מחפשת מתכון לעוגת דבש טעימה ומוצלחת במיוחד

משי 1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
מומחיות האפיה לכאן! אולי @hbecker תוכלי לעזור לי?

לאחרונה העוגות הבחושות יוצאות לי קבוע פשטידות!:(
מה יכולה להיות הסיבה??

התחלתי לחשוב על התנור אולי הוא מזייף??? אבל לפני כן אני רוצה לוודא מה עוד יכול להיות?

הוצאתי היום מהתנור שני עוגות של הקפת ביצים שלמות ויצא נמוך ודחוס!!
 

קפפוצצינו

משתמש מקצוען
מומחיות האפיה לכאן! אולי @hbecker תוכלי לעזור לי?

לאחרונה העוגות הבחושות יוצאות לי קבוע פשטידות!:(
מה יכולה להיות הסיבה??

התחלתי לחשוב על התנור אולי הוא מזייף??? אבל לפני כן אני רוצה לוודא מה עוד יכול להיות?

הוצאתי היום מהתנור שני עוגות של הקפת ביצים שלמות ויצא נמוך ודחוס!!
אבקת אפיה לא טובה
יש חברה שתקופה ארוכה הא. אפיה שלה היתה לא טובה
ולבדוק שזה לא תערובת לפסח
 

משי 1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
אבקת אפיה לא טובה
יש חברה שתקופה ארוכה הא. אפיה שלה היתה לא טובה
ולבדוק שזה לא תערובת לפסח
מתסכל! לעבוד קשה ויש מצב שזה כולו הא"א?
אבל זה מוזר לי, כי בפסח יצאו לי עוגות מעולות עם התערובת,
בכל מקרה, היום השתמשתי בא"א רגילה,תוכלי לשלוח לי באישי איזו חברה לא היתה טובה.
 

ביזנסטורי - אילה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
כדאי להחליף חלק מהשמן ברסק תפוחים.
הטעם- משגע!
והמרקם- רטוב יותר וטוב יותר.
 

קפפוצצינו

משתמש מקצוען
מתסכל! לעבוד קשה ויש מצב שזה כולו הא"א?
אבל זה מוזר לי, כי בפסח יצאו לי עוגות מעולות עם התערובת,
בכל מקרה, היום השתמשתי בא"א רגילה,תוכלי לשלוח לי באישי איזו חברה לא היתה טובה.
בחודש האחרון השתמשתי פעמיים וכן פתאם היה טוב (נתקעתי באמצע אפיה וזה היה האופציה היחידה)
אבל כדאי לבדוק שזה טרי או לקנות בחנות אחרת
 

דרך חדשה

משתמש מקצוען
כפית סודה לשתייה
האם זה חובה? מה זה עושה למתכונים?? אשמח לדעת כי בד"כ אני מוותרת על זה

ושאלה נוספת למומחיות האפיה - האם אתן משממשות בטורבו לעוגות בחושות? כי לעיתים הן יוצאות לי מוכנות בצדדים והאמצע לא מוכן, מה הסיבה??
 
נערך לאחרונה ב:

דרך חדשה

משתמש מקצוען
עוגת דבש מושלמת (ניקי)
מעולה עסיסית ורכה, לא תפסיקו להכין אותה, אני לא אחראית לכמות המחמאות שתקבלו, דרך אגב את העוגה הזאת אני אוהבת לתת במתנה בראש השנה וכל פעם היא קוטפת מחמאות מחדש , כבר שנים אני אופה את העוגה הזאת בראש השנה ולא נמאס ממנה.

תבנית 24

(שימו לב שגודל כוס במתכון הזה זה כוס קרטון לשתיה חמה ולא כוס פשוטה חד"פ)

מרכיבים:
4 ביצים מופרדות
150 ג` סוכר (שלושת רבעי כוס)
1/3 כוס דבש
1/3 כוס מייפל
250 מ”ל שמנת מתוקה / מיץ תפוזים
3/4 כוס שמן
320 ג` קמח תופח (2 כוסות + 4 כפות)
חצי כפית סודה לשתיה
כפית קינמון

סירופ (אופציה לא חובה):
חצי כוס מים
חצי כוס סוכר
3 כפות מייפל

הכנות:
1. להקציף חלבונים וסוכר לקצף יציב לקפל את החלמונים לקצף.

2. לערבב בקערה נפרדת את המצרכים הרטובים, לערבב בקערה נפרדת את המצרכים היבשים, בעירבוב עדין להוסיף את המצרכים הרטובים לקצף הביצים ואח”כ את המצרכים היבשים.

3. חום בינוני 180 מעלות בסביבות 45 דקות, לצנן. לבשל את מצרכי הסירופ תוך כדי עירבוב במשך כמה דקות, לצקת את הסירופ בעזרת כף על כל העוגה.

א. סוכר למעלה לבחירה

הערות:
העוגה נהדרת גם בלי הסירופ.

עוגה מעולה.
 

מגיבים לעניין

משתמש מקצוען
לאחר הרבה נסיונות,
ממליצה על טורט הדבש
של הניקית היקרה @סטודיו ישר
כהמוצלח ביותר!
עשיתי את העוגה וזה יצא טעים מאוווד,
טפח טפו טפו...
אבל אחרי דקה שזה יצא מהתנור הוא התכווץ:(
וזה היה כ"כ מאכזב..
אבל לא נורא העיקר שזה טעים.
יש לכם טיפים מה ניתן לעשות שטורט לא יפול ביציאה מהתנור?
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
התכווץ ממש רציני?
או טיפה'לה פחות ממה שהי'-אם כך אז בסדר..
אבל אם יותר מעניין למה,
אפית מספיק זמן?
 

מגיבים לעניין

משתמש מקצוען
התכווץ ממש רציני?
או טיפה'לה פחות ממה שהי'-אם כך אז בסדר..
אבל אם יותר מעניין למה,
אפית מספיק זמן?
זה השתחרר מהדפנות וירד מעט אבל המראה לא הסטתי ומושלם היות ורואים את הדפנות כאילו 'מלוכלכות'..
אפיתי עד שקיסם יצא יבש.
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים

y&m

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
אולי זה זה?

מתכון מעולה
אחרי הרבה נסיונות-הגעתי אליו ונשארתי איתו

עוגת דבש
8 ביצים
2.5 כוסות סוכר
4 כוסות קמח
1 א. אפיה
6 כפות דבש
קצת קינמון
2 כפיות ציפורן
1 כפית סודה לשתייה
1 כוס שמן
2.5 כוסות מים רותחים
4 כפיות קפה

ממיסה עם מים רותחים את הקפה
מפרידה ביצים מקציפה עם 1.5 כוסות סוכר
לערבב בקערה נפרדת את כל היבשים

עוד קערה קטנה-חלמונים, כוס סוכר, כוס שמן, 6 כפות דבש-לערבב היטב
לשפוך הכל לקפה עם המים ומערבבת טוב, +חומרים יבשים לערבב היטב
ואז מכניסה את זה לקצף

יוצא 4 אינגליש קייק

סליחה על ההקפצה.
אולי זה יועיל למי שאופה לחג.

המתכון הזה פשוט מעולה!!
 

מצליחה

משתמש מקצוען
סליחה על ההקפצה.
אולי זה יועיל למי שאופה לחג.

המתכון הזה פשוט מעולה!!

גם אני עשיתי את המתכון הזה כבר מספר פעמים.
מה שמפתיע זה ניסיתי גם עם קמח לבן וגם עם קמח כוסמין,
עם קמח כוסמין יצא פי אלף יותר טוב ויותר טעים.
עם קמח לבן היא צנחה קצת ויצאה פחות יפה, ועם קמח כוסמין, יצאה גבוהה ונשארה גבוהה, וטעימה טעימה...
 

y&m

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
גם אני עשיתי את המתכון הזה כבר מספר פעמים.
מה שמפתיע זה ניסיתי גם עם קמח לבן וגם עם קמח כוסמין,
עם קמח כוסמין יצא פי אלף יותר טוב ויותר טעים.
עם קמח לבן היא צנחה קצת ויצאה פחות יפה, ועם קמח כוסמין, יצאה גבוהה ונשארה גבוהה, וטעימה טעימה...

גם אני עשיתי עם כוסמין 80%.
לא ניסיתי עם קמח לבן.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה