דרוש מידע מחשב נייד באושר עד

MOM

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
תיקון טעות שכתבו פה מקודם: המחשב הוא לא של אינטל המעבד הוא של אינטל החברה המייצרת היא Nextbook.
אם הצלחתי לקרוא נכון את האותיות בצילום המטושטש אז כדלהלן:
המחשב הקטן:
מעבד N3XXX כלשהו.
64 גיגה הארד דיסק (מגביל מאוד לטעמי)
4 גיגה ראם (סטנדרט)
מעבד קצת יותר טוב יש גם במחשבים שאפשר למצוא באליאקספרס באזור 600 שקל עם 128 גיגה הארדיסק.
היתרון הגדול שלו זה שהמסך שלו נתלש מהמקלדת כלומר יכול להיות גם טאבלט.

המחשב הגדול:
מעבד: n4120 - סביר פלוס מינוס לשימוש ביתי.
4 גיגה ראם (סטנדרט)
הארד דיסק -128 גיגה.
אגב, רשמית הגדול ניתן לשדרוג לווינדוס 11 למי שזה דחוף לו אבל לא יוכל להריץ אפליקציות אנדרואיד באופן מובנה.

אולי פספסתי משהו כי הצילום מטושטש וכמובן יש לקחת את חוות דעתי בערבון מוגבל.

zipi6281

משתמש צעיר
אז מומלץ או לא
עבור שימוש לאברך?
מבררת על הקטן מטעמי פרקטיקה..

נחום10

משתמש מקצוען
אז מומלץ או לא
עבור שימוש לאברך?
מבררת על הקטן מטעמי פרקטיקה..
לדעתי לא, חברה לא מוכרת ואם התקלקל אז הלך לגמרי, חוץ מזה שזה מחשב ממש חלש, אם את מעונינת במחשב נורמלי יותר ובזול.

MOM

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
לדעתי לא, חברה לא מוכרת ואם התקלקל אז הלך לגמרי, חוץ מזה שזה מחשב ממש חלש, אם את מעונינת במחשב נורמלי יותר ובזול.
השאלה היתה על הקטן..

MOM

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אפשר המלצה על מחשב בעיקר בשביל וורד?
תודה
יש את ההוא הקטן מאושר עד. האחסון שלו די מוגבל למשהו יותר מבסיסי.
אם אתה רוצה יש לי גם קישור למשהו זול יחסית מאלי אקספרס עם יותר אחסון ומעבד יותר טוב.
כמובן שככל אמירה שלי, איני לוקח אחריות כלל!

נערך לאחרונה ב:

112123

משתמש מקצוען
תעשו טובה לעצמכם ותקנו כבר מחשב אמיתי ולא צעצוע
כל תקלה במחשב כזה ותגידו עליו קדיש
מחשב מחברה טובה יעלה לכם יותר אבל אם תחשבו את השנים שהוא ישרוד לעומת מה שיש באושר עד יצא לכם יותר משתלם

גזעי

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
מה שיש באושר עד זה לא מחשב, זה "מחברת" (notebook), כלומר מחשב שנועד לדברים מאוד מינימליים, בעיקר גלישה באינטרנט.
קניתי מחשב "מחברת" מאמזון ב60 דולר עם מסך טאץ ואני מאוד מרוצה, הוא הגיע עם 16GB דיסק קשיח, אז זה לא היה מספיק לי לווינדוס, אז התקנתי עליו לינוקס עם ליברה אופיס, וזה מחשב מצוין בשביל סיכומים וחידושי תורה.
ובעיקרון אם לא הייתי מתקין לינוקס, יכולתי להריץ עליו גם אפליקציות אנדרואיד, אבל העדפתי מערכת הפעלה נורמלית.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה