מתכון לצ'ונט טעים ועסיסי ביותר! (יוצא יותר סגנון של תפוחי אדמה עם בשר טעימים פחות דייסה)
1 בצל בינוני חתוך לחצאי טבעות - לאדות בשמן עד שמזהיב
2 שיני שום פרוסות- להוסיף ולאדות
להוסיף די הרבה קוביות בשר (חלק טוב למשל בשר מספר 8 או 6) + פלפל שחור
ולטגן מספר דקות על אש גדולה עד שהבשר משנה את הצבע לחום.
להוריד את הסיר מהאש ולסדר:
בצל, מעל זה קוביות של חצי מכמות תפוחי האדמה, בשר, שעוית וגריסים, החצי הנותר של קוביות תפוחי אדמה,
תבלינים: פפריקה מתוקה, גריל עוף (יחסית הרבה), מלח!
להעמיד על האש ולהוסיף בזהירות מים רותחים יותר משיכסה.
מעל זה להניח פרוסות דקות של בטטות כדי שלא יתייבש.
לבשל על אש נמוכה לפחות שעתיים וחצי.
להעמיד על פלטה חמה! עם מגבות מעל כל הלילה.
להתלקק!
1 בצל בינוני חתוך לחצאי טבעות - לאדות בשמן עד שמזהיב
2 שיני שום פרוסות- להוסיף ולאדות
להוסיף די הרבה קוביות בשר (חלק טוב למשל בשר מספר 8 או 6) + פלפל שחור
ולטגן מספר דקות על אש גדולה עד שהבשר משנה את הצבע לחום.
להוריד את הסיר מהאש ולסדר:
בצל, מעל זה קוביות של חצי מכמות תפוחי האדמה, בשר, שעוית וגריסים, החצי הנותר של קוביות תפוחי אדמה,
תבלינים: פפריקה מתוקה, גריל עוף (יחסית הרבה), מלח!
להעמיד על האש ולהוסיף בזהירות מים רותחים יותר משיכסה.
מעל זה להניח פרוסות דקות של בטטות כדי שלא יתייבש.
לבשל על אש נמוכה לפחות שעתיים וחצי.
להעמיד על פלטה חמה! עם מגבות מעל כל הלילה.
להתלקק!