עזרה מחפשת לקנות עגלת בוגבו בי 5 או 6 במחיר זול.

נחמד להיות בשמחה

משתמש מקצוען
בשמחה, ב-4.500 לפני 3.5 ח', אז מה שבדקתי היה 5.100 בערך, (כולל כל החנויות שכתבו בב"ב ובאתרים).
היה לו אז עסקת חבילה הוספתי ל 5.400 וקבלתי סלקל ביסייף מהמם+ מתאמים, עריסה, סדין, מוצצים, בקבוקים ועוד כל מיני פיציפקעס לתינוק.
כל שבוע הוא עושה מבצע שונה.
ואגב- אני לא מביתר, הכל נעשה דרך הפל' ובסבלנות מרובה!
בהצלחה!

לובי

משתמש צעיר
לדעתי האישית כיום לא שווה לקנות יגלות יד שניה ספציפי לגבי דגמי הבוגבו בי מכיון שאם זה במצב סביר/טוב אנשים רוצים מחירים יקרים שאף פעם אי אפשר לדעת מה עבר על העגלה ובעוד כמה מאות שקלים קונים עגלה חדשה.
והעגלות שעולות יותר זול הם בדר"כ עגלות שרואים אחרי תקופה קצרה שלא שוות את המחיר.

ממליצה מאד מבירור שערכתי בעבר לגבי הבי 5 על ניו בורן בבני ברק זולים בכמה מאות שקלים לעומת חנויות אחרות. (אני בסופו של דבר לא קניתי כי היה לי רחוק ועשיתי חשבון שאם צריך תיקון מעדיפה לנות קרוב לבית).

נתי 31999

משתמש פעיל
עריכה תורנית
08-632-6011 חנות: רב קט
052-4064067 אלון
תגידי לו שאתם חרדים/דתיים
הוא נותן במחיר הזה
דיברתי עם אלון היום, אדם נחמד ואדיב, אבל הוא התעקש שיהיה מישהו באילת שיקנה בשמי אחרת נוסף מע"מ.
לכם הוא שלח למרכז בלי מישהו שיאסוף את זה באילת?
@דוד המלך!

נחמד להיות בשמחה

משתמש מקצוען
בדקתי גם בניו בורן...
ועל יד 2 את מאד צודקת, יש לי עגלת סילברקרוס שנראית במצב מעולה!!! אממה שהגלגלים שלה כל הזמן נוטים טיפה הצידה- משהו שמשגע! אם אני יפרסם ביד 2 לא יראו כלום לכאורה, אבל מבחינתי העגלה פגומה! דבר שמי שהיה קונה אותה לא היה מעלה בדעתו ורק אחרי שימוש היה מגלה....

דוד המלך!

משתמש פעיל
דיברתי עם אלון היום, אדם נחמד ואדיב, אבל הוא התעקש שיהיה מישהו באילת שיקנה בשמי אחרת נוסף מע"מ.
לכם הוא שלח למרכז בלי מישהו שיאסוף את זה באילת?
@דוד המלך!
שילמתי לו מקדמה באשראי דרך הטלפון של 1000 ש"ח
ושלחתי מישהו (בעלות של כ 200 ש"ח) לאסוף את זה מהחנות
לא בעיה למצוא משלוח כזה, יש מלא שעושים את זה
כשאספו ממנו את העגלה שילמתי לו את היתרה באשראי טלפוני

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  50  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה