שמעתי שזה שלוחה של ה ה"הפ?אני מחפשת בת שלומדת מדעי המחשב בבית ברכה (עדיף בת בי''ג, י''ד- כולל השיעורי קודש)
לצורך מספר שאלות.
אם מישהי מכירה ותוכל להפנות אותי למישהי כנ''ל, יעזור לי מאוד.
האו''פ? כן.שמעתי שזה שלוחה של ה ה"הפ?
והם צריכים ללמוד אותו חומר של האו"פ?האו''פ? כן.
סליחה שאני מתערבת .אני מאזינה לקו "למען אמהות" (02-5796551) שבוע שעבר עלה בקו הנושא של לימודים אקדמאים, וכל גדולי ישראל יצאו נגד זה באופן גורף!(יש עדויות מחרידות מבנות שלמדו שם!)אני מחפשת בת שלומדת מדעי המחשב בבית ברכה (עדיף בת בי''ג, י''ד- כולל השיעורי קודש)
לצורך מספר שאלות.
אם מישהי מכירה ותוכל להפנות אותי למישהי כנ''ל, יעזור לי מאוד.
יש רבנים שמתירים ללכת לאקדמיה.סליחה שאני מתערבת .אני מאזינה לקו "למען אמהות" (02-5796551) שבוע שעבר עלה בקו הנושא של לימודים אקדמאים, וכל גדולי ישראל יצאו נגד זה באופן גורף!(יש עדויות מחרידות מבנות שלמדו שם!)
בלי לחשוש להוקיע כל מוסד חרדי שפתח שלוחה של לימודי חוץ של אחת מן האקדמיות. והזכירו שם גם את נוות ישראל(הסמינר בסדר גמור ,המכללה אסור בתכלית!) ואת בית ברכה.
מספרים שם על בנות כשרות ויראות שיצאו משם עם כפירה,או בתהליכי חילון, בתים שיתפרקו, שתסמרנה שערות הראש!!!
[זה קו מרתק שמאזינות לו מידי יום עשרות אלפי נשים מכל העדות והחוגים, וכל הנאמר בו הוא אך ורק על פי דעתם של גדולי ישראל(יש שם מידי פעם תכנית של הרבנית לאה שרמן ושולמית שחורו רבניות אחרות)]
תבררי טוב לפני שאת נרשמת.
ממליצה לכל אחת לשמוע את ההרצאות בנושא בקו (הרצאות קצרות של עד 15 ד') כמו כן השבוע הנושא אקטואלי-שנאת חינם
מאוד תלוי איפה, מה ואיך. יכולה לתת גם דוגמאות הפוכות, אבל אני לא אכנס לזה.סליחה שאני מתערבת .אני מאזינה לקו "למען אמהות" (02-5796551) שבוע שעבר עלה בקו הנושא של לימודים אקדמאים, וכל גדולי ישראל יצאו נגד זה באופן גורף!(יש עדויות מחרידות מבנות שלמדו שם!)
בלי לחשוש להוקיע כל מוסד חרדי שפתח שלוחה של לימודי חוץ של אחת מן האקדמיות. והזכירו שם גם את נוות ישראל(הסמינר בסדר גמור ,המכללה אסור בתכלית!) ואת בית ברכה.
מספרים שם על בנות כשרות ויראות שיצאו משם עם כפירה,או בתהליכי חילון, בתים שיתפרקו, שתסמרנה שערות הראש!!!
[זה קו מרתק שמאזינות לו מידי יום עשרות אלפי נשים מכל העדות והחוגים, וכל הנאמר בו הוא אך ורק על פי דעתם של גדולי ישראל(יש שם מידי פעם תכנית של הרבנית לאה שרמן ושולמית שחורו רבניות אחרות)]
ממליצה לכל אחת לשמוע את ההרצאות בנושא בקו (הרצאות קצרות של עד 15 ד') כמו כן השבוע הנושא אקטואלי-שנאת חינם
סליחה שאני מתערבת .אני מאזינה לקו "למען אמהות" (02-5796551) שבוע שעבר עלה בקו הנושא של לימודים אקדמאים, וכל גדולי ישראל יצאו נגד זה באופן גורף!(יש עדויות מחרידות מבנות שלמדו שם!)
כאחת שלומדת את התואר בבית ברכה של מדעי החברה התיאורים מופרכים ומנופחים ללא קשר למציאות
הדבר היחיד שאני מסכימה כאן זה שבהחלט באקדמיה יש כפירה
אבל תלוי מה לומדים, מדעי המחשב ניהול וכ' אלו מקצועות טכניים לחלוטין הסיכוי שם לכפירה הוא ממש נמוך
התואר במדעי החברה והרוח הוא בהחלט בעייתי בית ברכה הודיעו שהם לא פותחים
יש לי הרבה מה לענות לך,כאחת שלומדת את התואר בבית ברכה של מדעי החברה התיאורים מופרכים ומנופחים ללא קשר למציאות
הדבר היחיד שאני מסכימה כאן זה שבהחלט באקדמיה יש כפירה
אבל תלוי מה לומדים, מדעי המחשב ניהול וכ' אלו מקצועות טכניים לחלוטין הסיכוי שם לכפירה הוא ממש נמוך
התואר במדעי החברה והרוח הוא בהחלט בעייתי בית ברכה הודיעו שהם לא פותחים שוב קבוצה כזו כי אין להם אפשרות לצנזר את התכנים.
אבל - יש מושג שנקרא 'תוכו אכל קליפתו זרק'. ואנחנו נשים נשואות ויראות שמים שמגיעות ללימודים נטו כדי להוציא את התעודה ולהתחיל לעבוד - שומעות , שותקות בינינו לבין עצמינו אנחנו אחכ מעבירות ביקורת -
ובזה הסיפור נגמר!
הקשר בין תאוריית האבולוציה של דראווין לבין פרוק בית ולהיות חילוני - קלוש מאד מאד !
מקסימום גרם לי לפתוח את הנושא עם בעלי קצת חפרנו על זה קיבלתי תשובות והמשכתי הלאה .
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: