קיבלתי עכשיו את המתכון מגיסתי ממש קלה, לא צונחת ויצאה מושלם מצרפת לתועלתכן:
יש להשתמש בקמח תופח ולא באחר
עוגת דבש
3 ביצים
חצי כס שמן
כס בירה שחורה
כפית א.סודה
כס סוכר
כס דבש
2 כוסות קמח לבן
כס קמח תופח
הוראות הכנה:
לערבב במיקסר עם אביזר K ביצים ושמן
לערבב חצי כס בירה עם חצי כפית סודה לשתיה ולהוסיף למיקסר וכך גם עם חצי כס הבירה השניה
להוסיף סוכר ודבש
להוסיף לאט קמח
להעביר ל2 תבניות אינגלישקייק
לאפות על 180 מחומם מראש כ5 דקות ואז להוריד טמפ' עד שמתייצב
כשהעוגה מוכנה ועדיין חמה אפשר לזלף דבש ולמרוח עם גב הכפית
שתהיה לכן שנה טובה ומתוקה, עם בריאות והמון הצלחות!!