12 + כיתה ז'בן כמה הוא, אם אפשר לשאול...
12 + כיתה ז'בן כמה הוא, אם אפשר לשאול...
הוא ממש צעיר/קטן.12 + כיתה ז'
לגמרי,הוא ממש צעיר/קטן.
זה גיל שעוד אפשר להשתנות הרבה מאד, לקבל עוד הרבה טעם בלימוד בעז"ה,
חשוב מאד שמי שלומד איתו יצליח להכניס את זה בו, את ההרגשה שהוא מבין גמרא ומבין סוגיות.
זה נותן המון.
ככל שהוא ישקיע עכשיו וישקיעו בו, אח"כ יהיה לו קל יותר.
12 + כיתה ז'
נכון.הוא ממש צעיר/קטן.
זה גיל שעוד אפשר להשתנות הרבה מאד, לקבל עוד הרבה טעם בלימוד בעז"ה,
חשוב מאד שמי שלומד איתו יצליח להכניס את זה בו, את ההרגשה שהוא מבין גמרא ומבין סוגיות.
זה נותן המון.
ככל שהוא ישקיע עכשיו וישקיעו בו, אח"כ יהיה לו קל יותר.
תודה ובשמחה!תודה על המילים המחזקות
הוא באמת עדין צעיר ונקוה שידביק את הפער וילמד בחשק וברצון
וכן תפילות תפילות תפילות..
כיתה ז' אמצע החורף, כדאי מאד להשקיע עכשיו, כלומר הוא יכול לגמור את כיתה ז' בעלייה,12 + כיתה ז'
בדיוק קודם דברתי עם אבא שלי שיחי' הוא נמצא שם הרבה, ואמר לי שהם עברו לקרית אתא/נשר עד כמה שידוע לו.. הוא כבר לא רואה אותם שם הרבה זמן.מישהו אמר לי היום שהישיבה בחיפה נסגרה?מישהו יודע?
יש גם ישיבת דרך אמונה ברמות בירושלים
של הרב משה ברמן והרב יצחר קירשנבוים
מסונפת לרשת שתילים, אבל לבחורים רגילים
ישיבה שמורה ומושקעת מאד
עם המון צוות.
הישיבה לא נסגרה אלא התפצלה לשתי ישיבות. הרב גינצבורג פתח ישיבה חדשה במושב יערה עם 12 בחורים ואחד הר"מים נהיה ראש ישיבה במקומו בחיפה. חוץ מהרב גינצבורג, כל הצוות נשאר בחיפה.@אם הבנים שמחה! מישהו אמר לי היום שהישיבה בחיפה נסגרה?מישהו יודע?
שתי הישיבות פונות לאותו קהל יעד, או שיש חלוקת סגנונות ביניהם?הישיבה לא נסגרה אלא התפצלה לשתי ישיבות. הרב גינצבורג פתח ישיבה חדשה במושב יערה עם 12 בחורים ואחד הר"מים נהיה ראש ישיבה במקומו בחיפה. חוץ מהרב גינצבורג, כל הצוות נשאר בחיפה.
הסניף ביערה נקרא סניף "בני עליה" והרב גינצבורג לקח לשם את הבחורים שמסגולים לשבת וללמוד שעות ברצף ופחות אוהבים את הבלגן של הדר. חוץ מזה, הסגנון בערך אותו דבר.שתי הישיבות פונות לאותו קהל יעד, או שיש חלוקת סגנונות ביניהם?
זה סגנון חסידי? ובני ישיבה קטנה?הסניף ביערה נקרא סניף "בני עליה" והרב גינצבורג לקח לשם את הבחורים שמסגולים לשבת וללמוד שעות ברצף ופחות אוהבים את הבלגן של הדר. חוץ מזה, הסגנון בערך אותו דבר.
זה ישיבה קטנה ליטאית.זה סגנון חסידי? ובני ישיבה קטנה?
אין לי פרטי
אוכל לנסות לעזור אפשר במייל?אין לי פרטי
ויש התקדמות מזערית אם בכלל
לעזור מבחינת מה? אשמח שתפרטאוכל לנסות לעזור אפשר במייל?
היא מדברת על ישיבה קטנהיתכן שהמסגרת הבאה יכולה להתאים:
ישיבת נועם אלימלך וכולל עמלים בתורה בסנדריה שבירושלים בראשות הרב משה בוקשפן מחסידי קרלין סטולין,
מסגרת עוטפת, מבינה וחמה מאוד,
רובם של הבחורים שמתחילים שם ממשיכים אחרי החתונה בכולל,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ש'
קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ: