מידע שימושי מחפשת תחליף לנטפרי

מצב
הנושא נעול.

loving music

משתמש מקצוען
מהצד השני כמו שיהיה לך מרחב לצפות בקורס קונדיטוריה שרכשת... יהיה לך מרחב לצפות בעוד כמה קבצים שלא ממש רכשת...
אז נכון שיש סיבות טובות מאד למה לא לאפשר שיתופי קבצים המוניים
לתחושתי, וכנראה שלתחושת הרבה ממשתמשי נטפרי, עד לאחרונה היה איזון מצוין בין 2 המטרות האלו, ובחודשים האחרונים הוא קצת הופר.

אלפי תודות

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הבעיה היא לא איבוד הלקוחות.
הבעיה היא שאנשים יוצאים לחברות מסוננות פחות, ובעצב רב. אנשים נאלצים לוותר על הערכים שלהם בגלל החמרות שלא היו בשעת הקמת החברה, ולא ברור איך זה קרה... עברנו לנטרפי לאחר שביררנו, שמענו, החלטנו על התאמה, הודינו והיינו מאושרים.
ופתאום התחילו הגבלות שלפני כן היו בסדר (במקביל - נפתחו לי לאחרונה תמונות של נשים וכו' - דבר שלפני כן לא היה!). פתאום אין עם מי לדבר ולהסביר, פתאום הלקוניות והשרירותיות בדברים שלא עליהם חתמו - הפכו ללא נחמדים ונעימים
זה העצוב, וזה החבל...
את כל כך צודקת!
אני לא רוצה לוותר על הערכים שלי, אבל נטפרי לא ממש מאפשרים את זה כרגע.
בשעתו כשקמו, הם היו בשורה אדירה.
למה הם הורסים את המפעל המדהים הזה?

C

משתמש מקצוען
לנטפרי מצידם יש קו גבול שאותו הם לא יחצו כחברת סינון אינטרנט חרדית.
איך שאני רואה את זה, קו הגבול שלהם הוא שהסינון שלהם הוא עבור המשתמשים בו לצורך עבודתם בלבד.
לטעמכם הקו גבול הזה מחמיר מדי, אבל יש כאלו שאם הקו גבול יעמוד רחוק יותר, הם לא היו רוצים את נטפרי, אלא חברת סינון מחמירה יותר.

nori

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
הבעיה העיקרית היא שיתוף קבצים
והם מתעלמים מהעובדה שאדם בוחר עם מי לשתף את קבציו. ומי החברים שישתפו אותו.
אם אני לא נמצאת ברשתות חברתיות לא מסוננות או בחברת אנשים לא ראווים. אז מטבע הדברים האנשים שמשתפים איתי קבצים הקבצים יהיו בסדר
אבל זו נקודת הנחה שעובדת לרב האנשים. נכון. אבל עדיין זה בדיוק האנשים שהם הלקוחות שלהם.
וכל לקוח שאיכשהו הגיע לנקודה שהוא חיב להשתמש במערכות שמשתפות קבצים הם פשוט זורקים אותנו מהסינון שלהם. ואי אפשר להתעלם כבר מהבעיה הזו.

C

משתמש מקצוען
הבעיה העיקרית היא שיתוף קבצים
והם מתעלמים מהעובדה שאדם בוחר עם מי לשתף את קבציו. ומי החברים שישתפו אותו.
אם אני לא נמצאת ברשתות חברתיות לא מסוננות או בחברת אנשים לא ראווים. אז מטבע הדברים האנשים שמשתפים איתי קבצים הקבצים יהיו בסדר
אבל זו נקודת הנחה שעובדת לרב האנשים. נכון. אבל עדיין זה בדיוק האנשים שהם הלקוחות שלהם.
וכל לקוח שאיכשהו הגיע לנקודה שהוא חיב להשתמש במערכות שמשתפות קבצים הם פשוט זורקים אותנו מהסינון שלהם. ואי אפשר להתעלם כבר מהבעיה הזו.
זה לא נכון.
אני נתקלת כמו שפרטתי בבעיה בעבודה.
למה את מתכוונת?
יש אפשרות לשתף קבצים עם ג'מבומייל, מג'יקוד, וגוגל דרייב- בשיתוף פרטי.
את מתכוונת שאת רוצה לשתף קובץ כבד עם כל העולם, ללא שום הגבלה וזו באמת בעית חסימה רצינית. הם לא יכולים לסמוך בזה על כל העולם, הם צריכים לבדוק.
את יכולה לשתף בגוגל דרייב קובץ, ולבקש מהם לבדוק אותו.

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
איזה החמרות יש בנטפרי שלא היה קודם?
המכלול, לדוגמא, שמגיע במקום ויקיפדיה.
לא תמיד זה פתרון. בקלאסה של המקרים - משכתבים את הערך, אולם לא משפצים/ מעדכנים במקרה של אירוע מתגלגל.
אם אני מחפשת מידע על ערך מסוים - במכלול יופיע רק הערך בעת שכתובות, כשכל המידע החדש יעדר משם.
בעבורי, ככותבת - זה קריטי.
כשפניתי אליהם, חזר אלי אחד מההנהלה. שמע אותי בכובד ראש, ופתח לי את ויקיפדיה, עקב הצורך האישי.
יודעת על עוד מישהי שפתחו לה אתר שחסום לציבור, לאחר שווידאו את צרכיה האישיים.
לא שמעתי על מדיניות מתחשבת כזו בתקופה האחרונה. ההיפך, התגובות שמתקבלות הן אנטיפטיות ואדישות. אין אפשרות להסביר צרכים אישיים, אין שום אפשרות לדבר עם ההנהלה. סוג של אטימות שלא היתה בהתחלה

נערך לאחרונה ב:

אלעזר 1

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
UX UI
D I G I T A L
יוצרי ai
המכלול, לדוגמא, שמגיע במקום ויקיפדיה.
לא תמיד זה פתרון. בקלאסה של המקרים - משכתבים את הערך, אולם לא משפצים/ מעדכנים במקרה של אירוע מתגלגל.
אם אני מחפשת מידע על ערך מסוים - במכלול יופיע רק הערך בעת שכתובות, כשכל המידע החדש יעדר משם.
בעבורי, ככותבת - זה קריטי.
כשפניתי אליהם, חזר אלי אחד מההנהלה. שמע אותי בכובד ראש, ופתח לי את ויקיפדיה, עקב הצורך האישי.
יודעת על עוד מישהי שפתחו לה אתר שחסום לציבור, לאחר שווידאו את צרכיה האישיים.
לא שמעתי על מדיניות מתחשבת כזו בתקופה האחרונה. ההיפך, התגובות שמתקבלות הן אנטיפטיות ואדישות. אין אפשרות להסביר צרכים אישיים, אין שום אפשרות לדבר עם ההנהלה. סוג של אטימות שלא היתה בהתחלה
ניסיתים ליצור קשר במייל עם המנהל @mat ?

ברוך 2

משתמש פעיל
אני לא יודעת מי אחראי שם על ההחמרות האחרונות, אבל כואב לי שסינון כ"כ מוצלח יתחיל לאבד לקוחות בגלל כמה החמרות שלא מאפשרות לי וללקוחות נוספים להמשיך להנות מהסינון שלהם.
הכל עניין של ביקוש אם לקוחות יעזבו הם יבינו שהם צריכים לשנות
ומכיון שאנשים לא עוזבים כנראה שבאמת זה מה שאנשים רוצים

סוווווף !!!

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
D I G I T A L
לגבי סינון הדרייב - לצערינו ונחשפתי לזה לאחרונה כל הסרטים ותוכניות הטלויזיה מועלות לדרייב.
נחשפתי לזה גם !!!
כל הדברים הכי הכי גרועים נמצאים שם
כדי שמשתמשי נטפרי שחסומים בדרך הרגילה יוכלו לצפות בהכל !!! ה"י

נערך לאחרונה ב:

free

מיתוג | עיצוב | פרסום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הכל עניין של ביקוש אם לקוחות יעזבו הם יבינו שהם צריכים לשנות
ומכיון שאנשים לא עוזבים כנראה שבאמת זה מה שאנשים רוצים
כמי שנמצאת בחברת מסונני נטפרי רבים, אני מאד מקווה שנטפרי יראו את האשכול הזה ויחשבו צעדים מחדש.
הרבה יותר מ1-2 משתמשים שוברים את הראש מה לעשות הלאה. רוצים להישאר בסינון איכותי, אבל זה כבר עבר כמה גבולות מעיקים...
הסינון נהיה גרוע, ובעיקר בשעות הערב
כאילו מישהו שם למעלה חושב שאנשים עובדים עד 4, ואח"כ - שיחכו לבוקר
סינון תמונה לקח לי אתמול 25 דקות, וזה מקרה ממש טוב!!
אגב - כבר תקופה שהם אומרים שהסינון בצאט גרוע בגלל המדיניות של גוגל שמשתנה,
אז כנראה נוח להישאר במקום הזה ולא לבדוק אם הצאט כבר עובד תקין... רק התמונות לא מסוננות
הכל נובע מזה שכנראה לא ברור שם בנטפרי שהצאט הוא כלי עבודה משמעותי מאד למי שאין לו וואצפ....

אלעזר 1

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
UX UI
D I G I T A L
יוצרי ai
כמי שנמצאת בחברת מסונני נטפרי רבים, אני מאד מקווה שנטפרי יראו את האשכול הזה ויחשבו צעדים מחדש.
הרבה יותר מ1-2 משתמשים שוברים את הראש מה לעשות הלאה. רוצים להישאר בסינון איכותי, אבל זה כבר עבר כמה גבולות מעיקים...
הסינון נהיה גרוע, ובעיקר בשעות הערב
כאילו מישהו שם למעלה חושב שאנשים עובדים עד 4, ואח"כ - שיחכו לבוקר
סינון תמונה לקח לי אתמול 25 דקות, וזה מקרה ממש טוב!!
אז כנראה נוח להישאר במקום הזה ולא לבדוק אם הצאט כבר עובד תקין... רק התמונות לא מסוננות
הכל נובע מזה שכנראה לא ברור שם בנטפרי שהצאט הוא כלי עבודה משמעותי מאד למי שאין לו וואצפ....
סינון תמונות לגרפיקאים בהחלט נהיה איטי מאוד לאחרונה.
ע"פ מודל העונש של נטפרי, ככל שמשתמש שולח יותר תמונות לבדיקה הן מקבלות מקום מאוחר יותר בתור.
המודל הזה היה רלוונטי כשנטפרי היתה קטנה יותר וההמתנה המקסימלית לא עלתה על 10 דקות. היום אני מגיע למצב שתמונות נבדקות לאחר יותר משעה (!).

ברוך 2

משתמש פעיל
זה לא נכון במקרה הזה
כי זו עמותה ללא כוונת רווח
גם אם זה בלי כוונות רווח זה נכון כי בכל זאת הם רוצים לספק את הסינון לכמה שיותר ותהיה הסיבה אשר תהיה
ואם הכונה להציל כמה שיותר אז ודאי עדיף לא להחמיר
כי אם תחמיר יעזבו יהודים כשרים לסינונים גרועים יותר רח"ל
ואם תקל רק תגרום לפחות אנשים להשתמש באינטרנט

שמש!

משתמש מקצוען
הקטע הזה עם הצ'אט, נורא
עצם זה שתמונות נשלחות לבדיקה
למה לסבך את החיים?
הם טוענים שרוב השימוש בצ'ט זה בקבוצות להעברת שטויות
חבל שהם לא מודעים שזה כלי שימושי מאד, טכני לחלוטין, על מנת לתקשר עם לקוחות
כמובן למי שאין ווצאפ

s_katz

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
D I G I T A L
בהחלט,
הלואי והם יחשפו לאשכול כאן

כי כולנו רוצים להשאר שם
אבל אנא, התחשבו בנו, נעשו החיים קשים

ההמתנה לתמונות פשוט נהיתה בלתי אפשרית כמעט...

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה