בטוח? יש לך עוד מידע/תמונות של כזה דבר?עושים את זה הרבה, אם הפורמייקה בצבע חלק זו אפשרות טובה
בטוח? יש לך עוד מידע/תמונות של כזה דבר?עושים את זה הרבה, אם הפורמייקה בצבע חלק זו אפשרות טובה
רק תחשבי מה יצא מזה...אולי ישנה אפשרות למקם את מנגנון הלחיצה בתחתית הארון? יש לי ארון כזה במטבח ושם מיקמו את מנגנון הטאץ' בגלל אילוץ.
אצלי הארון לבן (: ובאמת אני זו שפותחת אותו, בעיקר (ארון חומר הניקוי).רק תחשבי מה יצא מזה...
ארון מסדרון שמנת שפותחים בבעיטה, הכי כיף!!!
נזכרת שהסוכן של ר. א הציע לי כאלה(ולא לקחי בגלל מחיר) אז מסתבר שאפשר בפורמייקה.בדיוק השבוע הייתי בחנות ביוטי בית והם עושים את זה
נראה משהו כזה, כמובן שבמקרה שלך התכוונתי שהידיות יהיו צבועות בגוון הארון
צפה בקובץ המצורף 1075840
מנסיון בארון תליה, אין כל בעיה לשים את המגנט בחלק העליון והתחתון ולדחוף במרכז הדלת.תודה!
זה כן מחולק ל-2 דלתות,
הדלת העליונה לא בעיה, הדלת התחתונה אין בה מדפים אלא מיועדת לתליה -
הוא טוען שאפשר לשים את המנגנון או בתחתית או בגג הדלת, וגובה הדלת 1.70 כך שזה ממש לא נוח.
אני עובדת עם נגר שעושה את זה (ערבי), רוב הנגרים טוענים שזה בלתי אפשרי.עושים את זה הרבה, אם הפורמייקה בצבע חלק זו אפשרות טובה
יש פה עוד מישהי שמכירה פתיחה בלחיצה בארון תליה?מנסיון בארון תליה, אין כל בעיה לשים את המגנט בחלק העליון והתחתון ולדחוף במרכז הדלת.
לא ממליצהקופצת על האשכול...
האם מומלץ לעשות בארון חדר ילדים פתיחה בלחיצה? בדלתות ובמגרות?
ידיות מאוד מפריעות לי בתכנון של הארון
יש לי ארון מעילים שהנגר המליץ לי לעשות את הטאצ' ולא ידיות.יש פה עוד מישהי שמכירה פתיחה בלחיצה בארון תליה?
אולי @חרש עץ יכול לייעץ בזה בתור נגר מומחה?
מפחדת להסתכן...
אשמח מאד לדעת מי הנגר?הוא נגר יהודי איכותי ברמה (עשיתי אצלו את המטבח),
ולמרות זה נתן לי הצעת מחיר נמוכה יותר משל ערבי שהמליצו לי שהוא ממש זול.
ויש כמובן גם את העמידות של פורמייקה לדפיקות בימבה ופגיעות ממעבר אופניים וכו'..
לי יש ארון מעילים עם לחיצה - (לא לחיצת מגנט)אני עושה ארון קיר למעילים בתוך נישה,
תכננתי ארון ללא ידיות שנפתח בלחיצה, אבל הנגר טוען שזו בעיה בארון תליה,
כי המנגנון יצטרך לשבת רק איפה שיש מדף/חוצץ בפנים ולא יוכל להיות באמצע הגובה.
הארון אמור להיות שמנת בהיר שאמור להבלע.
(הארון ממוקם מול המטבח, וטעמי כל קישוט יעמיס ויגרע).
אני מחפשת פתרון לידיות שיבלטו לעין כמה שפחות, אבל בנוחות שמתאימה לארון שכזה.
אשמח להמלצות!
תודה!!!
אשמח מאד!לי יש ארון מעילים עם לחיצה - (לא לחיצת מגנט)
אם יעזור לך אני אשלח לך תמונה
קוראים לו אבי סומך.אשמח מאד לדעת מי הנגר?
תודה
הבעיה שהטאצ' צריך לשבת על דופן או מדף של הארון, ובארון תליה אין מדפים או דפנות באמצע.יש לי ארון מעילים שהנגר המליץ לי לעשות את הטאצ' ולא ידיות.
הארון בינתיים כמה חודשים והטאצ' מעולה.
לא הבנתי מה הבעיה בזה.
עשיתי את הארון המעילים בנוי משתי יחידות של רוחב 60 ס"מ, כך שהטאצ' באמצע, אצלם לך ואשלח כך שתביני.הבעיה שהטאצ' צריך לשבת על דופן או מדף של הארון, ובארון תליה אין מדפים או דפנות באמצע.
איפה יושב אצלך המגנט? הילדים פותחים בקלות?
מה זה לחיצה ללא מגנט?לי יש ארון מעילים עם לחיצה - (לא לחיצת מגנט)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: