אגב, מי שנצרך לבדיקת תמונות בכמות גדולה יותר יכול להצביע כאן:
הכמות עדיין באמת קטנה
אגב, מי שנצרך לבדיקת תמונות בכמות גדולה יותר יכול להצביע כאן:
הפתרון הזה לא מידי טובאפשר להציע לך פיתרון?
תפתחו תיבת מייל חדשה שתהיה רק של הלימודים,
ותבקשו מהמרצה להעלות את קבצי ההרצאות לדרייב של המייל הזה,
וכשתרצו להוריד את הקבצים- הבנות שיש להן נטפרי יכנסו לתיבת המייל עם משתמש וסיסמא (כמו שאתן נכנסות למייל האישי שלכן. יא?)
ותהיה לכן גישה חופשית ומלאה לדרייב.
לא צריך לעזוב את נטפרי בגלל קבצי שמע בדרייב.
צריך לחפש רעיונות ולהשתמש בהם רק לדברים טובים!
זה לא רעיון לעקיפה ח"ו, זה פיתרון בשביל מי שצריך "לענייני לימודים".
כן זה אכן הפתרוןהפיתרון הרבה יותר פשוט
לפתוח תיקיית דרייב, לשתף אותה רק עם המיילים של הקבוצה
וכל מה שעולה לתיקיה - אוטומטית משותף לכולם
כן גם אני לאחרונה נתקלתי בקורס שרציתי ללמוד אבל מה, היוצרת (חילונית) של הקורס לא מסכימה לשלוח בג'מבו וכד' כיוון שהיא יודעת שאפשר להעביר את זה (וזה קרה) ונטפרי חוסמים את זה, אז נאלצתי לוותרהנושא של הכסף הוא באמת לדעתי מה שמחזיק את כולנו בצוואר
זה באמת כלום כסף , ולכן כשמעיזים לפתוח את הפה מיד כולם מדגישים שאיך אפשר להתלונן ? תגיד תודה שמישהו עשה לך את זה ...
אז בואו נדבר רגע גלויות - ישנו ציבור ענק , בעיקר נשים ועוד יותר עובדות ולומדות שמחפשות כבר חודשים ארוכים (אני בחיפוש כבר יותר משנה ) סינון טוב , אכותי אבל לא הדוק כ"כ כמו שהוא היום
עם אפשרות לראות לרכוש סרטוני למידה וכ'
נטרפי הוא מיזם מדהים שנוסד ללא כוונות רווח - אבל אולי כדאי לחשוב על להפוך אותו למיזם עם כוונות רווח?
ואז יהיו שם אנשים שיעבדו בשכר מלא - ותפקידם יהיה למצא פתרונות לצרכי עבודה ולימודים
וכשאני אומרת עבודה - אני מתכוונת לנשים שזו העבודה שלהם - למכור סרטוני למידה , ולימודים - אני כבר לא צריכה לכתוב - נשברה לי המקלדת בנושא
הלוואי הלוואי
אפשר להציע לך פיתרון?
תפתחו תיבת מייל חדשה שתהיה רק של הלימודים,
ותבקשו מהמרצה להעלות את קבצי ההרצאות לדרייב של המייל הזה,
וכשתרצו להוריד את הקבצים- הבנות שיש להן נטפרי יכנסו לתיבת המייל עם משתמש וסיסמא (כמו שאתן נכנסות למייל האישי שלכן. יא?)
ותהיה לכן גישה חופשית ומלאה לדרייב.
לא צריך לעזוב את נטפרי בגלל קבצי שמע בדרייב.
צריך לחפש רעיונות ולהשתמש בהם רק לדברים טובים!
זה לא רעיון לעקיפה ח"ו, זה פיתרון בשביל מי שצריך "לענייני לימודים".
תודה שתיכם.הפיתרון הרבה יותר פשוט
לפתוח תיקיית דרייב, לשתף אותה רק עם המיילים של הקבוצה
וכל מה שעולה לתיקיה - אוטומטית משותף לכולם
לא, נטפרי הקימו את הסינון שלהם לצרכי עבודה בלבד.לכן יש את נטפרי קהילות!!!!!!!!!!!
להקים מסלול עסקי, כמו שיש אופציה להגדרות קהילה.גם לי.
אם תמצאי תחליף תספרי.
או שנתאחד קבוצה קצת יותר "פתוחה" ממשתמשי נטפרי שנטפרי יוכל לתת גם לנו מענה.
כמו הקהילות הסגורות בהן הסינון "קפדני" יותר, ניצור קהילה בה הסינון "קליל" יותר.
1. ואפשרות לפתוח אתרים מסוימים (אתרי קניות לדוגמא) בלי סינון תמונות, או סינון שונה שיפתח לי דוגמנויות צנועות.
בלי סינון תמונות בצ'אט (כי מה ההבדל אם שולחים לי את אותה תמונה מצורפת במייל?)
2. ויקיפדיה כמובן עם סינון של נושאים ספציפיים.
5. יוטיוב - שתהיה רשימת השמעה!!! ואפשרות להוריד שירים...
זה כבר קרה, ובכמויות.לא רחוק היום שמוחם היצירתי של הבחורים יצליח למצוא את הפרצה לשתף תיקיות של סרטים וסדרות בכמויות מסחריות.
בשביל זה צריךזה כבר קרה, ובכמויות.
וזו הסיבה שנטפרי חוסמים יותר
פשוט בגלל שהפרצות גדלו יותר.
אני מסכים עם כל מילה שלך.
בעלי העסקים לא שמים לב שהחסימה הזו מיועדת גם עבור כאלו שהופכים אבן על אבן כדי לעקוף אותה ולמצוא תכנים בעייתיים.
ורק בגללם נעשים התוספות המחמירות הללו.
הפתרון הוא כמו שהוצע כאן
להקים מסלול עסקי, כמו שיש אופציה להגדרות קהילה.
ואיך אכן יהיה אפשר לוודא שהנער של אותה אשת עסקים, לא משתף שם תיקיות סרטים בלילה?בשביל זה צריך
יתכן שאם היה לנט-פרי דרך בטוחה לדעת על כל אחד שמגיש בקשה לעבור ל'מסלול עסקי' שהוא אכן זקוק לזה - הם היו פותחים מסלול כזה.להקים מסלול עסקי, כמו שיש אופציה להגדרות קהילה.
אם זה בשיתוף פרטי זה לא ייחסם, כנראה שזה מוגדר כרגע כמשותף ציבורית. מצורף קישור להרחבה.גם ככה פתחנו דרייב של הלימודים מעלים רק לשם את החומרים הקשורים ורק בנות הקבוצה יכולות להיכנס אליו.
אספר לכם סיפור ששמעתי מבחור ישיבה, מכלי ראשון:ולכן עדיף שאנשים יעברו לחסימות פתוחות יותר?
אין דרך לאשר מסלול כזה רק עם הסכמה מרב המוכר על-ידם או משהו?
לא חבל?
זה נכון מאודכי הבחורים הללו אין להם עבודה, הם יכולים לשבת שעות מול האינטרנט ורק לחפש איך להעביר את הזמן.
המציאות הזו היא אכן עצובה,קראתי את האשכול הצודק הזה.
ועם כל הצדק, הוא לא חכם בכלל.
ואסביר:
אתם, אנשי/נשות עסקים, רואים את הצורך שלכם ואת החסר שלכם, ואתם צודקים במאה אחוז.
מתוקף עיסוקי אני נתקל לא מעט עם בחורי ישיבות שמשתמשים באינטרנט על תקן קבוע. זו המציאות היום, שכמעט כל בחור יש לו גישה לאינטרנט.
וגם אתם, אנשי העסקים, לפעמים שוכחים שיש לכם בחורים בבית, שבשעות שאתם לא נמצאים הם יכולים לחפור על האינטרנט שעות ע"ג שעות.
ועליהם צריכים לחשוב, והם אלו שצריכים לעמוד בראש השיקולים.
כי הבחורים הללו אין להם עבודה, הם יכולים לשבת שעות מול האינטרנט ורק לחפש איך להעביר את הזמן.
ובמציאות של היום, רובם המוחלט של הבחורים, אלו שיש להם טיפת יראת שמים, שמים סינון של נטפרי על האינטרנט שלהם.
ואם גם נטפרי יתחילו לתת קצת חופשיות בחסימה, לא רחוק היום שמוחם היצירתי של הבחורים יצליח למצוא את הפרצה לשתף תיקיות של סרטים וסדרות בכמויות מסחריות.
וכאשר זה יקרה - אולי נשמח על קצת יותר נוחות בגלישה, אך מאידך נאלץ לראות עוד ועוד בחורים נקלעים לשבי האינטרנט ללא יכולת לצאת משם.
נקודה למחשבה.
אם התבקשת לתת הכשר מהודר על מסעדהולכן עדיף שאנשים יעברו לחסימות פתוחות יותר?
אין דרך לאשר מסלול כזה רק עם הסכמה מרב המוכר על-ידם או משהו?
לא חבל?
אדרבה, בואו נניח את שני השיקולים הללו זה כנגד זה, מצד אחד שיהיה יותר נח לבעלי העסקים, ומצד שני עשרות [אם לא מאות, ואולי אלפי] בחורים שיילכדו ברשת הזאת.אבל עם חסימת היתר שאכן טובה לבחורים - נגרע מקומם של המבוגרים יותר שזקוקים לחסימה קצת פחות הסטרית בשביל העבודה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: