לא
לא מפריע השחור בין לבין בעיניים?התחיל להכנס הסגנון הזה מאד
לא מפריע השחור בין לבין בעיניים?התחיל להכנס הסגנון הזה מאד
הייתי מעצבת שונה את הנישות אם את רוצה יותר סדריש למישהו רעיון איך אפשר לשלב פה נישות סגורות? או אפילו נישה אחת
בלי יצירת מראה מבולגן ומעיק
התמונה האמצעית--
@שיפי פוקסמן
@חרש עץ
@ר גן עדן
@רותי וינברג
תודה!
צפה בקובץ המצורף 832068
הולך היום לסגור גם חלק?הייתי מעצבת שונה את הנישות אם את רוצה יותר סדר
וכחלק מהסידור- דואגת למיקום נכון של נישה סגורה
את הכי יפה כשנוח לךהולך היום לסגור גם חלק?
אני מאוד הייתי רוצה לסגור קצת אבל בהשראות אני רואה שהככככל פתוח.
אמנם נכנס אדרברצינות, נו
מצד אחד אני שומעת ש’הולך פתוח וויטרינה בצד’ מצד שני המעצבת אומרת ש’הכל הולך’...
מה באמת?
להפך לא צריכה הרבהאמנם נכנס אדר
אבל פה התכוונתי ממש ברצינות.
את צריכה חללים סגורים? תכנני לך ספריה נהדר עם אזורים כאלו
רוצה תכנית שהוצאתי עכשיו לביצוע.
רובה סגורה לפי צרכי הלקוח, למרות שסגנון הספריה הוא של ספריה פתוחה
ווואוווו מטורף ביופיו
@חרש עץ ומבינים אחרים- הארון מדהים ביופיו! אבל זה לא מפריע שהספרים פתוחים ומתאבקים?
זה תלוי באיזור המגוריםקצת אבק על ספרים זה לא נורא, לא אוכלים מהם, והם גם לא מייצרים בלאגן שיש צורך להסתיר.
כשארון בפרים קרוב לשולחן הוא עלול להתלכלך גם מאוכל כשהילדים באזור...קצת אבק על ספרים זה לא נורא, לא אוכלים מהם, והם גם לא מייצרים בלאגן שיש צורך להסתיר.
בדרך כלל גם בבתים חרדיים חשוב לאנשים הנוכחות של הספרים בסלון, ולכן לא רוצים לסגור את זה לגמרי, דלת זכוכית לא תמיד פרקטית בבית עם ילדים, ובבית בלי ילדים בדרך כלל יותר שומרים על הניקיון כך שפחות יש צורך בדלתות...
כדי למנוע את האבק אז קודם בעיצוב המדף יש לקחת מידות לפי גודל הספרים -בעיקר סטים גדולים כך שלא ישאר רווח גדול מעל הספריםקצת אבק על ספרים זה לא נורא, לא אוכלים מהם, והם גם לא מייצרים בלאגן שיש צורך להסתיר.
בדרך כלל גם בבתים חרדיים חשוב לאנשים הנוכחות של הספרים בסלון, ולכן לא רוצים לסגור את זה לגמרי, דלת זכוכית לא תמיד פרקטית בבית עם ילדים, ובבית בלי ילדים בדרך כלל יותר שומרים על הניקיון כך שפחות יש צורך בדלתות...
דיוק מטורף!
מדוע לא מקטינים את עומק המדפים ל-20 ס"מ?
האם אתם לא מתעצבנים כל פעם שהספר בורח פנימה ואינו עומד בסדר ישר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: