לא נראה לי כל כך מתאים לתיאור...תבררי על המכללה באופקים, יש שם המון חוצניקיות, מקום מאוד שמור וגם יוצאים עם מקצוע ביד.
1) למה התכוונת "מאוד מאוד סגורה"?לא נראה לי כל כך מתאים לתיאור...
זאת מסגרת מאוד מאוד סגורה והלימודים מאוד אינטנסיביים.
למי שמתאימה לשם - זה מקום מדהים.
למי שלא מתאימה - זה סיוט.
אני סיימתי לפני לא הרבה שנים.1) למה התכוונת "מאוד מאוד סגורה"?
2) אינטנסיביים - כן! במפורש!
אימי תחי' למדה שם מחזור שלישי ושתי אחיותי למדו שם, אבי שליט"א קורא לזה "כולל" , אבל הרמה הרוחנית מאוד חזקה ומאוד תומכת ושומרת.
מגיעות לשם בנות מכל הגוונים והסגנונות - בנות בית יעקב לצד בנות מאולפנא (בד"כ בכיתות נפרדות ולפי הרמה), אך הבנות שיוצאות משם בסופו של דבר - יוצאות חזקות בהשקפה, חזקות ביראת שמים וחזקות מאוד באהבת תורה, ומקימות בתים נפלאים של תלמידי חכמים אמיתיים!
למה לא לפידות?משהו מכירה ה סמינר לבנות העשרה- בת 14
בת אמריקאית איכותית אבל פתוח. ניסתה את לפידות
מחפשת עוד בסגנון הזה או קצת יותר פתוח?
שושנים יותר פתוח, סגנון אחר, גם מבחינה השקפתית. הם תחת ממ"ח.היא ניסתה לפידות ורוצה להכיר עוד סמינר או שתיים כדי להחליט מה הכי מתאים לה
שמעתם על שושנים? מה זה?
רוב השמות שאמרת זה סמינרים ספרדים ממש כמעט בלי שום בת אשכנזיה זה הסגנוןהבנתי שדופרק זה הסגנון שהם אהבו אבל רמה מידי גבוהה.
לא אהבו את בית שולמית. זה כבר פתוח מידי
לפידות רוצים שתחזור למבחן
מכירים את נוות ישראית? מרגלית? בנות אלישיב?
אחד מתוכם קצת מתאים?
ההפך בדרל כלל הספרדי יותר בנות או ערסיות(סליחה על המילה)או ממש סגורות הרוב מגיעות מבתים ממש סגורים 2 הסגנונותיש להם ראש פתוח גם לסגנון לא שלהם כל עוד זה מתאים רוחנית. הם לא רוצים בנות שירדו אלא פתוחות מאד אבל לא יורדות. לכן חשבתי על הספרדי. כנראה היא תהיה אומללה שם מבחינה מנטלית
אולי בכל זאת נוות ישראל או מרגלית מתאים?
מה זה בית שרה?
את מתכוונת לסמינר של קרייסמן?סליחה על ההסטה הקטנה,
יש סמינר ברחוב סורוצקין בירושלים. מקום ענק!! נראה מדהים!
כמדומני שהוא גם אמריקאי או בסגנון..
במה מדובר?
אין לי מושג.את מתכוונת לסמינר של קרייסמן?
זהו סמינר חדש. בנות בית יעקב נראה לי קוראים לזה.
בלפידות יש גם רמה לימודית גבוהה-שלא נראה לי נופלת מדופארק.הבנתי שדופרק זה הסגנון שהם אהבו אבל רמה מידי גבוהה.
לא אהבו את בית שולמית. זה כבר פתוח מידי
לפידות רוצים שתחזור למבחן
מכירים את נוות ישראית? מרגלית? בנות אלישיב?
אחד מתוכם קצת מתאים?
אני לא מכירה אישית את הסמינר...אין לי מושג.
לא ראיתי שכתוב שם כלום. למרות שניסיתי לבדוק.
יש ממול ישיבה.
המקום עצמו נראה כמו איזה גן אירועים.
מקום ממש גדול.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: