לגמרי לא.מבחינת נטפרי זה וידאו שנטפרי יכולים לגשת אליו גם בלי שם משתמש וסיסמה.
ההגנות שיש לוידאו הזה הם ממש הגנות מצחיקות.
כנראה לכן לא ראו בנטפרי את זה כבעיה של הפרת יוצרים, ולפי זה ששמתם לב לזה כנראה אמרתם לבעלים של הקורס וכנראה שהוא פנה לנטפרי ונטפרי כבדו אותו ולא הורידו מפה והלאה.
עצם זה שיש אצלי על המחשב וידאו שהייתי אמורה לצפות בו באופן חד פעמי ועכשיו הוא אצלי, ותיאורטית אני יכולה להעביר אותו הלאה - בעיני זו הפרה בוטה של זכויות היוצרים של בעלות הקורס, שמדגישות את זה שאין להסריט אף חלק מהקורס.
כמובן שלא אמרתי לבעלות הקורס והן לא פנו לנטפרי (מדבור באנשים שאין להם מושג מי זה נטפרי...)
התשובה הלקונית שקיבלתי מנטפרי בפעמים שלא אישרו את ההורדה היא "יש שם אישה ולכן לא תואם את המדיניות של נטפרי". הלו, הרי שום דבר לא השתנה משבוע קודם!
והטענה שלכם שאין הבדל לבין ששולחים לכם בנפרד ולבין שפותחים לכולם. היא לא נכונה כי אי אפשר לפתוח ספציפית ללקוח וזה בכוונה ככה כדי שנטפרי לא תדרדר בסתר.
וכנראה הורידו לכם את זה בשירות "גוי של אינטרנט" ששמה זה תחושה אחרת כמו חבר שמוריד בשבילך. זה לא תחושה שיש לך את האינטרנט הפרוץ.
מה זה לא.
הרי אפשר לבדוק ולהבין שמדובר בקורס מקצועי שמיועד לקהל מאד ספציפי ופתוח למשך כמה ימים. לא משהו שהולך להיפתח לכל העולם.
לגבי התחושה - סורי אני לא מבינה בתחושות. בפועל נטפרי נתנו לי לצפות בקורס ותודה רבה על זה, באמת.
עם זאת, תוהה על הצורך בפרוצדורה המסובכת, ועל כך שנטפרי חזרו בהם אחרי כמה שבועות.
לתחושתי שוב עניין של רצון טוב של נציגת השירות באותו זמן.