שניהם מאוד חשובים לי....המקרר בוודאי יכול להיות בסוף המטבח, אחרי הגז
כנ"ל פינת ישיבה
השאלה מה חשוב לך, עוד שטח שיש? שטח אחסון?
מחפשת רעיונות נוספים ....כדי לדעת שמקסמתי את הרעיונות האפשריים...ואז להחליט....חבל לשבור את הראש לבד. קחי מעצבת.
מה עוד חסר במטבח שאת מחפשת לו מקום ?הי,
שוברת את הראש בתוכנית גאונית בעיצוב מטבח .
בחלק המאתגר זה שמסוף המטבח יוצא הסוכה כך שאני צריכה שהחלק הסופי של המטבח יהיה נייד. כדי שיהיה מקום ללינה .
מחפשת רעיונות נוספים ....כדי לדעת שמקסמתי את הרעיונות האפשריים...ואז להחליט....
תעלי שרטוט של מה שתכננת ואז החברה פה יגידו לך :אפשרי/לא אפשרי ,נכון/לא נכון וכו'מה קרה לחברה פה אין לאף אחד רעיון??
לנו יש תכנית ממש דומה וכבר עיצבנו מטבח שבסופו יש סוכהמה עוד חסר במטבח שאת מחפשת לו מקום ?
אולי למקם את הפינת אוכל ?
גם אני מתעניינת רציני על דירה עם סוכה בסוף המטבח..לנו יש תכנית ממש דומה וכבר עיצבנו מטבח שבסופו יש סוכה
האמת נראה שזה אותו פרויקט - יכולה לכתוב לי במייל etihds@ג'ימייל ? אני אמחוק אח"כ
אשמח לעזור ואשמח לדעת אם זה אכן אותו פרויקט
רעיון טוב אבל מאוווד יקר.....אני ראיתי מטבח דומה לשלך
כל הקיר של מקרר, יחידת תנורים, מזווה וכו' היה נייד
ובסוכות היה זז לסלון הצמוד
אף אחד לא היה מאמין שכל הקיר נייד!
כנראה היה אופציה לנעילה
יודעת להגיד באחוזים בכמה זה מייקר את העלות?עשיתי את החלק את התנורים והמקרר בסוף נייד ,
לא חושבת שזה מיקר.יודעת להגיד באחוזים בכמה זה מייקר את העלות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: