולט לא מצליח להתגבר. מה שהשיטה עושה היא מאתרת את האירוע המדויק ע"י השריר או המטוטלת פורקים בדרך מסויימת ואז מטענים תחושות/רגשות / מחשבות חיוביים במקום השלילי. כשהמצב מגיע לכאב פיזי אז זה כבר יותר עמוק ולפעמים לוקח יותר זמן.
אני יודעת שהרבה פעמים חושבים שזה הוקוס פוקוס טיפול אחד וזהו אבל כמו בכל דבר זה תהליך אבל הרבה יותר קצר משיטות אחרות
זה טיפול אנרגטי ולפעמים התוצאות נראות מאוד טבעיות ולא מקשרים שזה חלק מהטיפול.

אני מאחלת לכולם בריאות איתנה והצלחה בכל ומקווה שהועלתי
אם יש שאלות אשמח לענות 0507803121

אסתי ארליך

משתמש רשום
שרירים מתחזקים או נחלשים בתגובה לגירויים שונים, כולל מחשבות חיוביות ושליליות. כאשר אדם חושב מחשבה חיובית או אמת כלשהי, השרירים שלו יכולים להיות חזקים ומאוזנים. לעומת זאת, מחשבות שליליות, חוויות טראומטיות, או אי-אמיתות עלולות לגרום לירידה בכוח השריר.
זה כמו שאדם נבהל באוטומט הוא מבטא את זה בגוף בהבעת בהלה.
זו טכניקה שלוקח זמן להבין אותה וזה חלק נכבד מהלימוד של השיטה.
אני מבינה שהפחד הוא החדירה של המטפלת לרשות הפרט ולכן אין אפשרות למטפלת לחדור לנפש המטופלת ללא הסכמה כי הנפש יוצרת הגנה ולא מאפשרת אלא אם כן היא רפויה כי היא סומכת על המטפלת.

מחזיק מפתחות

משתמש מקצוען
שרירים מתחזקים או נחלשים בתגובה לגירויים שונים, כולל מחשבות חיוביות ושליליות. כאשר אדם חושב מחשבה חיובית או אמת כלשהי, השרירים שלו יכולים להיות חזקים ומאוזנים. לעומת זאת, מחשבות שליליות, חוויות טראומטיות, או אי-אמיתות עלולות לגרום לירידה בכוח השריר.
זה כמו שאדם נבהל באוטומט הוא מבטא את זה בגוף בהבעת בהלה.
זו טכניקה שלוקח זמן להבין אותה וזה חלק נכבד מהלימוד של השיטה.
אני מבינה שהפחד הוא החדירה של המטפלת לרשות הפרט ולכן אין אפשרות למטפלת לחדור לנפש המטופלת ללא הסכמה כי הנפש יוצרת הגנה ולא מאפשרת אלא אם כן היא רפויה כי היא סומכת על המטפלת.
ההסבר מתיישב על השכל. אבל עדיין לא מובן לי- הרי אם יש ירידה בכח השריר - הירידה תהיה אצלי- לא אצל המטפלת!!

אסתי ארליך

משתמש רשום
צודקת!
אבל יש דבר שנקרא תודעת מטפל מטופל וכשאדם בא לטיפול הוא בעצם מאפשר ומשחרר למטפל להתחבר אליו אנרגטית.
יש כל כך הרבה מה לדבר על זה, זה בהחלט נושא אבל זה חלק נכבד מאוד מהלימוד ואין לי אפשרות להסביר את זה על רגל אחת.

מחזיק מפתחות

משתמש מקצוען
זה נשמע מעניין.
רק שוב, מעניין אותי האם מישהי שאני פוגשת (לא באתי אליה לטיפול!) והיא מטפלת בשלשת הממדים יכולה להגיד לי האם יש לי בן או בת כשאני בעצמי לא יודעת?? (בשבוע שכן כבר רואים)

אסתי ארליך

משתמש רשום
לא! לא רק שזה לא אומר את האמת זה גם פוגע באיכות השריר של המטפלת כי את השריר שואלים רק דברים שקשורים לתת מודע וזה מתייחס למודע.
המטפלת צריכה להיות עם יראת שמים אמיתית. זה לא הופך אותה להיות עם רוח הקודש בגלל שהיא למדה לבדוק בשריר.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה