פני אליי בפרטי, ואני אעלה בל"נ את השאלה לכמה קבוצות של יועצי משכנתאות - ונעזור לך למצוא יועץ / יועצת, ע"פ אזור בארץ, ועוד פרטים מתאימים.סיימתי קורס בייעוץ
ומעדיפה להתחיל "לאט אבל בטוח"
אשמח אם מישהוא מכיר יועץ שאפשר לעבוד תחתיו,
כדי לעשות מעיין סטאז'
תודה רבה
אם תרצי קבוצות וואצאפ של יועצים. מתחילים. מתקדמים . מקצועיים. אני יכול לבקש שיכניסו אותך גםאשמח לדעת אם יש קבוצת יועצים בגוגל גרופ שאפשר להתחבר אליה
ואם לא, אשמח לפתוח קבוצה ליועצות
מי שמעוניינת שתשלח מייל 7111570 בגימייל
אין לי וואטאפאם תרצי קבוצות וואצאפ של יועצים. מתחילים. מתקדמים . מקצועיים. אני יכול לבקש שיכניסו אותך גם
בני ברקבאיזה איזור בארץ?
1אשמח לדעת אם יש קבוצת יועצים בגוגל גרופ שאפשר להתחבר אליה
ואם לא, אשמח לפתוח קבוצה ליועצות
מי שמעוניינת שתשלח מייל 7111570 בגימייל
אשמח שתפנה אלי b0556773245 שטורדל... בגימיילאם תרצי קבוצות וואצאפ של יועצים. מתחילים. מתקדמים . מקצועיים. אני יכול לבקש שיכניסו אותך גם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: