עזרה מחפשת עוזרת בית גם לסדר (לא רק ניקיון)

חיה פיק

משתמש חדש
תקופה עמוסה מאד.
חייבת מישהי שתוכל לקפל לגהץ סידור אירגון
וכן ניקיון כמובן
עדיף יהודיה? המנקה שהיתה לי עד עכשיו (ושחזרה לאוקאינה :( ) היתה עושה רק ניקיון וכמובן יחד איתי.
אבל מידי פעם יש ימים שאני צריכה את הארגון הכללי (לא הרבה) והכביסות - יוצאת לפנות בוקר וחוזרת בערב וצכה להספיק לבשל ליום המחר....... ואתן יודעות איך זה... אם אני לא עושה כביסות יומיים יש ערמותתתתת:mad:

אז חשבתי לקחת עוזרת שמבינה עינין ומידי פעם תוכל לעזור גם באירגון קיפול וכו' יש דבר כזה????
(לפני פסח למשל שעבדתי עד הרגע האחרון לקחנו בחורים אבל זה לא זה.. )
ורצוי קבועה..
בב"ב

נערך לאחרונה ב:

nori

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
לדעתי כדאי לך להפריד.
עוזרת לנקיון.
ואשה צעירה/ בחורה לעבודות בית קלות.
בגלל שלעבודות בית קלות את קדם כל יכולה לשלם פחות, וחוץ מזה יכולה לקחת בחורה נעימה שנח לך איתה יותר בבית (לעומת גויה) באותו סכום ליותר שעות.
אני באופן אישי עם הגויות מחכה שכבר יעבור הזמן וישאירו אותי בשקט.

חיה פיק

משתמש חדש
לדעתי כדאי לך להפריד.
עוזרת לנקיון.
בגלל שלעבודות בית קלות את קדם כל יכולה לשלם פחות, וחוץ מזה יכולה לקחת בחורה נעימה שנח לך איתה יותר בבית (לעומת גויה) באותו סכום ליותר שעות.
נכון מאד. הן גם לא מבינות עברית וכל דבר צריך להסביר ברחל..
ואיך אני מוצאת אחת כזאת?

ronron

משתמש רשום
לדעתי כדאי לך להפריד.
עוזרת לנקיון.

מסכימה.
אגב, זה מה שאני עושה.

nori

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
איפה את גרה? תכתבי אולי מישהי כאן תוכל לסיע לך.
והצעה נוספת תפרסמי במקומון השכונתי, היתה תקופה שעשיתי את זה ובאה אלי בחורה נחמדה כל יום חמישי בערב זה היה ממש יעיל (עזרה לי עם גהוץ, כביסה ואפילו קילופים, כלים, אבק, קצת סדר במקרר או בארונות מטבח לאט לאט לומדים ורואים באיזה עוד תחומים אפשר להעזר)
ועוד רעיון אם יש איזה מדרשה או פנימיה באזור גם אפשר לנסות לתלות מודעה.

חיה פיק

משתמש חדש
מסכימה.
אגב, זה מה שאני עושה.
איך השגת? אפשר אותה?
איפה את גרה? תכתבי אולי מישהי כאן תוכל לסיע לך.
והצעה נוספת תפרסמי במקומון השכונתי, היתה תקופה שעשיתי את זה ובאה אלי בחורה נחמדה כל יום חמישי בערב זה היה ממש יעיל (עזרה לי עם גהוץ, כביסה ואפילו קילופים, כלים, אבק, קצת סדר במקרר או בארונות מטבח לאט לאט לומדים ורואים באיזה עוד תחומים אפשר להעזר)
ועוד רעיון אם יש איזה מדרשה או פנימיה באזור גם אפשר לנסות לתלות מודעה.
בבני ברק
מה לפרסם בכוח הפרסום? אני רוצה המלצות עליה לפני כן.

ronron

משתמש רשום
איך השגת? אפשר אותה?
.

שאלתי מפה לאוזן.
לא היו לי המלצות עליה לפני כן. אני חושבת שלמצוא מישהי עם המלצות זה יותר קשה. (לדעתי, זה גם לא כ"כ נצרך כי זה לא עבודה מסובכת...)
אפשר לנסות לחפש בחורה מאור החיים, החסרון הוא שבחופשות הן חוזרות הביתה....
או בחורה בני ברקית שרוצה קצת הכנסה מהצד.
פרסום בכח הפרסום זו בהחלט אופציה (ואז כן כדאי לבקש המלצות)

gooly

משתמש פעיל
תחפשי בכוח הפרסום יש שם מודעות בסגנון

יפית98

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
תשאלי את האם בית של בתי אבות
0548484254

chani2006

משתמש מקצוען
ועוזרת לניקיון? מאיפה משיגים?
יש סיכוי להשיג אחת כזו קבוע לשישי בבוקר?
בבני ברק?

תרצה613

משתמש מקצוען
גם אני כמוך, חיפשתי מישהי שגם תסדר, כי אם אני צריכה לסדר לכבודה, ולעבוד איתה, אני מעדיפה לעשות הכל לבד...
ב"ה מצאתי. אישה חרדית שצריכה את הכסף. לקח לי הרבה זמן למצוא, אבל בסוף מישהי תיווכה בינינו.
זה איכות חיים ממש. היא מגיעה, מסדרת, מקפלת כביסה כשיש לה זמן, מסדרת ארונות מדי פעם, ממש תענוג. גם כיף לשלם לאישה חרדית! כל פעם אני מעגלת כלפי מעלה, וכיף לי עם זה. לפרנס יהודיה שכ"כ עוזרת לי.
היא גם ממש חמודה, זה כיף כשהיא מגיעה, היא נמצאת בבית לבד בלי בעיה וכו'
ממש מומלץ!!

מנגנת

משתמש מקצוען
גם אני כמוך, חיפשתי מישהי שגם תסדר, כי אם אני צריכה לסדר לכבודה, ולעבוד איתה, אני מעדיפה לעשות הכל לבד...
ב"ה מצאתי. אישה חרדית שצריכה את הכסף. לקח לי הרבה זמן למצוא, אבל בסוף מישהי תיווכה בינינו.
זה איכות חיים ממש. היא מגיעה, מסדרת, מקפלת כביסה כשיש לה זמן, מסדרת ארונות מדי פעם, ממש תענוג. גם כיף לשלם לאישה חרדית! כל פעם אני מעגלת כלפי מעלה, וכיף לי עם זה. לפרנס יהודיה שכ"כ עוזרת לי.
ממש מומלץ!!

גם אני חיפשתי אחת כזאת, ומרוב שהייתי זקוקה העליתי את התעריף למשהו משתלם באמת (יותר ממה שמשלמים על נקיון), ואמא שלי פרסמה עבורי מודעה. הגיעו אליה מליון טלפונים של כל מיני מובטלות/מובטלים (אמיתי!!! גברים הציעו את עצמם לעבודות בית! ונשים מערים אחרות מרחק שעה נסיעה!)
שורה תחתונה העסקתי אחת אחרי השניה איזה 4 נשים, כולן עזבו מיוזמתן (החליטה שלא מתאים לה, מצאה עבודה אחרת, כל אחת עם הסיבה שלה) ובכל אותה תקופה כמעט לא הרגשתי הקלה בבית. ושלא תחשבו אני מעסיקה ממש נחמדה ומתחשבת, זה לא בגללי.
התיאשתי מהן. גם התפוקה לא משהו. ומי מדבר על להגדיל ראש.
קיצורו של ענין גם לעבודה כזאת צריך התאמה, אי אפשר לקחת כל אחת שצריכה כסף!

ואם הגעתם עד לפה, אני עדיין מחפשת. תנאים מצוינים למתאימה! בבני ברק.

עץ השדה

משתמש פעיל
הנדסת תוכנה
ממש מומלץ!!

יש לה יום פנוי בשבילי?

תרצה613

משתמש מקצוען
מאיפה את? אולי היא רוצה לבוא אלי גם?
יש לה יום פנוי בשבילי?

לא, היא עובדת רק אצלי ואין לה יותר זמן. יש לה עוד עבודות אחרות. זה השלמת ההכנסה שלה.

מה שבאתי לומר זה, לא להתייאש, ולא להתביייש :D
יש לנו ילדים קטנים ב"ה, והבית מבולגן, וזה בסדר, וצריך לקבל עזרה, ואפשר למצוא בסוף...
לקח לי זמן, אבל ב"ה הצליח.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  60  פעמים

לוח מודעות

למעלה