הקפצה..
על מה הארון עומד?
אני רואה שהוא במרחק פנל מהרצפה
עבודה מהממת!
הקפצה..
הארון עומד על רגליים שמוסתרות בסוקל אלומיניום צבוע לגוון שנבחר.הקפצה..
על מה הארון עומד?
אני רואה שהוא במרחק פנל מהרצפה
עבודה מהממת!
תודה על כל התשובות!בין 4 ל6 ס"מ זה מה שאני עושה בדרך כלל
מעלה עוד אחד להשראה
אתה גם מכין עיצוב או רק את הנגרות?0584133920
ממש לא!...אשמח לראות עוד תמונות להשראה...
והאם הסגנון של מרחף דמוי גבס -לבן כבר נדוש?
תודה מראש!
דווקא לדעתי מה שצריך להיות בסלון זה ארון ויטרינה והספרים שילכו לחדר ספרים.לא עשו שם ויטרינה.
האמת שאני לא ממש מבין את הקטע שכמעט בכל בית עושים ויטרינה, מי צריך את זה, ומי קבע את הכלל הזה? לא תמיד זה משתלב יפה.
כמובן שהיה אפשרי לדחוף יחידה סגורה באמצע עם דלתות זכוכית לצאת ידי חובת ויטרינה, אבל יותר יפה בלי.
מי ששאל על העומק למה לא עושים 20, ש"ס חתנים זה 26, ובדרך כלל יותר יפה שנשאר לפחות 2 ס"מ שרואים בהם את המדף.
במילא אי אפשר לעשות את הכל שווה כי יש ספרים שהעומק 13 ויש ספרים 26 אז כבר עושים הכל עם רווח מקדימה.
ולדעתי זה לא זה ולא זה- בבית יהודי אותנטי יפה שיהיה בסלון גם ארון ספרים מכובד וגם ויטרינה.. איפה בדיוק נשים את הפמוטים? את גביעי היין? את כל הכוסיות? החנוכיה? בקבוקי יין למיניהם... ועוד ועוד ועוד... למה סתם לחפור אותם בארון? הם הרי קדושים והם מפארים אותנו!!! אדם שקיבל יהלום מהמלך לא יניח אותו בארון סתם אלא יציג אותו בויטרינה הכי יפה ומושקעת... לא כך?? חוץ מזה שכלי כסף זה דבר יפה גם מבחינה גשמית...דווקא לדעתי מה שצריך להיות בסלון זה ארון ויטרינה והספרים שילכו לחדר ספרים.
כמובן שרק למי שיש בית גדול וכו'
אבל בגדול הויטרינה היא לפני הספרים
את הדבר הכי יפה וקדוש בבית היהודי לשלוח לחדר הספרים?דווקא לדעתי מה שצריך להיות בסלון זה ארון ויטרינה והספרים שילכו לחדר ספרים.
כמובן שרק למי שיש בית גדול וכו'
אבל בגדול הויטרינה היא לפני הספרים
ברור!!!!!!!!!!!!!! כ"כ נכוןאת הדבר הכי יפה וקדוש בבית היהודי לשלוח לחדר הספרים?
זה צריך להיות הקישוט הכי יפה של הבית. ברור שבמרכז הסלון. [למי שאין בית גדול הספרים לפני הכל. עם הספר, לא?]
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: