נכתב ע"י ביקי;1757328:hbecker שאלה על המתכון שהעלת -0 זה נראה מעולה, אני אנסה אותו
פצפוצי אורז מלא? (על איזה סוג חישבת את הקלוריות)
והשוקולד הלבן הוא חלבי?
והסודה לשתיה זה קריטי - מה המטרה שלו? פשוט אין לי השאלה אם לקנות או שאפשר להמיר את זה במשהו אחר. אני תמיד לא יודעת מה מוסיפה הסודה לשתיה, אשמח אם תחכימו אותי
ועוד שאלה, יש לי מתכון ממש דומה, אבל עם קמח מלא במקום הפצפוצי אורז. מבחינה בריאותית עדיף פצפוצי אורז?
מה שמוצא חן בעיני במתכון שלך שיש דבש במקום סוכר, וזה הרבה יותר בריא. (יש רבע כוס אבל זה באמת מעט)
אולי יש לך גם מתכון לעוגה בחושה/ טורט/כושי וכדומה - בריאה יותר? אני אשמח
תודה!
אפשר פצפוצי אורז מלא
השוקולד הלבן פרווה
סודה לשתיה זה לתת קצת התפחה שלא יהיה כבד מדי את יכולה להמיר לאבקת אפיה
קמח מלא יוצר הרבה יותר קלוריות [בכוס קמח יש הרבה יותר קלוריות מכוס פצפוצי אורז [פי כמה וכמה]
יש לי מתכון לעוגה בחושה "קצת יותר בריאה" אבל כרגע אין לי כל כך זמן לחפש [אני באמצע להכין שוקולדים....] אז אולי יותר מאוחר או מחר אחפש ואעלה.