600 שקל זה גם כסף.הכי זול זה בניו בורן
אני קניתי לפני חצי שנה B6 ושילמתי 4100 כולל שק שינה במקום אמבטיה שעולה 600 שח ותיק שעלה 100 שקל
זה אומר שכולל אמבטיה עולה 4600
נכון זה כסף, אבל לא תמיד זה שווה שקונים זול בחנות רחוקה מהביתה, כי לפעמים העגלה צריכה תיקון ולוקח זמן לבוא לקחת את העגלה לתקן להחזיר ואז כמה ימים אין עגלה בבית בקיצור כל אחת תעשה מה שנוח לה,600 שקל זה גם כסף.
אז אחותי גם קנתה בירכא אז היא נסעה להרצליה לחנות של בוגבו תיקנו לה את זה תוך 5 דקות כך שזה לא משנה באיזה חנות קונים.נכון זה כסף, אבל לא תמיד זה שווה שקונים זול בחנות רחוקה מהביתה, כי לפעמים העגלה צריכה תיקון ולוקח זמן לבוא לקחת את העגלה לתקן להחזיר ואז כמה ימים אין עגלה בבית בקיצור כל אחת תעשה מה שנוח לה,
נ.ב אחותי קנתה עגלת בוגובו לפני 9 חודשים בחנות בירכא דרך האינטרנט נשבר לה הגלגל ולקח הרבה זמן עד שסידרו לה את זה נשבר שוב ולקח שבועיים עד שקיבלה תשובה ליסוע להרצליה לחברה ושם החליפו לה את כל השלד
לא@tzivi
מוכרת רק את האמבטיה בנפרד?
5 או 6?אני מוכרת יד 2
האמבטיה הייתה בשימוש רק 4 חודשים
הטיולון של זה עד גיל שנה
מצב חדש לגמרי
כולל תיק
כולל מתקן לבקבוק
כולל שדרוג הגלגלים והשלד לשחור
צבע העגלה טיולון+אמבטיה אפור
מוכרת ב-3000 ש"ח
דרך מי?
מה הכוונה כולל אמבטיה?אני קניתי באילת בי 6 עם אמבטיה ב 4000 ש"ח - הוספתי 150 דמי משלוח
יש ביד 2 במחיר 4.200מחפש כבר הרבה זמן בוגבו בי 6 יד שניה במחיר סביר, מישהו??
כבר עדיף לקנות חדש באותו מחיריש ביד 2 במחיר 4.200
גם בניו בורן בבני ברק מאד זוליםבביבי גולד בבני ברק ובית שמש
הם ממש זולים
אם מצאת מחיר יותר נמוך הם יתנו לך במחיר הזה
הם לא משווקים מורשיםבביבי גולד בבני ברק ובית שמש
הם ממש זולים
אם מצאת מחיר יותר נמוך הם יתנו לך במחיר הזה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: