תופס, והופך אותי לחקיינית עלובה. כי רק היא כותבת בסגנון הזה...גם לי זה קרה. יש משהו בקצב של הכתיבה שלה שתופס.
תופס, והופך אותי לחקיינית עלובה. כי רק היא כותבת בסגנון הזה...גם לי זה קרה. יש משהו בקצב של הכתיבה שלה שתופס.
אני לא חושבת שזה חיקוי עלוב, כי זה לא מכוון, ובדרך כלל אם האדם לא מתכוון לחקות יש ביצירה שלו את הטאצ' המיוחד שלו.תופס, והופך אותי לחקיינית עלובה. כי רק היא כותבת בסגנון הזה...
הדמויות של דבורי מאוד מיוחדות וקל להתחבר אליהן ולאהוב אותן...אני לא חושבת שזה חיקוי עלוב, כי זה לא מכוון, ובדרך כלל אם האדם לא מתכוון לחקות יש ביצירה שלו את הטאצ' המיוחד שלו.
כשכותבים הרבה, זה גם משתחרר באיזה שהוא שלב. והופך להיות סגנון ייחודי.
לדעתי כול ספר יכול להשפיע על הכתיבה, ובמקרה של דבורי זה ממש בולט.
איך מבחינה לשונית?אבק וזהב ההמשך של 'זירת הקולוסיאום' ספר מעולה! מתחרה עם איסתרק! אמיתי, נוקב! מלא רגש! מלא סגנונות! מלא תקווה!
אמת.איך מבחינה לשונית?
כי "זירת הקולוסיאום" היה בעיתי מבחינה זו. מאד הפריע לעלילה.
כןשל אביגיל לנדא, הסיפור שהיה בהמשכים במרווה לצמא?
להרבה סופרים זה קורהרק ההערה קטנה על הספר הקודם הפריעה לי שרשמת המון פעמים על כול אחד את צבע העינים שלו יכול ליהיות שזה השראה ממהללאל?
להרבה סופרים זה קורה
בספר פגע וברח למשל, כבר היה נמאס לי לקרוא שהם מטאטאים את הבית (כולם)
אלדד היה דמות ראשית לא?@נחמה גבאי
אין לי מילים על הכתיבה אוהבת אותה נהנת מכול מילה
מעלילה מהדמויות מהכתיבה מושלם
מתי יוצא ספר הבא שלך? אני יודעת שאבק וזהב טרי
רק ההערה קטנה על הספר הקודם הפריעה לי שרשמת המון פעמים על כול אחד את צבע העינים שלו יכול ליהיות שזה השראה ממהללאל?
וגם הפריעה לי שלא בידיוק היה דמות ראשית. אולי היה וסתם מרגיש לי?
וחוץ מזה את כוכב עולה! תודה .הציבור חיכה לך!!!!!!!!!!!!
יש לי את הספר זירת הקולוסיאום מהמהדורה החדשה יותר ועדיין יש באגים כמו שגיאות הקלדה וגם העמוד האחרון (לפני האפילוג) מעומד גרוע.אמת.
במהדורות הנוספות העימוד נפתח ונעשתה עריכה לשונית על ידי ישראל פלר וחוי באום.
הספר אבק וזהב עבר עריכה ספרותית אצל ברכי בלומברג, ועריכה לשונית פלוס הגהה אצל חוי באום.
תודה. מעריכה את המשוב.@נחמה גבאי
אין לי מילים על הכתיבה אוהבת אותה נהנת מכול מילה
מעלילה מהדמויות מהכתיבה מושלם
מתי יוצא ספר הבא שלך? אני יודעת שאבק וזהב טרי
רק ההערה קטנה על הספר הקודם הפריעה לי שרשמת המון פעמים על כול אחד את צבע העינים שלו יכול ליהיות שזה השראה ממהללאל?
וגם הפריעה לי שלא בידיוק היה דמות ראשית. אולי היה וסתם מרגיש לי?
וחוץ מזה את כוכב עולה! תודה .הציבור חיכה לך!!!!!!!!!!!!
השתדלתי באמת להזכיר את זה פחות באבק וזהב.אלדד היה דמות ראשית לא?
בספר אבק וזהב היה מוזכר פחות את עניין העיניים. יותר בזירת הקולוסיאום
שילמתי הרבה מאוד כסף על העריכות הלשוניות במהדורות הנוספות של זירת הקולוסיאום ובאבק וזהב.יש לי את הספר זירת הקולוסיאום מהמהדורה החדשה יותר ועדיין יש באגים כמו שגיאות הקלדה וגם העמוד האחרון (לפני האפילוג) מעומד גרוע.
גם באבק וזהב תפסתי כמה תקלדות (שגיאות הקלדה) כמו גגלה במקום גילה וכו'. ויש שם גם שגיאה לשונית אחת מעצבנת לא זוכרת באיזה עמוד שכתוב על חנאען שמספר הקרבות שהוא עבר עולות על מספר שנות חייו, וצריך לכתוב עולים ולא עולות.
בנוסף גם יש בלבול בשמות, כמה פעמים צדקיהו הופך לשמריהו וגם האח החצי עיוור של חנעאן בהתחלה נקרא מילאו ואחר כך מילעו.
חוץ מזה הספר מעולה וכיף לקריאה, קראתי אותו בנשימה עצורה. וגם אהבתי שהפעם הסופרת לקחה את הנקודה מהצד ההפוך- שאלדד היה צריך לבחור את הבחירה של אחז ואביה.
אם כבר את פה אז חייבת להוסיף שחוץ מהנקודות האלו הספר יפהפה! קראתי את שני הספרים אחד אחרי השני, הייתי מושבתת כמה ימיםשילמתי הרבה מאוד כסף על העריכות הלשוניות במהדורות הנוספות של זירת הקולוסיאום ובאבק וזהב.
כואב לי שהיו דברים שעדיין התפספסו פה ושם.
תודה שכתבת לי במדויק. אני אשלח את זה למגיהה.
זה ההגהה שבעיקר תוקנה.זירת הקולוסיאום יצא במהדורה שונה ?
יש שינוי בעלילה?
המלך הבא בתוראיזה ספר הכי מומלץ של מיה(מבוגרים)
אמת או חובה
המלך הבא בתור
המחוג הרביעי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: