אל תגזימי, היא הייתה צנועהוזה טוב?
לא יודעת...
ככה זההיום ראיתי דתי לאומי שהתחפש לחרדי. הוא חבש מגבעת חסידית קטיפה (לא שמתי לב באיזה צד היה הסרט) וחליפה שחורה קצרה.
מצחיק אתכם?
גם אותי.
האשכול הזה נשמע אותו דבר.....
יש פה סלט מכל הסוגים והתת-מגזרים הדתיים.
זה לא אומר שאנשים לא מתמצאיםהיום ראיתי דתי לאומי שהתחפש לחרדי. הוא חבש מגבעת חסידית קטיפה (לא שמתי לב באיזה צד היה הסרט) וחליפה שחורה קצרה.
מצחיק אתכם?
גם אותי.
יש פה סלט מכל הסוגים והתת-מגזרים הדתיים.
ונעלי אצבע / סנדלי שורש / נעלי בלנסטוןלא קראתי שום תגובה
ולכן זה מצחיק שאני מגיב
אבל אדר אז לא נורא לצחוק
תכלס
בלי גרביים
מאוד חשוב
איפה היה?ככה זה
היה גם אשכול על תחפושת של חבדניק ובתור חבדניקית לא יכולתי להפסיק לצחוק מאיך שתיארו את התחפושת
איפה היה?
אפשר לינק?
היום ראיתי דתי לאומי שהתחפש לחרדי. הוא חבש מגבעת חסידית קטיפה (לא שמתי לב באיזה צד היה הסרט) וחליפה שחורה קצרה.
מצחיק אתכם?
גם אותי.
יש פה סלט מכל הסוגים והתת-מגזרים הדתיים
כל אחד תאר את החבדניק שלו...ככה זה
היה גם אשכול על תחפושת של חבדניק ובתור חבדניקית לא יכולתי להפסיק לצחוק מאיך שתיארו את התחפושת
לגמרי.כל אחד תאר את החבדניק שלו...
רק שלא יערבבו בין לבין, כי אז זה גם מאבד מהאוטנטיות או מגחיך, כפי ש @גלבוע תארה את תחפושת החרדי,לגמרי.
ובעייני זה הרבה יותר מבטא
אבל כל אחד והעיינים שלו.
סליחה שאני שואלת בפורום הזה אבל זה דיי דחוף
למישהו יש את השיר "מִימִינִי מִיכָאֵל וּמִשְּׂמאלִי גַּבְרִיאֵל" מאונטערען סאבאטאזש??
ואשמח גם למילים!
תודה מראש!!
לפי דעתי גם אם זה דחוף זה לא קשור לנושא: תחפושת למזרחיסט,השם המדוייק זה "אומגלויבליך סאבאטאזש" (וטעיתי, זה לא של אונטערען, אבל אשמח לקבל את השיר עם המילים)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: