50-60כמה עוגיות אמורות לצאת?
50-60כמה עוגיות אמורות לצאת?
250 גרם שוקולד? נשמע לי המוןעוגיות רעידת אדמה חלביות
ממליצה על מתכון של רוני ונציה- הסופר מדויקת. יש לי אותו בספר אבל מסתבר שרות אופק העלתה אותו לבלוג עם הדרכה מצולמת.
עוגיות שוקולד מושלגות - עוגיות "מתפוצצות" עם ציפוי מושלג של אבקת סוכר
עוגיות שוקולד מושלגות - למה שלא תכינו את העוגיות המהממות מבתי הקפה אצלכם בבית?? זה הרבה יותר קל ממה שאתם חושבים כנסו למתכון וקבלו את כל הטיפים.happykitchen.co.il
עוגיות רעידת אדמה פרווה
הנה מתכון משפחתי:
מצרכים
250 גר' שוקולד מריר שבור לקוביות
1/4 כוס שמן
3/4 כוס סוכר
1+3/4 כוס קמח
שקית+ כפית א. אפיה
3 ביצים טרופות.
בבין מארי או במיקרו ממיסים את השוקולד.
מוסיפים את השמן וטורפים לתערובת אחידה
מוסיפים את הסוכר וטורפים שוב.
מוסיפים את הקמח ואבקת האפיה וטורפים עד שהתערובת כמעט אחידה
מוסיפים את הביצים וטורפים בעדינות.
מעבירים למקפיא לשעה/שעתיים לקבלת מרקם של גלידה מוצקה.
מחממים תנור ל-180 טורבו
מכינים בשתי קערות קטנות כוס סוכר וכוס אבקת סוכר
קורצים כדור ומגלגלים בזריזות בסוכר ואז באבקה. משתדלים לעבוד מהר.
מניחים במרווחים של 1-2 ס"מ
אופים עד שהעוגיות יציבות בשוליים וכמעט יבשות באמצע.
לא ניסיתי ואני גם בעד מתכונים שוקולדיים250 גרם שוקולד? נשמע לי המון
יש אפשרות לדעתך להוריד ועדיין ישאר שוקולדי וטעים?
יצא מהתנור.לא ניסיתי ואני גם בעד מתכונים שוקולדיים
ניסית את הפרווה או את החלבי?יצא מהתנור.
נראה מצוין..
רק הטעם... עוד מעט נדע
הפרווה.ניסית את הפרווה או את החלבי?
כדאי מאד להכין בראוניז, לקרר, ליישר ולחתוך. הם מתקבלים נאים ולא מתפוררים.תודה על כל המתכונים
נתתם לי חשק לשאול עוד..
אולי יש למישהי מתכון לעוגה בחושה קלה אבל מצויינת, שאפשר לחתוך קטן ויראה טוב באירוע?
איך יצא?יצא מהתנור.
נראה מצוין..
רק הטעם... עוד מעט נדע
יפה שזכרתאיך יצא?
בכמה תבניות 3/2?הכנתי את העוגת דבש של קרין גורן ויצאה מושלמת!!!
הכנתי בשתי אינגלישבכמה תבניות 3/2?
אהבתי נורא את צורת ההגשה!! מתוק במיוחד!!זה העוגת דבש המנצחת אצלי, אני לא בטוחה מה מקור המתכון אבל אני חושבת שזה של קרין גורן.
עוגת דבש
עוגת רכה וטעימה מאוד, מצוינת גם אחרי כמה ימים עטופה היטב בטמפרטורת החדר.
אפשר להכין גם כקאפקייקס
המידות הן של כוסות מדידה אוניברסליות של 240 מ"ל
1 כוס תה חזק פושר
3 ביצים בגודל L או 4 M
3/4 כוס שמן
3/4 כוס (150 גר') סוכר
1 כוס (320 גר') דבש
1 כפית תמצית וניל
2 ו1/4 כוסות (315 גר') קמח
1/2 כף אבקת אפייה
1/2 כף סודה לשתייה
1 כפית קינמון
מחממים תנור ל 160 מעלות (לא גבוה יותר).
בקערה קטנה מערבבים קמח, סודה לשתייה, אבקת אפייה וקינמון.
מכינים כוס תה עם 2 שקיות תה שחור, מודדים חצי כוס תה חם ומוסיפים מים קרים עד לכוס של תה פושר.
מוסיפים ביצים, שמן, סוכר, וניל ודבש ומערבבים היטב עם מטרפה ידנית.
מוסיפים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה וקינמון ומערבבים לבלילה חלקה. (צריך להיזהר לא לערבב יותר מידי, רק עד שהקמח נטמע בתערובת)
מעבירים לשלוש תבניות אינגליש קייק משומנות קלות, או שתיים לעוגות ממש גבוהות.
אופים כ50 דקות בתנור שחומם מראש או עד שקיסם יוצא יבש.צפה בקובץ המצורף 934167
אהבתי נורא את צורת ההגשה!! מתוק במיוחד!!
איך עשית את הדבורים?
תודה אלופה!!!תודה רבה.
הוראת להכנת הדבורים ממרציפן (כפי שאני הכנתי)
צובעים מרציפן עם מעט צבע מאכל אבקתי צהוב עד שמקבלים את הגוון הנכון.
מגלגלים לנחש ארוך ודק יחסית.
חותכים לקטעים באורך ס"מ וחצי בערך, מגלגלים קצת את הקצוות שיהיו יותר דקים.
ממיסים שוקולד ומכניסים לשקית, יוצרים חור קטן ועושים פסים ועיניים.
כשהשוקולד מתקשה יוצרים חור קטן בעזרת סכין בצדדים ומוסיפים כנפיים משקדים פרוסים.
ליצירת הפסים משוקולד השתמשתי בעט - מזרק לשוקולד וזה היה ממש קל, שאבתי שוקולד מומס לתוך המזרק וצבעתי איתו פסים.
(את הנ"ל כתבתי בשנת תשע"ד, לאחרונה אני כבר מעדיפה שקית אוכל כי קשה לנקות את המזרק מהשוקולד)צפה בקובץ המצורף 939873צפה בקובץ המצורף 939874
הכנתי אתמול את העוגת דבשזה העוגת דבש המנצחת אצלי, אני לא בטוחה מה מקור המתכון אבל אני חושבת שזה של קרין גורן.
עוגת דבש
עוגת רכה וטעימה מאוד, מצוינת גם אחרי כמה ימים עטופה היטב בטמפרטורת החדר.
אפשר להכין גם כקאפקייקס
המידות הן של כוסות מדידה אוניברסליות של 240 מ"ל
1 כוס תה חזק פושר
3 ביצים בגודל L או 4 M
3/4 כוס שמן
3/4 כוס (150 גר') סוכר
1 כוס (320 גר') דבש
1 כפית תמצית וניל
2 ו1/4 כוסות (315 גר') קמח
1/2 כף אבקת אפייה
1/2 כף סודה לשתייה
1 כפית קינמון
מחממים תנור ל 160 מעלות (לא גבוה יותר).
בקערה קטנה מערבבים קמח, סודה לשתייה, אבקת אפייה וקינמון.
מכינים כוס תה עם 2 שקיות תה שחור, מודדים חצי כוס תה חם ומוסיפים מים קרים עד לכוס של תה פושר.
מוסיפים ביצים, שמן, סוכר, וניל ודבש ומערבבים היטב עם מטרפה ידנית.
מוסיפים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה וקינמון ומערבבים לבלילה חלקה. (צריך להיזהר לא לערבב יותר מידי, רק עד שהקמח נטמע בתערובת)
מעבירים לשלוש תבניות אינגליש קייק משומנות קלות, או שתיים לעוגות ממש גבוהות.
אופים כ50 דקות בתנור שחומם מראש או עד שקיסם יוצא יבש.צפה בקובץ המצורף 934167
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: