לתחפושת של נער גבעותבשביל מה?
לתחפושת של נער גבעותבשביל מה?
נראה לי הכוונה לסרק שיתפזר, לא לסלסל מסודר.???
יהרוס את האפקט המקורי.
כיפה סרוגה שטוחה שמוחזקת עם סיכה רגילה על הראש (לא סיכת סבתא), חולצה של שישיסט/שביעיסט/שמיניסט, מכנסי ג'ינס/דגמ"ח קצרות, סנדלי שורש בלי גרביים/סניקרסזה מה שהתכוונתי כששאלתי
לכן אני חשבתי יותר סגנון דתי לייט כפי שהגדירה זאת @שרי :)
אני דמיינתי משהו עם מכנסי ג'ינס ואולי להשיג איזה חולצה עם איזה ווי או עם כדורגל
ואולי כאלו אוזניות קשת כזה על הראש
אבל חשבתי שיהיו רעיונות יותר טובים
עם פתיל תכלת?וציציות עבות ארוכות שמתבדרות ברוח
לאעם פתיל תכלת?
אביזרים שמתאימים מאוד אבל פחות לתלמוד תורהלא הייתי רוצה מלכתחלה לחפש לזה, רק מכל מיני אילוצים למיניהן זה התחפושת
השאלה שלי איך אני יכולה להבליט אותו כמזרחיסט דתי חוץ מכיפה קטנה צבעונית
אולי אביזרים כלשהן...
אשמח לרעיונות
אפשר אולי להסתובב עם רמקול בלוטוס עם שירים בסגנון הרלוונטי (לא מכירה, אבל אולי שירי קרליבך מתאימים ואפשר לחפש ביוטיוב זמרים דתיים לאומיים עם שירים מתאימים)@שרי :) דווקא קניתי את הרעיונות שלך, הם מטורפים בשביל הסעודת פורים אצל ההורים (חוץ מזה שאני צריכה להספיק להשיג את העיתונים...)
אלו רעיונות יש לך בשביל זמן חלוקת המשלוח מנות אצל חברים מהתלמוד תורה ?
@טאבו רעיון מבריקאפשר אולי להסתובב עם רמקול בלוטוס עם שירים בסגנון הרלוונטי (לא מכירה, אבל אולי שירי קרליבך מתאימים ואפשר לחפש ביוטיוב זמרים דתיים לאומיים עם שירים מתאימים)
לאלו שלא עקבו מספיק היא בקשה יותר סגנון דתי לייט
זה השיר היחיד שעולה לי כרגע לראש (הוא קשור בכלל?)
@טאבו אשמח באמת לשירים ישראליים אבל בקובצי שמע שאני אוכל להעתיק לכרטיס ולחבר לרמקולאפשר אולי להסתובב עם רמקול בלוטוס עם שירים בסגנון הרלוונטי (לא מכירה, אבל אולי שירי קרליבך מתאימים ואפשר לחפש ביוטיוב זמרים דתיים לאומיים עם שירים מתאימים)
וזה טוב?לא יכלו לראות שהיא חרדית מבית
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: