מחיפוש קצר ראיתי שבאמת קרייסמן החדש נמצא שם, אז כנראה שזה זה.אני לא מכירה אישית את הסמינר...
תודה!
מחיפוש קצר ראיתי שבאמת קרייסמן החדש נמצא שם, אז כנראה שזה זה.אני לא מכירה אישית את הסמינר...
יותר פתוחה מהבית או בסגנון של הבית?מקפיצה את האשכול לצורך חשוב ודחוף...
אשמח לקבל אינפורמציה על סמינר אפיקי דעת בירושלים, מה הסגנון שלו?
איך הוא בהשוואה למוסדות שהביאו כאן באשכול?
מדובר בבת איכותית וטובה, יחסית פתוחה בלבוש (כמו הרבה בנות היום)
היא מעוניינת להתקדם מבחינת רמת הלימודים.
טובה, מזכירה - 0528025800הי
למשהיא יש את המספר של שוויתי
אני ממש רוצה ללכת לשם
ואם משהיא מכירה משהוא בסגנון אשמח שתגיד
תודה רבה!!!
היטובה, מזכירה - 0528025800
אני למדתי שם בקבוצת בוקר, ממליצה מאד מאד מאד.
יש שמה את כל הסגנונות אני ההיתי ביום פתוח לפני כמה שבועות ודיברתי איתם הרבה יש להם גישה מאוד בריאהאשמח לשמוע על סמינר שויתי בירושלים
מה הסיגנון?
אוקי, מה זה אומר סיגנון סגור? זה תקנון שונה? ע"י מה אם מקבלים אם זה רק קודשיש שמה את כל הסגנונות אני ההיתי ביום פתוח לפני כמה שבועות ודיברתי איתם הרבה יש להם גישה מאוד בריאה
תלוי לאיזה מסלול את רוצה ללכת בבוקר יותר סגור בצהריים יותר פתוח (כמובן שהכל ביחסית אחד לשני )
אם את רוצה עוד פרטים אשמח לעזור
הי אני אשמח לייצור איתך קשר בפלאפוןיש שמה את כל הסגנונות אני ההיתי ביום פתוח לפני כמה שבועות ודיברתי איתם הרבה יש להם גישה מאוד בריאה
תלוי לאיזה מסלול את רוצה ללכת בבוקר יותר סגור בצהריים יותר פתוח (כמובן שהכל ביחסית אחד לשני )
אם את רוצה עוד פרטים אשמח לעזור
אוקי באמת נראה לי שעדיף ככה אז תכתבי את המספר שלך ואני יתקשר אליך.הי אני אשמח לייצור איתך קשר בפלאפון
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: