לא יודעת לאיזה גן התכוונת.צריכה גם רעיון למה לתת לאמהות להכין לבת ולשים לה במגירה
(שנה שעברה למשל נתתי לקשט את מחברת פתקי הנחת,)
ואם יש למישהי רעיון לסדנא שמתאימה לאמהות, ושלא תהיה בעייתית עם חודש אלול אשמח לשמוע...
אצלנו נתתי לאמהות לקשט שקיות אלבד ליום הולדת וכל ילדה קיבלה את זה ביום הולדת שלהגטרום חובה ותת חובה, לא חובה...
בדרך כלל הגננות עוברות על כללי הגן,אשמח לשמוע מאמהות מנוסות מה עושים באסיפת הורים בגן של גיל 3 זו הבכורה שלי כך שאין לי מושג...
לצערי אני לא אוכל להשתתף באסיפת הורים. יש משהו חשוב שצריך לדעת? הבת שלי תפסיד משהו?
אשמח לתגובות
אמא שלא יכולה להופיע באסיפת אמהות מקובל ורצוי להתקשר לגננת למחרת ולקבל תקציר על מה דובר ועוד כללים חשובים שחשוב לגננת שתדעי.אשמח לשמוע מאמהות מנוסות מה עושים באסיפת הורים בגן של גיל 3 זו הבכורה שלי כך שאין לי מושג...
לצערי אני לא אוכל להשתתף באסיפת הורים. יש משהו חשוב שצריך לדעת? הבת שלי תפסיד משהו?
אשמח לתגובות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: