אם לא איכפת לך ממש למעלה תנסי אותה-מטפלת מעולה דבורי 0527125174B למעלה\כיכר העיר והאזור
אם לא איכפת לך ממש למעלה תנסי אותה-מטפלת מעולה דבורי 0527125174B למעלה\כיכר העיר והאזור
מצאתי מקום בציפור שיר, הבעיה שלא מכירה...לאיזה גיל את מחפשת מעון? אחותי חיפשה מלא זמן לתינוקות ומצאה מעון בB2 היא ממש נהנית, בנוסף אני חושבת שנפתחות קבוצות תינוקות בחיי יצחק ובגבעה C
לאיזה גיל? אחותי שולחת שם לתינוקות, מאוד נהניתמצאתי מקום בציפור שיר, הבעיה שלא מכירה...
אם יש למישהו המלצה אשמח מאוד!
תינוק קטן 4 חודשיםלאיזה גיל? אחותי שולחת שם לתינוקות, מאוד נהנית
אחותי שלחה לשם לבוגרים והיתה מאד מרוצהמצאתי מקום בציפור שיר, הבעיה שלא מכירה...
אם יש למישהו המלצה אשמח מאוד!
בול הגיל של אחיניית שלי, היא אמרה שהמטפלות מדהימותתינוק קטן 4 חודשים
בדיוקראיתי בעיתון שהמעון ציפור שיר ברח' מוצפי פותח קומה נוספת עוד מעט ולכן יש מקום
תוכלי להמליץ לי על מעון,אני גרה באזור החוזה מלובלין/דרכי איש, אם מישהי מכירה משהו טוב באזור B2 ממש ממש יעזור לי!!
וכן אם מישהי מכירה את שירת הצור? תודה רבה רבה
התמר המליצו לי אבל לא מכירהתוכלי להמליץ לי על מעון,
מה את אומרת על מעון עילית? מעון התמר?
מצאת?? אני גם מחפשתשלום לכולם
אני מחפשת להכניס את הבת שלי בת 9 חודשים למטפלת, משפחתון או מעון
אני גרה ברחוב הרב שך בביתר B אני חדשה בביתר ולא מכירה בכלל
אם תוכלו לכתוב לי מספרים והמלצות זה ממש יעזור לי
תודה רבה רבה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: