במקרה הייתי שם היום.היי גם אני מחפשת דחוף חוות דעת על קיטשנס.
יצא לך משהו מהברורים?
מישהו יודע??
תודה!
אני בודקת גם אפשרות של נגרים ולא של חברת מטבחים שיש לה גם אינטרסים......היי גם אני מחפשת דחוף חוות דעת על קיטשנס.
יצא לך משהו מהברורים?
מישהו יודע??
תודה!
גם כדאי לבדוק טוב ואם באים רק עם מעצבת תותחית.מה לגבי אורכיד?
אני גם הייתי שםבמקרה הייתי שם היום.
עושה רושם של מטבחים איכותיים,
אבל הם ממש לא זולים.
באיזה נקודות להתמקד? מה יכול להיות שם תקלות? ומה מעצבת יכולה לעזור בזה?גם כדאי לבדוק טוב ואם באים רק עם מעצבת תותחית.
בגדול הסחורה שלהם מעולה.
בעיקר הבנתי שיעמדו בהתחיבות והזמנים. מעצבת יכולה ללחוץ ויש להם אינטרס לשמוע להם...באיזה נקודות להתמקד? מה יכול להיות שם תקלות? ומה מעצבת יכולה לעזור בזה?
ולגבי האיכות? גימורים? הם בסדר?בעיקר הבנתי שיעמדו בהתחיבות והזמנים. מעצבת יכולה ללחוץ ויש להם אינטרס לשמוע להם...
הבנתי שכןולגבי האיכות? גימורים? הם בסדר?
על אורכיד שמעת משהו??? על השירות והאיכותמידע שקבלתי:
חברת קיטשנס ירושלים וב"ש היו חברות נפרדות עד לפני חודשיים -
אז הסניף בירושלים נקנה ע"י הסניף בב"ש,
מה שספרו לי זה שהשירות מעל ומעבר למצופה.
אז חשוב לראות בדיוק על התגובות הפחות טובות למעלה, לאיזו תקופה הן שייכות, אולי כלל לא מדובר בבעלות של היום.
יש לך מידע יותר מדויק על קיטשנס? עשית שם בעצמך? איך היו המחירים? אשמח אם תוכלי להפות אותי אל מקור המידע.מידע שקבלתי:
חברת קיטשנס ירושלים וב"ש היו חברות נפרדות עד לפני חודשיים -
אז הסניף בירושלים נקנה ע"י הסניף בב"ש,
מה שספרו לי זה שהשירות מעל ומעבר למצופה.
אז חשוב לראות בדיוק על התגובות הפחות טובות למעלה, לאיזו תקופה הן שייכות, אולי כלל לא מדובר בבעלות של היום.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: